fredag, januar 18, 2013

Glamorøs fredag


God morgen! En grytidlig start her - frokost på kafé kl 0630 med min elskede før han reiste avgårde på spillejobb i et helt annet sted i landet. Når man er på jobb kl 0715 kan man vel ta helg omkring kl 15? Eller? Jeg tenker i allefall å kjøpe årets første tulipanbukett i dag. Jeg har lengtet hele uka! Endelig er det helg, og jeg har planer om å lese, gå på biblioteket, få så mye dagslys som mulig - og på søndag er det teselskap. 

Glamoureffekter i dag er perler og Coco, samt mitt varme blå hjemmestrikkede skjerf som jeg ble ferdig med på lillejulaften.

Ha en fin og musikalsk fredag alle sammen!


P.S. Et lite bidrag herfra i den forbindelse -


31 kommentarer:

Tuva sa...

Tidlig morgen på kontoret. Dyprøde lepper, ellers helsvart antrekk. Dagens oppgaver tilsier mye photoshopping og pusling, og det passer meg utmerket.

Kjæresten dro på utdrikkingslag i Berlin i dag tidlig, så helgen skal tilbringes med venninner. I kveld skal vi se Django Unchained som Oscar-oppladning.

Også skal jeg selvfølgelig kjøpe tulipaner!

Anonym sa...

P260Jeg har på meg mitt nye silkeskjerf fra Tyrihans, perler i ørene og duften Rose des champs bak ørene. Det blir frisørtime og jentekveld i morgen, og kanskje en liten skitur på søndag. God helg til glamourbibliotekaren fra Kjersti

Ina sa...

Cabotine de Grès, myk ull og røde lepper her. Reiser hjem til mor og far i helgen, og tenkt til å ta det mest mulig med ro. Noen planer har jeg, men kun av den hyggelige sorten: Svømming, babybesøk, bursdagsmiddag og lokkal-revvy.

God helg til alle glamorøse!

HildeSofie sa...

God morgen til alle fredagsglamorøse! Jeg stod opp til et litt kaldere vintervær enn da jeg la meg, så jeg har vært tre runder til garasjen for å hente ved, og nå knitrer det fint i ovnen :)

Jeans og sort tunika, stjerner i ørene og ull på føttene, Ming Shu er dagens duft. Levende lys på hjemmekontoret og nyheter på radioen. Fin liste med gjøremål foran meg, og English Breakfast-te i koppen.

Planer for helgen: jobbe med første delinnlevering av semesteroppgaven, bake brød (og kanskje boller?), finne en fin film å se, lese bok, smake meg gjennom flere av teene jeg kjøpte på onsdag og (hvis temperaturen er varmere enn -20) gå en tur langs fine skogsveier.

God helg til alle!

Yellowbird sa...

Her er det foreløpig ikke mye glamour annet enn en dråpe Dolce&Gabbana Pour femme bak ørene, samt små turkise glitrende stener i ørene. Dette akkompagnert av mange lag ull. Brr.. nå er jeg virkelig lei kulde!! Og lei av tykke, klumpete ullgensere, varme, men stygge, vintersko osv osv. Hvordan være glamorøs i sprengkulda? Det er jo umulig!

I dag jobbes det hjemme fra kjøkkenbordet med god kaffe og små innlagte pauser. Det blir bra. Helgen blir rolig, avslapning og kos og en familiebursdag på søndag.

God helg!

Line sa...

I klesveien består fredagsglamoren av dongeriskjørt, sort topp og blåmønstret jakke, perlesmykke og perler i ørene. Med sånt grisvær og regn som vi har her i nord nå, så er man nødt til å finne på noe ekstra, jeg lever i håpet om at regnet går over i snø før det blir kaldt igjen. I morgen er det bursdagsbesøk til tante( så blir det noen ukers pause fra bursdager etterpå)I ettermidag og kveld håper jeg å kunne bruke tiden til litt hobbypuslerier og gullrekka på NRK. Så får vi se hva resten av helga bringer

Kos dere i helga, både glamourbibliotekar og alle dere andre

Jacta est alia sa...

God morgen!

drikker dn deilig kopp te på kontoret. I dag består glamoureffektene av ny svartkjole og ny artig strømpebukse i sennepsgulfarge.

