fredag, desember 07, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!
Her sitter jeg og hører på ulike innspillinger av den fine Kay Starr-låta "December" på gamle 78-plater fra 40-tallet. Victor Silvester, Gordon Jenkins, Squadronaires! Bedårende. Stemningsfullt! Og foreløbig dagens beste glamoureffekt. Ellers er det casual Friday her, preget av (nest) siste innspurt av alt musikalsk som skal forberedes til romjula, men neglene er fremdeles glitrende grønne etter gårsdagens julebord. 

Helga byr på hjemmehygge, jeg skal kose meg glugg og adventspynte litt mer, høre på juleperler og radio og se en gammel julefilm. 

Og med Peggy Lee i ørene ønsker jeg dere en riktig god fredag! Kos dere med Glamourbibliotekarens juleperler!

   p.s. Se på den fine kommentaren fra Ingrid! Så hyggelig!

"Jeg var usedvanlig trøtt og i nokså dårlig humør da jeg subbet inn på badet klokka halv sju i morges. Jeg så mørkt på mye. Til og med det å dusje virket litt slitsomt. Men så kom jeg på at jeg kunne ta med litt musikk inn på badet mens jeg dusja. Jeg fant fram til Spotify og Glamourbibliotekarens liste over julesanger og følte plutselig at jeg var i en romantisk julefilm."

 Det er jo nettopp det som er målet mitt! Man har hovedrollen i en romantisk julefilm når man hører på Glamourbibliotekarens juleperler.

23 kommentarer:

Kristine sa...

God morgen!
Sitter i sofaen og drikker kaffe og har nyhetene på i bakgrunnen. Påkledningen består i all hovedsak av ull, og dagens glamour er i grunn å være varm. Det er det jo en del som ikke er i Oslos gater for tiden, så jeg gleder meg til å gå forbi Frelsesarmeen eller andre som samler inn til de som har mindre. Det står også poser med klær klare til innlevering til resirkulering, kanskje noen har nytte av det allerede i vinter?

Ellers skal helgen bestå i kos med venninnes baby og annen innekos.

God helg!

Annette sa...

God formiddag!
I dag er planen å få krysset flest mulige oppgaver av må-gjøre-listen på jobb, før det blir helg med god samvittighet klokken fire. Da kommer nemlig flyttefolkene og tar med seg alt til vårt nye kontor. Kortere vei til jobb om morgenen kommer jeg til å få, det blir flott. Dagens glamoureffekter er blå kjole med hvitt belte i livet, og mine (nesten) nye briller. Og fredagssmilet såklart!
Helgas planer står på kvalitetstid med kjæreste, venninner og søster.
God fredag og god helg ønskes alle!

Anonym sa...

I dag har jeg gått til jobben i frisk og kaldt vintervær med et drag av nordavind i ryggen.
Jeg drikker nå en stor kopp kaffe med melk i, og er sporty vinterfresh i min fine ullgenser (setesdalmønster) og jeans.
Ja også hestehale da :)

God fredag

meg

Anonym sa...

Jeg var usedvanlig trøtt og i nokså dårlig humør da jeg subbet inn på badet klokka halvsju i morges. Jeg så mørkt på mye. Til og med det å dusje virket litt slitsomt. Men så kom jeg på at jeg kunne ta med litt musikk inn på badet mens jeg dusja. Jeg fant fram til Spotify og Glamourbibliotekarens liste over julesanger og følte plutselig at jeg var i en romantisk julefilm. Det dårlige humøret forsvant som dugg for stekhet sol. Anbefales! Tusen takk glamourbibliotekaren for at du skaper så god stemning! Ha en fin fredag alle sammen.
ingrid

Anonym sa...

Fin start på dagen.Kaffe i Børsbaren og det er glamour i seg selv.Juletre på uniformkjolen og etter endt arbeidsdag blir det konsert i Frogner kirke med Arve Tellefsen og Nidaros guttekor! Fiiin fredag. .mette

berlinløvinnen sa...

Glamouren var, etter å ha kjørt tenåringer til skolen i kulda, å lese intervjuet med Marius Jensen, A-magasinet, side 8. Anbefales! (Ut fra det treffende innholdet her, er vi altså i gang med våre fredagskommentarer, les; identitetsmarkering i sosiale medier...) "Senere i dag blir det laging av adventspynt, musikk og lesing i knappe 6 timers dagslys". Og det er faktisk sant... Takk for god musikk, gb, og en riktig god adventshelg til dere alle!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Selv om temperaturen ute er i laveste laget, skinner solen akkurat nå inn kontorvinduet og lyser opp det harry rosa juletreet jeg har stående på pulten. Det er ikke fordi jeg elsker rosa, men det er så harry at det muntrer meg opp i vintermørket :-)

Har godt varmt julerødt skjerf i halsen, dufter av Burberry London og gleder meg til å komme hjem til fyr i peisen, et glass vin og en god bok.

I helgen skal jeg handle de siste julegavene, sende avgårde de som skal sendes, pynte litt i heimen, bake litt og kose meg!

