søndag, desember 23, 2012

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 23

Nå, hvordan ligger dere an? Hogger dere juletre i skogen med snø opp til midja? Slakter dere griser? Skurer dere gulv og vasker vinduer for fullt? Er det dagen for å rulle duker og pusse messing? Banke matter? Bone gulv? Koke sylte? Steke fattigmann til luftveiene tetter seg av smult? Fyre opp i den iskalde penstuen som er avstengt resten av året? Feie trappa med ny flunkende ny hjemmelaget sopelime av bjørkeris? Rulle opp håret i krøllspenner og leggevann?

Jeg håper alle slipper et høyt stressnivå i dag! (selv om det kanskje var noen som fikk doblet pulsen akkurat nå; "Oi, sopelimer har jeg glemt! Hvor ble det av grisen jeg skulle slakte? Krøllspenner, hjelp, hvor er de?? Penstua - har vi penstue??")


Kos dere, senk tempoet, pust litt. Jul blir det uansett!


Særlig om Radio Glamourbibliotekars julespesial snurres i gang! (328 abonnenter så langt, det gleder mitt musikkpusherhjerte.) Passer meget fint til juletrepyntingen som foregår i de tusen hjem i aften. 
3 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Takk for påminnelsen :) Nettopp ferdig med fotokalendere bestilt ekspress for henting i nærfotobutikken.. Men stemningen er god i heimen og juletreet er på fot om enn ikke pyntet. Vi koser oss og tar det med ro. God jul!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har akkurat hengt opp to slike hjerter som på bildet ditt på vårt tre, heklet av en tante i hine barndoms dage. De er så fine! Snek meg en tur opp på loftet med en kopp te for å puste litt, men nå er jeg oppdaget av en liten tass som også vil hvile seg, sier han.. :-) Så da skal vi gjøre det! Ha en fortsatt fin lillejulaften, og takk for inspirasjon til å ta det med ro!

peanuts sa...

Jevnt med forberedelser i hele dag, men ingen stress. Har faktisk både pusset litt messing (stjerner) og varmet opp spisestuen (stort, gammelt hus). Alle gavene er pakket inn, bortsett fra en lue jeg nettopp har festet trådene på, og de fleste er distribuert. Julekortene ble sendt midt i desember for en gangs skyld. I morgen skal det kokes surkål og tennes gravlykter før vi henter svigermor på toget og julekvelden kan begynne. Ribbe hos mam og pap, gleder meg :) Ha er strålende feiring!

Populære innlegg