Ellers så holder jeg på å lese en ny spennende bok nattens skygge av Deborah Harkness. Gleder meg til å fortsette med det.

Ellers så skal jeg på middag hos en venninne i morgen og det skal bli koselig.

God helg!

Rosenhufsa sa...

Dagen startet ikke så veldig tidlig for min del, men var oppe før 08. Har jobba på spreng et par dager for å bli ferdig med en oppgave, og den klarte jeg å avslutte i går, så da er en del av dagens glamor å ta en litt rolig start :)
Ute er det en fantastisk nydelig soloppgang, hele horisonten "står i flammer" i rosa-gul-oransje toner, mot et snødekt landlig landskap, ikke verst, det må jeg si! Så soloppgangen er mye mer glamorøs enn meg akkurat for øyeblikket!
Og sånn kan det egentlig fortsette å være :)
God helg til alle!

Annette sa...

God fredag!
I dag er antrekket mønstret kjole med fin ullcardigan fra juleferien i Danmark. Matchende sko, belte og hår:-) To strømpebukser såklart, det er jo ikke sommer heller. Jeg satser på å ha en trivelig og effektiv dag på ingeniørkontoret i dag, og i kveld blir det koreografering av rutine til underholdningsoppdrag i morgen kveld. Generelt mye dansing står på planen i helga, men det blir også tid til kafébesøk med venninne og visninger med kjæresten.
Ha en flott helg, alle sammen!

Librarybeth sa...

En synnerligen glamorös och härlig helg till dig, själv ska jag glamma på biblioteket -det ska bli en glamourjobbarhelg helt enkelt ;D

koristen sa...

Fredag er nå deilig selv om det er vintersurt ute og jeg krangler med restene av en forkjølelse. Antrekket er jeans og svart genser, glamoureffekter er uglesmykker og duft av Vetyverio.

Ingen husnise har gjort jobben min mens jeg var hjemme og pleiet forkjølelsen, så nå må det jobbes noe veldig! Da blir tulipanene som skal kjøpes inn på hjemveien ekstra velfortjente, gleder meg. Også hjelper det med en stor kopp deilig hvit te - Perfectly Pear, mmmm...

Helgen kommer til å inneholde en tur til Ikea, et bursdagsselskap, tv, strikking og mere Murakami. 1Q84 tar tid, men du godeste for en bok!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

Stine Arkeologine sa...

Her er det høljeregn, støvler, dongeribukse, ullgenser og ikke en paljett i sikte. Men jeg har det lunt og fint på kontoret, og med tulipaner på skrivebordet, Roma parfyme og munter neglelakk er det ikke så verst glamorøst likevel!

Riktig god helg alle sammen!

Anonym sa...

God formiddag! Jeg gikk til jobb med lette skritt i dag, for endelig er en stor og tung arbeidsoppgave unnagjort. Antrekket er en rar og rød flanellskjole som jeg egentlig ikke hadde tenkt å ta på, men som ble slengt på i hui og hast etter at min lille datter etterlot seg unevnelige ting på ermet da jeg plukket henne opp av sengen i morres. Underlig nok er dét noe som gjorde morgenen litt ekstra koselig...
God helg!

Anonym sa...

Hilsen Liv (med rød og rar kjole, altså)

Anonym sa...

Dette blir superfredag - det kjenner jeg på meg.Uniformen er på,perlene likeså.Ingen duft og håret i ponytail (litt mer glamourøst enn hestehale).Jeg skal løpe ut fra jobben 1600 sharp med bestilt sushi i hendene.Helgen skal bestå av yoga, spinning (her snakker vi ytterpunkter), husvask, klesvask (vi har vaskeri - det elsker jeg og det er IKKE ironisk ment),litt TV-titting,pop-quiz og selvfølgelig lesing, lesing, lesing. .mette

Trude sa...

Fredag er ofte hjemmekontor for meg og det er god glamour det, samtidig som det stort sett betyr at den ytre glamouren ikke blir like stor. Strikkejakke og lammeullsgenser oppgraderes med rød neglelakk og en dæsj Kenzo Amour.