God fredag og fin adventshelg til alle der ute!

Ine sa...

For en hyggelig og velfortjent kommentar! Jeg er helt enig i at den spillelista er kjempefin. Fantastisk med arbeidet du legger ned for å spre musikalsk juleglede. Takk for det! :)

Her er fredagen alt annet enn glamorøs i dag, både jeg og mannen har nemlig fått influensa. Det er ekstra kjedelig når begge er syke samtidig, men vi får prøve å ta vare på hverandre som best vi kan. I går var vi så heldige å få syke-leveranse fra gode venner, med pizza, kanelboller, julebrus og halspastiller. Veldig hyggelig!

God fredag og god helg!

Elisabeth sa...

Ny rosa flanellspysj, mammas hjemmestrikkede ullsokker og kaffe fra Gustoen min er akkurat passe glamorøst for meg i dag.
Men når jeg om litt drar ut er det på med ulltøy og bobletøy og kuldekrem. Det er inderlig kaldt i Bodø i dag!

HildeSofie sa...

Riktig god formidag!
Ute er det bare ti minus, det var en ren fryd å hente avisene i stad. Lettskyet, men jeg ser ut på nabokatten som varmer seg i en liten solstrime. Jeg har fått gjort unna en kort treningsøkt i dag, og nå er det hjemmeeksamen for alle pengene - pepperkaker, klementiner og te er innen rekkevidde, så dette blir fint :)

Antrekket er ull innerst og myke klær ytterst, grått heklet sjal rundt halsen og små stjerner i ørene. Neglene er nylakkerte og stålgrå.

Planer for helgen: få i hus litt mer ved, legge noen julegaveplaner og jobbe med eksamensoppgaven. Og drikke mer av min nye favoritt-te: appelsin og kanel!

En riktig fin helg til alle :)

Mariaflyflyfly sa...


God formiddag til dere som måtte lese dette!

Her er jeg ved enden av en sykmeldingsuke (småkomplikasjoner etter en konisering), men jeg hygger meg hjemme med hundene mine, adventsdufter som røkelse, svibler og pepperkakehus, flott og diger adventstjerne i vinduet og et ganske uthvilt hode. :)

Luksus i dag blir vel å lufte hundene mens det enda er dagslys, tenker jeg. Godt!

Helga blir rolig, alt tatt i betraktning - med mulige gaveinnjøp, lesing av "Jeg nekter" og litt lengre turer med hundene i marka.

God adventshelg!
Det er så flott med SNØ her på Lambertseter!

Stine Arkeologine sa...

Jeg drømte at en ukjent venn hadde satt en kjempestor stabel med ved utenfor huset mitt mens jeg sov i natt, i ordentlig romantisk julefilm-stil... :-) Har tydeligvis frosset litt i søvne, men vi er heldige og har hus å holde varmen i så jeg tenker også på dem som ikke har det for tida. Det kan vi gjøre noe med, slik Kristine sier og i tråd med dagens oppfordring fra Glamourbibliotekaren!

Har gå-sakte-fredag på hjemmekontoret etter tøffe uker. Føler meg fin med varm kasjmirgenser, hestehale og parfymen "Noa Perle", huset fylles snart av egne og overnattende barn og i helga skal vi bake pepperkakehus. Jo Staffords "Happy Holidays - I Love the Winter Weather" snurrer og går i spilleren. Den inneholder blant annet nydelige "Moonlight in Vermont" som du la ut her for noen uker siden, og som fikk meg til å kjøpe akkurat denne jule/vinterplaten. Tusen takk for all fin musikkinspirasjon! :-)

Glamourlektoren sa...

Liker tanken på at jeg har hovedrollen i en romantisk julefilm! Da venter jeg spent på om Jude Law som forlagsmann banker på døren min i helgen ;) Nye spor var tikket inn på Glamourbibliotekarens juleperler på Spotify grytidlig i dag morges. Derfor god start på dagen, skjønt jeg jobbet til midnatt i går.. Tusen takk :) :) Ble ferdig med det jeg hadde planlagt i går kveld - en deilig følelse. Betyr at jeg kan ta helt helgefri for første gang på lenge. Skal gjøre forberedelser til jul, men IKKE shoppe noe særlig. Vil prøve å finne et roligere tidspunkt enn i helgen - helgeshopping før jul er ikke særlig glamorøst (forstår at mange må gjøre det likevel). Skal skrive lister og kort, drikke te, rydde (favorittsyssel).. Så skal jeg gå i demonstrasjonstog på søndag mot Ruters nedleggelse av mitt lokalsamfunns eneste bussrute. Vi er mange naboer som skal protestere på vegne av særlig de unge og de eldre som mister kollektivtilbudet sitt. God adventshelg til alle!

Britt Åse sa...

