fredag, november 16, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!

Tidlig fredagsmorgen som vanlig her på Glamourkontoret. Mye å gjøre, samt plan om tidlig avreise betyr at her må det jobbes effektivt! Teen er på gang, printeren skriver ut papir og jeg har "It's Christmas time again" med Peggy Lee på hjernen (grunnet julerelatert jobbing) og Salvador Dalis Laguna bak øret. Den blir jeg alltid hekta på på denne tiden av året! Ellers: Perleøredobber og casual bekledning, håret i full-fart-frisyre og farfars gullklokke som stopper opp rett som det er.

Ha en fin dag alle sammen! Velkommen med fredagsrapporter!

Hilsen eders Glamourbibliotekar.

25 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! Glamouren denne helga består i nok eit bryllup (det fjerde denne hausten!), der vår gåve også denne gongen er ei tre etasjers bryllupskake. Så i kveld og i morgon føremiddag skal vi lage den ferdig.

I tillegg er det litt stas at eg skal på Nitimen i morgon tidleg. Stay tuned, og lytt etter raspeball! Min personlege glamour i dag består av svart kjole ( sangoppdrag klokka halv fem!), marc jacobs hibiscus og estée lauder gold lipgloss.

Eg ynskjer alle ei fredeleg helg, og sender varme tankar til Elisabeth i nord. :)

Marikar sa...

God fredagsmorgon :) Litt jobbing her før eg set nasen mot storbyen og feiring av bryllaup :) Glamouren i dag består av arvegods frå mor på fingeren og Chloè osande frå ei svart hettejakke med rosa striper... ( må passe på å den parfymedusjen. Kan ikkje sjølv utstå folk som overparfymerar seg, men det er jammen fort gjort)
Ynskjer dokker alle saman ei rettleg fin helg. Og har ein tips til originale bryllaupsgåver som ikkje kan kjøpast på vanleg kjedebutikk, så vert det hjerteleg motteke. Kanskje eit tips til glamourbibliotekaren, å lage eit innlegg om originale bryllaupsgåver ( eller kanskje du allereie har gjort det :) )

Miss Golightly sa...

Kunne ønske jeg hadde en jobb hvor jeg måtte jobbe med julemusikk;)
GOD HELG til alle!

Ine sa...

I dag har jeg studiedag hjemme, og den skal brukes til å lese og skrive oppgave. Foreløpig sitter jeg med tekopp, scones som jeg fant i fryseren, radio og blogger, men snart skal jeg være flink student! Planen for helga ellers er en tur til Hamar for å slappe av, lese og klappe på pus. Det skal bli fint! God helg!

fru Storlien sa...

God morgen!
Jeg innledet fredagsglamouren i går, med ansiktsmaske og lakking av negler sammen med tiåringen som e rhoppende klar for Breaking Dawn, part2 i kveld.
Så i løpet av dagen må jeg ut av pysjbuksene, fordelene med å jobbe hjemme og ikke ha en eneste kunde i dag, og få på meg noe pent.
Akkurat nå er jeg mest glad for at mitt røde øye, sprengt blodkar, har blitt mer gulaktig så jeg ikke ser så vampyraktig ut og kan bruke øyensminke igjen!

Line sa...

Go morn! Her i nord er det glatt og vått. Elevene har terminprøver rundt på huset så det er stille på biblioteket. Dagens glamour består i hvit strikkegenser med flettemøsnter, dongeriskjørt og smykke med ei glassmus dinglende i anhenget. Ettermiddagen og kvelden vil gå med på bedehuset til de siste forberedelesene før morgendagens julemesse. I morgen kveld skal jeg ta det helt med ro og se på tv, og på søndag kan jeg begynne å lage julegaver i fred og ro for egen del. Det ligger an til å bli enda en fin helg.

Kos dere alle sammen

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Startet dagen med tidlig besøk hos tannlegen. Null hull og skryt for godt vedlikehold tror jeg utgjør dagens største glamourfølelse :-)
Ellers tilbringes dagen hjemme med en småpjusk 9-åring. Vi tar livet med ro, drikker te og har planer om nystekte scones til lunsj. I kveld skal vi se storesøster på 17 være statist i juleshow på et av byens hotell. Hennes helgeplaner er fylt opp i julebordsesongen, for å si det sånn ....
Jeg dufter av Coco Mademoiselle i dag, og har planer om å finne fram boksen med juleøredobber. Det er jo snart desember, og da er det julepynt i ørene hver dag!

En hyggelig novemberhelg ønskes alle der ute, glamourbibliotekaren spesielt!

S sa...