Har ingen store planer for helgen bortsett fra en konsert i morgen kveld, med et band som er populære i Spania, men neppe hørt om i Norge - "Antonia Font" (for de som vil sjekke youtube):)

Håper på litt sol i helga så vi kan jobbe litt i hagen og så ble jeg fristet til å bake boller da jeg leste at det var andre som hadde planlagt det :)

God helg!

Alt godt sa...

God føremiddag! Morgonen heime hos oss starta ikkje så elegant som vertinna sin, brått gjekk det opp for mor at fjortenåringen skulle ut døra kvart på åtte, og ikkje kvart over åtte, som vanleg. Men han vart føysa ut døra akkurat i tide med ein klem og ein kopp varm chai i handa, så eg satsar på at han vart fornøgd.

Dagens duft er Philosykos på halsen, og på leppene har eg Estee Lauders Berry. Dagens antrekk er svart med svart- og kvitstripete cardigan over, formedelst det faktum at eg skal i ei gravferd i dag. Det er til ein gammal mann mett av dage eit stykke ut i slekta, så sorga er til å bere, men slikt er jo alltid vemodig. Ein generasjon er borte med denne mannen.

Sekstenåringen truar med å ta meg med på spinning i dag, ho vil teste dei nye spinningskoa ho fekk i går. Bortsett frå det trur eg helga blir ganske roleg, med ei blanding av vennebesøk, brettspel og god vin. Eg ynskjer alle, vertinna inkludert, ei fredeleg helg, og sender ein stor klem og varme tankar til Elisabeth i nord.

Synne sa...

Vet du, jeg hadde glemt at det var fredag inntil jeg så dette innlegget! (Har studiefri denne uka, så dagene går i surr.) Passer jo bra at jeg har på meg mitt stiligste blyantskjørt, da, og at jeg har satt opp håret i victory rolls. I dag skal jeg jobbe litt med oversettelse, og så treffe en venn i en del av Paris som jeg ikke kjenner så godt - oppdagelsesferd, med andre ord!
God fredag til alle!

Ine sa...

Startet dagen med å forsove meg, slik at jeg gikk glipp av første del av årets første forelesning. Tilbragte i stedet de 45 minuttene på en kafé på Blindern med te og müslibrød. Fikk med meg andre del, da! Nå skal jeg ha en leseøkt før jeg skal treffe ei venninne på kafé i byen. Dagens glamoureffekter er min beste lille svarte kjole, ny myk cardigan fra Noa Noa, den varmeste jakka jeg har og rosa lepper. God helg og god fredag!

barnebibliotekaren sa...

Ny, rød, myk genser, perler i ørene og Burberry London er glamoureffekter.

På jobb forberedes avskjedsfest for en kollega som går av med pensjon. Det betyr pynting med sko både her og der, siden hun er kjent for skodilla si ... det blir garantert en kjempefest!

I helgen skal ungene litt hit og dit, så sjåførjobben og logistikken er planlagt. Ellers skal det fyres i peisen og leses mye!

God helg til alle der ute! Hold varmen!

Anonym sa...

Oi, no er det lenge sidan eg har delteke på glamorøs fredag! Dagens glamorøse hending var å dusje og for første gong ta på seg noko anna enn joggebukse etter at eg vart operert forrige fredag. Det er luksus det! Luksus er også å kjenne at kroppen er snart i full vigør igjen og eg skal ta eit glas vin med fin kusine i ettermiddag. Stas og mykje glamour på ein sjukmeldt kvardag.

God helg!

Helsing Notisboka (tidlegare Villanelle)

Anaruh sa...

Hjemme med forkjølelse, appelsiner, te, Anna Karenina og Gilmore Girls. Kunne ha vært verre :)

I helgen har jeg planer om å be guttene i huset flytte bilbanen fra "min" kjellerstue og opp på gutterommet, og deretter rydde og vaske der nede - nødvendig siden sist gang var rett før jul.

Ellers skal jeg lese, se film og prøve å komme meg ut en tur - aller helst på ski, men det kommer an på form og utetemperatur.

Ha en riktig fin helg alle sammen!

Trekkoppfuglen sa...

Særdeles fin start på dagen med mann som lot meg sove til kl 0730, stelte unger og hentet inn ved!
Dagens antrekk oser ikke glamour; jeans, sort genser og fleece fra Kari Traa for å holde varmen.

