mandag, november 19, 2012

Jul i en English cottage
Selve filmen The Holiday er nok ikke på lista over filmer jeg ser mer enn én gang, men Kate Winslets English cottage... aaah. Der kunne jeg gjerne tenke meg å feire jul. Jeg liker bjelker i taket, små lamper, masse bøker og lenestoler å synke ned i.15 kommentarer:

M.E. and Me sa...

Helt enig, og det beste er at ethvert slikt cottage alltid har en svensk AGA own ;)

koristen sa...

Jeg kom til å kjøpe desembernummeret av engelske Country Living igår. Man kan nesten få lyst til å emigrere :-)

Alt godt sa...

-Og så er den ein strålande presentasjon av konseptet boligbytte, som vi har holdt på med i mange år. Flott ferieform, sjølv om ikkje alle husa vi kjem til er like fint styla som dette.

Ine sa...

Nå fikk jeg faktisk litt lyst til å se The Holiday igjen, den er jo litt fin. Og jeg er helt enig, det hadde vært flott å feire jul i en English cottage!

Trude sa...

Jeg innrømmer gladelig at jeg ser denne filmen hver desember - har den på DVD og kan den sikkert utenatt, men jeg synes den er ganske så koselig. Krever lite annet enn en sofa, en kopp te eller glass rødvin og fyr på peisen... :)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, forstår at mange liker den, selv om den ikke er helt min gate :)

Jacta est alia sa...

Hei, har sett filmen en gang og da var den helt ny. jeg og en venninne var på førjulstur til London. Vil alltid forbinde filmen med den turen. Tror nok det holdt å se filmen en gang, er ellers helt enig i at det er et veldig søtt hus som ho Kate bor i. i filmen.

:-D

Maren sa...

Huset og hunden er det beste i den filmen!

CELINE sa...

Men hvis man ikke vil bytte hus og tar turen helt vest i Cornwall kan man bo på The Abbey. Kanskje det hotellet som står øverst på listen over dem jeg vil reise tilbake til: http://www.theabbeyonline.co.uk/The_Abbey_Hotel_-_Our_Rooms.html

HildeSofie sa...

For et fantastisk nydelig hus! (Måtte se filmen i dag, ble nesten julestemning her - altfor tidlig, hoho).

Anonym sa...

Fra Mor i Nord : Hærlig slik vi liker en stue. Har akkurat levert min" Haakon 7." ørelappestol til makeover hos Stene i Harstad. Mine foreldre fikk den i forlovelsespresang ca 1948. Jeg har hørt alle barne og ungdoms programmeri i denne stolen, kost meg, trygg og god, stor og lun.
Nå bytter jeg fra grønn fløyel til
cobolt blå fløyel, gleder meg.

Synne sa...

Jaaa, det er slik et koselig krypinn!

ANNEPÅLANDET sa...

Litt sånn miss Marple-aktig. Sjarmerende!

Lin sa...

Sukk og sukk det var sååå vakkert det huset!!!
Jeg ser filmen fast 1 gang hver advent. ;)

Anonym sa...

Hmm... skuffende at du ikke liker den filmen... Det er nemlig en skikkelig feel good-film om jeg pleier å se hver jul.
Var nettopp i London og fant en flott Audrey-kalender for 2013 som jeg faktisk tenke på å kjøpe til deg som takk for mange gode tekster her i bloggen. Men der glapp den gitt...

Forøvrig er jeg enig med alle her i at huset til Kate, er helt fortryllende og at ekte engelske cottages er tingen. Ursjarmerende! :)

Populære innlegg