Happy fredag! I dag består glamourfølelsen av fluffy hår, nydelig parfyme Magnifique fra Lancome og skjerf i halsen. Og den deilige tanken på at det er helg om noen timer. Kjenner at høstmørket gjør noe med energinivået, samtidig som ukedagene er travlere enn noensinne før. Derfor blir det godt med noen rolige dager. I dag blir det strak ut på sofaen med god mat, litt vin og gullrekka. I morgen blir det bytur med tilhørende julegavehandling. Har en plan om å komme i gang, så jeg slipper stresset mot slutten. Og fordi jeg skal vandre rundt helt alene er jeg sikker på at jeg får utnyttet tiden effektivt.

Akkurat nå står noen arbeidsoppgaver for tur, og etterhvert blir det fredagskaffe med tilhørende kake (ostekake som jeg har laget) før det er helg!

Ha en fin novemberfredag!

Frøken Desibel sa...

God morgen.

Litt trøtt i dag etter å ha karret meg opp til morraspinning, men akk så deilig følelse etterpå:-D

Kjolen er på, samme med Infusion d'Iris og etter arbeidsdagens slutt er det styremøte før det blir sparkling og prepping for maling for alle penga resten av helga. Kaos nå, men jeg gleder meg til det blir ferdig og jeg kan gå adventstiden i møte med nyoppusset stue.

Håper alle får en fin helg:-D

frk Frydefull sa...

God morgen fra sør! Eple og kanelte i koppen, fredagparfymen fra Narciso Rodriguez, røde negler og en overkommelig arbeidsmengde - dette må bli en fin dag. I helgen skal vi nyte følelsen av nytt (gammelt) hus og vel overstått salg og overtakelse av leilghet. Fri! Håper på en liten bytur - får mammabesøk i morgen, en god kaffe og kanskje noen små innkjøp.
Julemusikk blir det kanskje utover dagen - vi har bestemt Wham denne fredagen så "Last Christmas …" er vel uunngåelig … Ha en fin dag : )

Anonym sa...

Siden jeg er sykmeldt er jeg glamorøs i hvit frottèbadekåpe og diger kaffekopp :)
Koppen min er egentlig søndagskoppen min, den er helt enorm og den er innkjøpt i New York. Så det er egentlig min Sunday Brunch kopp :) Fordi når vi var i New York så var vi i Central Park søndag formiddag og satt der ved the Boathouse og drakk dyr vin, mens fiffige New Yorkere trakk inn i restauranten og spiste Sunday Brunch :)
Det er et veldig fint minne!
God fredag
Hilsen meg

bliss sa...

Litt krøllete (og litt bustete) hår og koselig strikkekjole i dag. Glemte helt smykker (annet enn små studs i ørene), så måtte på med litt leppefarge og føler meg så fin nå:) Skikkelig fredagsfølelse.

Vi har alltid kake i kantina før lunsj på fredager, makan til stemning skal man lete lenge etter. Pluss i margen for at drømmemannen (med stor D og stor M) er observert i kantina og på samme treningssenter som der jeg går. Nå må han bare kapres (huff, hvordan?). Det er uansett bra å ha noe fint å se på, sukk:)

God fredag og god helg til alle sammen!

Britt Åse sa...

Andre helg i november er smalahovefesthelg hos oss. Derfor har jeg kort og heftig hjemmekontordag med rapportskriving, før vi begynner på rigging av bord, stoler osv til 18 til bords. Festen er i morra, men det krever litt årnings å få alt på plass, og så må jeg jo tenke ut bordpynt!
Foreløpig er antrekket ''pysj'', men jeg dufter nydelig av Prada L'eau Ambree, og skal nok få skikk på resten av kontrafeien i løpet av dagen :-)
God helg til alle glamorøse!

Stine Arkeologine sa...

God formiddag! Jeg står foran en sjelden "alene-hjemme-helg", og gjett om den skal bli glamorøs! Det vil si, jeg må jobbe litt, men det skal også hårkures, fotbades, neglelakkes, trenes, rusles, leses og ligges langstrakt på sofaen foran gode filmer til sent på kveld. Og ikke minst skal det soves leeenge. Har på en fin, gammeldags svart bluse og roseparfyme som passer til, og gleder meg til alt jeg skal gjøre. Regnet trommer ned på taket, men det gjør det bare bedre å være inne og lettere å skrive. Fin fredag!

Riktig god helg alle sammen! :-)

Trude sa...

Sen start på jobben i dag, men nå har jeg fått kaffe i koppen og da kan det bare gå oppover. Fant absolutt ikke noe å ha på meg i dag da det jeg hadde planlagt i tankene var langtfra så fint på. Og da syntes jeg plutselig alt jeg hadde var kjedelig... derfor kom jeg sent på jobb :) Men en fin ytterjakke, røde negler og en god dæsj Narciso Rodriguez har berget glamouren.

