lørdag, november 03, 2012

Finn stilen: NovemberNå er det tiden for å holde seg varm! Ullgenser, ullbukser, ullkåpe.. Man kan være varm OG elegant, det er absolutt ingen motsetning. Glamour krever komfort! Alle klærne er fra APC (skoene også) bortsett fra det rutete skjerfet, som er fra Tom Ford. Weekend-veska er fra Etsy, øredobbene fra Tiffany's, og kremen er en lavendel-bodylotion fra Bigelow. 

Jeg ser for meg en søndag formiddag, frisk luft, ingen biler, snøfnugg som daler ned som pizzicatofioliner, og en fløytemelodi i h-moll. Akkurat som andresatsen fra Mozarts fløytekvartett nr. 1. 


9 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig!!

S. sa...

For en deilig, beroligende collage. Sånn skulle november være!

Synne sa...

Heldigvis er det heller ingen motsetning å være varm og å bruke skjørt eller kjoler, som jeg alltid gjør. Jeg synes du har funnet et skikkelig fint skjerf og en veldig pen kåpe, og i det hele tatt en behagelig stil for november. God helg videre!

Marianne sa...

Fint : ) Vet du om noen butikker som selger APC i Oslo? Evt norske nettbutikker? God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Marianne: Jeg googlet og fant Kemt i Hegdehaugsveien som forhandler - har dog aldri vært der.

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym & S: takk!

Synne: Takk i lige måde!

Ine sa...

APC, sukk! De har så mye fint. Likte collagen veldig godt!

Til Marianne: De selger en del APC på Freudian Kicks i Prinsens gate.

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Ja, de har veldig mye fint. Har alltid likt dem. Bra de er tilgjengelige i Norge, selv om prisene er litt for stive for meg.

Marianne sa...

Haha, da er det nok dyrt, ja. Det er butikker jeg har bare har sett fra utsiden, for å si det sånn ; ) Men takk for info allikevel. Hvem vet - kanskje jeg vinner i lotto.

Populære innlegg