torsdag, januar 03, 2013

Finn stilen: Januar


Bok, peis og myke puter er tingen i januar! Og varme og myke klær: Silketopp fra Marc Jacobs, ullbukser fra J.Crew, alpakka-cardigan fra Toast, og tøfler fra Accessorize. Ellers: mitt yndlings-duftlys fra Diptyque, Givenchys L'Interdit, øredobber fra John Lewis, tekopp fra Wedgwood, vintage tekanne og en murstein med fire romaner av Hemingway. Sofahjørnet er fra Habitat. 

9 kommentarer:

Hermia sa...

Mmm det där ska jag drömma om idag när jag jobbar...

Glamourlektoren sa...

Ah, herlig inspirerende! Duftlyset - hvor kjøper du det, vanligvis, og hvordan dufter det? Og parfymen - er spent på om det er en parfyme jeg kan gå for. Har aldri hørt om den før. Synes de fleste dufter blir for intense. Favorittene mine er Ô de l'Orangerie fra Lancôme (grønn flaske), Daisy fra Marc Jacobs og Escale à Pondichéry fra Dior - trenger tips for å utvide repertoaret. Har du skrevet om den du bruker i kollasjen din, på duftbloggen din, kanskje? Drømmer meg fra kontorpulten til peiskrok med god bok, myke klær og rykende varm te - alene! Ikke lett å få til i en svært sosial jul - lettere å få til sånn til vanlig, egentlig :)

Trude sa...

Åå, hvor fant du de øredobbene? De var så utrolig fine men jeg finner dem ikke på John Lewis sin side :/

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: Gjør det :)

Glamourlektoren: Diptyque duftlys har de for eksempel hos Heaven Scent på Eger. Hvis du synes parfymer blir for intense, skal du nok ikke gå for L'Interdit, nei. Den er av den gamle skolen og kan føles ganske krevende for den som ikke liker tyngre dufter. Ta en titt i parfymebloggen min for tips til utviding av repertoar! :)

Trude: Husker ikke, beklager!

Maren sa...

Helt perfekt, jeg vil at januar skal være akkurat sånn.

Ine sa...

Helt perfekt januarstil! Har siklet etter en lignende silkebluse fra A.P.C, men det blir nok med drømmen. Skal prøve å finne en mer budsjettvennlig variant i stedet :)

Synne sa...

Ja! En rolig, pen, bekvem og belest januar ville vært heeelt optimalt!

Psychic Golden Eyes sa...

Beautiful photos. Glamour plus :)

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Hyggelig at den falt i smak!

Populære innlegg