Foreløpig er det kontordag hjemme, etter nyttig fagmøte fra morgenen av. Jeg holder glamouren intakt med prikkete silkeskjerf, rød munn (Chanel allure nr.18 'Sexy') og Shiseidos nydelige Feminite du bois. I kveld blir det julebord med koret etter at høstsesongen er avsluttet med Messias.
I morgen innleder jeg sesongen med ''It's snowing on my piano'', kongerøkelse og litt adventspynting. God helg, alle sammen!

Elin sa...

Litt sår hals og tett nese i dag, men det må jeg bare overse så godt jeg klarer. Det er nemlig sosiale festligheter både i kveld og i morgen kveld, så slikt har man ikke tid til rett og slett! Grønn genser i dag - og da mener jeg GRØNN! Trenger litt farge i denne kulden - føler meg med ett så mye finere:-) God helg alle sammen!

Anaruh sa...

I dag har jeg på fin kjole, men nest fordi den også er så veldig behagelig å ha på. Julebord til langt på natt og tildlig på jobben gjør at man trenger litt slingringsrom.

Dessuten: kaffe og vakker musikk, leppestift og planer om en god natts søvn litt senere.

Ønsker deg og alle leserne dine en velidg fin helg!

koristen sa...

Puh - sein kommentar idag! Antrekket er svart, enkel kjole som jeg har satt en lilla ullblomst på til pynt. Svarte støvletter og kraftige strømpebukser. Engel rundt halsen, duften er Philosykos(mmmmm!!!!). Arrangement for kundene er nesten ferdig, jeg har holdt foredrag og pratet med masse hyggelige mennesker. Etterpå er det julebord, før det skal jeg bare skifte smykker og ta på litt mere sminke, så er jeg klar. Gleder meg til pinnekjøtt, nam!

Imorgen er det koselig julehandel på Grünerløkka med en venninne, søndag er det jamen et julebord til. Litt julepynting blir det forhåpentligvis også tid til, og imorgen kveld vil jeg skrive noen julekort. Også vil jeg lese videre i "Julebrevpikene", som byr på mye morsom gjenkjennelse.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

bliss sa...

Puh, har ikke fått tid til å sette meg ned før nå. Dagen begynte fint, hadde vasket håret i går som jeg satte opp i en tull og hadde fine bølger til morgenen i dag. Varme (men ikke for varme) klær på jobben, som gikk i høyt tempo. Jeg rakk ikke fredagskake og den tidligere nevnte drømmemannen fikk jeg derfor ikke sett. Nå hilser vi forresten på hverandre i gangene og jeg venter bare på en anledning til å få snakke litt med han. Å være litt betatt er en fin følelse...

Nå sitter jeg ferdigpyntet til (mitt aller første) julebord. Vi skal ha litt aktiviteter først og så julematbuffet.

God fredag kveld og god helg alle sammen! :)

Alt godt sa...

Kva? Er det ti Elisabeth i Bodø? Ja, der er sikkert fleire og, men mi Elisabeth i nord er i Bergen, og dit er eg på veg og, flyet går halv åtte. No samlar eg krefter til å gjere den siste pakkinga, etter ein lang dag som byrja med møter, så rakk eg ein runde spinning og litt "vektløfting" (hermeteikn fordi den tyngste vekta var 15 kg, trur eg) og så har eg fått ein ny venn, trur eg. Veldig koseleg!

Glamouren består av diamantar på begge ringfingrar og jeans som er romslegare enn dei nokon gong har vore. Har ikkje rukke duft i løpet av denne noko stressande dagen, dessverre. Men jammen skal eg prøve noko nytt og spennande på Gardermoen, trur eg.

I morgon signerer eg og live-syltar i Bergen, hos ARK Beyer for å vere nøyaktig, før eg skal på julebord med verdas finaste folk. Varme ynskje til vertinna og alle som stikk innom, for ikkje å snakke om Britt Åse som kosar seg med mi favorittjuleplate og ei av mine favorittdufter. God helg!

Anonym sa...

Dagens glamour er at jeg omsider har registrert og betalt på spotify og dermed også lastet ned dine spillelister= gull i ørene på spaserturen til jobb-> herlig og svært god start på dagen. Tusen takk skal du ha kjære vertinne. Ellers var antrekk skjørt og bluse og trøtte øyne. God helg alle :-)

Synne sa...

Det bildet er så morsomt!
I dag har det regnet masse i Paris, men jeg har gått rundt likevel, i gater jeg ikke har gått før, med regnkåpe på. Fått regnkrøller ved ørene og har sølvringer fra konfirmasjonen på fingrene, hoho.
Har funnet en julegave i dag, som jeg er kjempefornøyd med. Det er en så god følelse! I helga får jeg kjærestebesøk, og så får jeg dobbelt venninnebesøk i uka som kommer - hvor heldig går det an å være?
God helg, alle sammen!

Elisabeth sa...

Åh. Jeg glemte hele glamfredagen. Eller, jeg hadde glamfredag i Bergen, hvor jeg er på vennejulebord i helga. Glamour? I massevis. Fine klær, fine folk, god mat, og halsen min dufta av Musc Nomade. Lykke.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle glamourrapporter! Ha en riktig fin helg alle sammen!

Populære innlegg