Dagens duft er Happy fra Clinique. Fikk min første flaske for mange år siden av min tante i Nederland. Vekker gode minner når jeg bruker den, noe som ikke skjer så alt for ofte.

Årets første tulipanbukett er innkjøpt. Hvite, crispy og nydelig! Får nesten lyst til å ta et jafs.

God helg til dere alle!

Frøken Desibel sa...

God ettermiddag.

Helga startet vel egentlig i går kveld med jule-/nyttårsbord på jobben. Innsatsen på jobb i dag har vel vært heller laber...

Klarte utrolig nok som en av få å komme meg på jobb til ni. Har også vært hos fysioterapeut for å prøve og fikse ryggen min som har vært vond i et par uker nå. Det førte til en kafélunsj som jo ikke er en dum avslutning på uka. Nå er det bare å oppdrive nok konsentrasjon til å fullføre en rapport.

Helga er siste frihelg på en stund, så da blir det litt huslige sysler og forhåpentligvis også litt venninnesamvær. Og tulipaner, kino og uttøying av ryggen. Da tror jeg det kan bli en riktig så fin helg:-)

Dagens glamour er nok litt så som så, men sånn er det dagen derpå. Har i hvert fall en god Gucciparfyme på:)

Ha en riktig fin helg alle sammen!

Maren sa...

God fredag! Jeg har vært på jobb, og tuslet deretter hjem til deilig mammalaget middag. Jeg har blomstrete blå kjole på, og en deilig myk og grå cardigan. Nå skal jeg sitte et par timer i sofakroken med boka mi, før jeg skal på kino og se Les Miserables. Jeg gleder meg! God helg!

L sa...

Årets første tulipanbukett er innkjøpt her også! Det er bursdagshelg for mann og niese, så det blir mye kos og hygge. Nå er det litt fredagsavslapning med blogglesing og kaffe, så er det shining av hus, og senere i kveld blir det biff og en ekstra god rødvin.

Hermia Says sa...

God fredagskväll! Jag är fri idag och har varit smakråd åt min mamma på en liten shoppingtur. Ikväll väntar film på att ses, god mat och en bok jag vill läsa ut. Så kommer resten av helgen också att se ut. På söndag träffar jag äntligen maken igen som varit på jobbresa i Indien. Det blir fint!

Ja, just det - i morgonens "Stil" i Sveriges Radiosn P1 var temat David Bowie och de olika skepnader han haft genom året. Trevlig lyssning.

Önskar en fin helg!

Marianne sa...

Her er det lite glamour i klesveien, men besøker Edinburgh for første gang i et par dager og bor på Missonihotellet. Gratis vask av klær, Nespressomaskin på rommet og oppgradering er all den luksusen jeg trenger :) En flott start på året. God helg til alle!

Millacamilla sa...

Glamorøs fredag her og i form av fridag som først ble benyttet til de kjedelige tingene (linsetime og trening) deretter lang lunch hjemme med a-magasinet.

Antrekket er ullskjørt fra Rules by Mary som er blitt en stor favoritt (med ulltights under for å holde kulda ute). Glamoureffektene etter barna har lagt seg består av rødt i glasset og telefonsamtaler med kjære og kjente. Nå er det straks natta.

Elisabeth sa...

Ohoi! Jeg glemte hele glamourfredagen i går - glamouren besto i ferskt hjemmebakt veldig grovt brød til frokost. Og gode sko. Det var hålke så det sang, nemlig, og krevende å gå tur med en stor husky. Men fint.

Resten av dagen var jeg og den firbeinte barnevakt for fire unger i alderen 9 mnd til 6 år, og da var det glamorøst og slenge seg i å sofaen da de hadde lagt seg, og å nyte en aldri så liten Grey's-maraton på kvelden. Ser det aldri ellers pga har ikke TV hjemme, men når vertskapet har en canaldigitalboks full av opptak...

Fortsatt god helg, alle sammen, og stor klem til AltGodt!

ANNEPÅLANDET sa...

Kan du ikke vise frem det blå skjerfet ditt da? Det er jo høysesong for skjerf, og mye fint og inspirerende å se rundt omkring. En Dame kan aldri få for mange skjerf! Eller i hvert fall aldri for mye skjer-inspirasjon!

Populære innlegg