mandag, desember 31, 2012

2012-kavalkade: Januar - Juni

En kort liten årskavalkade er tradisjon her i bloggen. La oss se på noen highlights fra første halvår: 

I januar gikk jeg som vanlig i hi med bøker og te og lengsel mot våren. Vi innredet peisestua i underetasjen til bibliotek - med furumøbler fra første halvdel av 80tallet! Dessuten holdt jeg teselskap for mine venninner som jeg pleier - med skriftlige innbydelser, eldgamle sølvteskjeer, mye god te - og ellers var alt svært uformelt (for å balansere litt).I februar begynte jeg å kjøpe vårblomster, og la på min nye fine julepresang-duk. 


Lørdagskveldene tilbrakte jeg akkurat her, med operasendingene i P2 som selskap. ...og på helgeformiddagene frydet jeg over sola som skinte inn i huset. I mars plukket jeg inn kvister som spratt. 
Og i slutten av måneden kom hestehov, blåveis og hvitveis så å si samtidig. Jeg har aldri opplevd så tidlig hvitveis før! 26. mars plukket jeg inn denne buketten. 

I april så det sånn ut i skogen. Den stod nesten i to måneder. Dessuten satt jeg så nært James Taylor. O lykke!Påska var kjærkommen!I mai var det plutselig pang-varme i noen dager, og man kunne tørke klær ute til langt etter solnedgang. 

Morelltreet var på sitt vakreste. Som å sitte under en sky av marengs. 


I juni inntok Provence hagen vår med duftende lavendel, rosmarin og grusganger med rund stein. 
På årets lyseste og lengste dag tilbragte vi kvelden ved sjøen. I slutten av juni var jeg nok en gang på Risør kammermusikkfest og konsertblogget i vannkanten. Det var kaldt, og det regnet, så det var best å sitte inne og titte ut på sjøen. 


5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg virkelig elsker bloggen din. Den gjør meg alltid i godt humør!
God nyttårsaften.
mvh SJH

Glamourbibliotekaren sa...

SJH: Takk for det, så hyggelig! Ha et riktig godt nytt år!

berlinløvinnen sa...

Godt nytt år til en prima estetiker!

Maren sa...

Så fint! Og nå kjente jeg litt vårkribling i magen allerede. Mamma og jeg gikk forbi en blomsterbutikk for et par dager siden, og plutselig tok hun meg i armen og nærmest ropte ut "Se, primulaen er her!". Og der sto de jammen meg. Det er fint å ha noe å glede seg til. Takk for at du deler, og riktig godt nyttår!

Glamourbibliotekaren sa...

Berlinløvinnen: Riktig godt nytt år til deg også!

Maren: Ååååh jeg gleder meg sånn til våren! Det er absolutt fint å ha noe å glede seg til! Godt nytt år!

Populære innlegg