søndag, januar 13, 2013

God morgen!


Nesten fjorten minusgrader ute. Jeg holder meg inne enn så lenge. Søndag er radiodag. 

Ha en fin dag alle sammen!

12 kommentarer:

Ine sa...

God morgen! Tror jeg holder meg inne hele dagen, jeg. Nå hører jeg på Ladies of the Canyon og trekker te. Søndag morgen er nemlig Joni Mitchell-tid hos oss! :)

HildeSofie sa...

Minus 24 her. Men Innlandskulda er ikke like kald som Oslokulda, så det er ikke så ille som det høres ut.

Uansett: ingen grunn til å bevege seg utendørs, annet enn for å hente mer ved :)

Sola skinner, radioen spiller fin musikk, og jeg skal straks finne frem metodeboka og lese litt. God søndag!

Anonym sa...

Minus 8 på Vestfoldkysten, varmer meg med te, kaffe og radio pluss en formidabel skittentøykurv;-) Mvh Astrid

Anonym sa...

Fint med yoga. Varmer kropp&sjel en kald januardag. .mette

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Ah, kanonplate. Woodstock er en av de fineste jeg vet, også i versjonene til Matthews Southern Comfort og Crosby,Stills,Nash&Young! Joni er et geni.

HildeSofie: Det er sant, lufta er kanskje fuktigere her. Når det er sagt, bodde jeg et år på Hamar - og der var det gufs fra Mjøsa! 26 minus var heavy, husker jeg.

Astrid: Høres koselig ut!

Mette: Lurt!

Stine Arkeologine sa...

Deilig å være varm inne når det er kaldt ute! Jeg har også en rolig søndag med musikk, somling og pusling i huset. Da jeg våknet var hagen hvit, og her er det ikke så kaldt så nå skal jeg skynde meg ut og måke, mate småfuglene og gå en tur i snøen før det blir mørkt! Ha en fortsatt fin dag. :-)

Synne sa...

Radio <3
Her i Paris er det ni grader nå, men til uka er det faktisk spådd minus her også! Jeg besvimer av glede hvis vi får snø, hihi.
Riktig god søndag!

Anonym sa...

Lat søndag. Lussete fra NK i Gøteborg og fyr i peisen. Spiller wordfued med flere venner samtidig. Hører på Janis Ians LP "Between the lines". Jeg er så gammel at denne platen ble kjøpt da den var ny i 1975. Samme dag kjøpte vi også Minnie Ripertons LP "Perfect angel". Det gjorde et dypt innhogg i husholdningspengene den gang, husker jeg, men vi "måtte" ha dem. Nå til jul investerte vi i ny platespiller, og alle LP-platene som har vansmektet i bananesker i årevis, er sortert og plassert i nye hyller. Lykke.
Hegepege

Glamnovisen sa...

-21 ved Glommas bredd, alt vakkert rosa og blålilla i solnedgangen. Fantastisk tur i dag, nå skal det fyres og tennes lys!

Anonym sa...

Det så veldig koselig ut. Søndager er så deilige!

Glamourbibliotekaren sa...

Stine A: Høres koselig ut!

Synne: Ah, Paris!

Hegepege: Grattis med ny platespiller og LPenes renessanse! Det gleder en musikkmisjonærs hjerte! Den Ripertonplata er flott, elsker tittellåta spesielt. (Og den neste plata som kom, med "Inside my love".. som akkurat ble spilt i Englefjes på NRK Gull nå!)

Glamnovisen: Brrrr. Men vakkert!

Ingridsofie: Amen!

Maje sa...

Brr.. det var kaldt i København i helgen også, men takket være Glamourbibliotekaren og hennes elskverdige lesere fant jeg veien til både Sing Tehus og Tante T i Viktoriagade. På sistnevnte sted nøt jeg en kanne utmerket te og spiste fine "theboller" med syltetøy til. Aaahh.. helt herlig søndag formiddag. Takk dere!

Populære innlegg