I morgen skal sambo og jeg på dagstur til Palma de Mallorca - det ligger jo bare 50 minutters flytur unna og med billige billetter fant vi ut at vi skulle bryte hverdagsrutinen ordentlig. Satser på sightseeing, litt julegavehandling og en god lunsj :)

Men nå må det jobbes litt først!

God helg til alle!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag! Forrige helg gikk med til jobbing fra tidlig morgen til sent på kveld, så jeg ikke engang rakk å rapportere - men nå er jeg tilbake :)

Har en evalueringsrapport som må skrives ferdig før jeg tar helt helg, men ellers er det rolig på hjemmekontoret. Antrekket er ikke mye å skrive hjem om - men det blir en god dusj når hjemmekontoret er pakket sammen for i dag.

Planer for helgen: pensum, pensum, pensum. Og prosjektskisse for neste semesters oppgave. Like greit at jeg er hjemme alene, med andre ord! God helg til alle!

Synne sa...

Fredag igjen! Denne uka har gått skikkelig sakte og vært ganske slitsom, så dette føles bra. Jeg har fargerikt skjørt og drikker diggbar lakriste, og så unnet jeg meg en brownie på skolen fordi jeg var så trøtt. Om det inneholder sjokolade, hjelper det jo alltid, mot alt! Helgeplanene er krystallklare. I morgen får jeg besøk av kjæresten min! Fire dager med han jeg liker best, i herlige Paris - fredagsfølelsen og forventningene er på plass!

Kjersti sa...

Nå har jeg med vilje ventet med glamourrapport til jeg var ferdig med helgerengjøringa. Den foregikk kledd i en sliten genser, men nå er glamouren på plass i form av en florlett gammelrosa bluse. Siden den alene kan bli litt tynnkledd, har jeg en gylden luftig strkket cardigan utenpå. Og nå er den deilige fredag ettermiddag her, med tente lys og en kopp breakfast strong-te fra Harrods :)

Anonym sa...

Her er det dessverre lite glamour -nok en jobbuke der jeg føler meg som en mus i et evindelig hjul og ser ut sånn også... Lurer på om det er verdt det... Men det er ganske glamorøst å ha mulighet til å velge - kanskje jeg får til å jobbe redusert? DET hadde vært glamorøst det.

Alice sa...

Hurra! det er fredag og på mandag reise eg og kjærasten til London :)

Emma sa...

Kurs i storby denne uka betyr hotell, med rom i øverste etasje, regnet drypper på takvinduet, jeg har bok og kaffe og mandarin og venter på min kjære som skal tilbringe helgen her sammen med meg:)

Karina sa...

God ettermidag!

Ny rødorange kjole fra hm og nye sorte støvletter fra Lille vinkel ble antrekket i dag.Duften ble Gucchi 2. Var strålende fornøyd med antrekket helt til jeg kom på jobb og oppdaget at jeg helt hadde glemt at vi skulle på skogstur. Takk og lov for thermodresser!
Gucchien ble derimot fort overdøvet av en noe intens bållukt.. Ja ja, en velig hyggelig tur ble det i allefall :)

God helg :)

Anonym sa...

Her har det vært en sjelden fridag, men de har en tendens til å bli spist opp av husarbeide og stressende helgehandling. Sukk. Skulle ønske jeg kunne ta det litt mer med ro!
Ønsker også å si til henne som føler seg som musen i hjulet, at det å gå ned i stillingsprosent er noe man skal vurdere svært nøye. Nå vet ikke jeg hvilke arbeidsforhold du har, men min erfaring er iallfall at man ender opp med fortsatt å jobbe 100 % for feks 80% lønn. God helg, alle!

Elisabeth sa...

Weeeee - jeg glemte nesten å rapportere i dag! Har hatt masse glamour i dag, som er ukas eneste ordentlige fridag. Cafetur med gode venner og lang tur under nordlyset med hunden er to av bestanddelene, ny shampo og innpakking av ca halvparten av årets julegaver mens jeg drakk to kopper te var andre biter av dagen. Har nesten ikke vært innom internettet, men nå i kveld har jeg sett en episode på Netflix mens jeg har strikket ferdig en babygenser som skal gis til en liten frøken på Nesodden til jul.

Varme lykkeønskinger til AltGodt (måtte morgendagens kakeferdigstilling gå minst like bra som tidligere!), og glade vink til resten av gjenget :)

Anonym sa...

Så travelt på jobb at blogger, aviser ALT har vært på vent. Så.... perler overalt " elsker perler", Elisabeth Arden på leppene og rouge på kinnene. Tok ull/silke som topp isteden for reglementert hvit skjorte - følte meg fin og uskikkelig! Helg - jippi. .mette

Populære innlegg