søndag, desember 02, 2012

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 2Det er første søndag i advent! Jeg har tent første lys i staken, og koser meg med adventste og fyr i kaminen. 

Når det nærmer seg jul kan man speede opp stemningen litt med velduftende ting. Man kan lage sin egen potpourri av epleskiver og kanelstenger, man kan brenne kongerøkelse, eller man kan gjøre som meg: Kjøpe stjerneanis og legge fram i en skål eller som her; i adventstaken. Sniff!

Dessuten har vi jo klassikeren med nellikspiker i appelsin. (Har noen fått en appelsin-nellik-kalender til å holde seg helt til julaften?)4 kommentarer:

Marie sa...

Stjerneanistipset tok jeg meg fra bloggen din ifjor, så nå lukter det nydelig her!

Anonym sa...

nei jeg har aldri klart det, den har skrumpet inn til en slapp småmuggen greie bestandig.

men ideen er god...

meg

Stine Arkeologine sa...

Nei ikke jeg heller. Men jeg noterte meg alt som svært ung adventsfeirer at Skomaker Andersen og Tøfflus heller ikke fikk det til - de hadde minst tre ulike appelsiner i løpet av innspillingstiden! Så dermed slo jeg meg til ro med det. :-)

(Men Lauras tanter i "Det vesle huset i den store skogen" brukte epler, har noen prøvd det?)

Line sa...

Vi pleier å ordne nellikappelsiner omtrent en uke før jul, eller nærmere, og da holder de seg. I år håper jeg å få til å pynte dem slik jeg så på en annen blogg jeg følger. Ta en titt på denne: http://laralil.blogspot.no/2012/11/citrusfrugter-med-nelliker-pa-en-lidt.html

Hilsen Line

Populære innlegg