lørdag, januar 26, 2013

Lørdag aften

Han lager pizza. Jeg vasker opp. Vi har nye hvite tulipaner og vi hører på radio. NRK Gull akkurat nå (Paul Desmond og Jim Hall spiller "A taste of honey"), Opera i P2 om få minutter. De sender direkte fra Metropolitan i kveld også -  Puccinis "La Rondine", som jeg så på operakino fra Metropolitan i en annen oppsetning for noen år siden.

Ha en fin lørdagskveld, kjære lesere! 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Akkurat nå; Moon River på øret og duftelys og en god bok. God lørdagsaften fra Stine.

Dez sa...

Herlig og fredfullt : )

Riktig god weekend til dere også : )

Anonym sa...

noen ganger er det rart å høre på radio på P2 hva du snakker om. (I Frankrike var det siste der lenge nok). ellers, så jeg torsdag kveld "Sir Colin Davis" på mozart, symfoni og Sibellius nr. 3, National Orchestra of France, med mer om saken her. , Så godt å se denne mannen som en god alder mens letthet, spesielt hvis du gjør hva han vil. men jeg tror med en annen orkester, ville det fremdeles være annerledes eller høyere. god søndag til deg. bruno

Anonym sa...

Gud så mye bedre enn MGP gnålet som tv spyr ut akkurat nå... :)

Glamourbibliotekaren sa...

Stine: Åå, Moon River...

Dez: Takk for det!

Bruno: Det høres ut som en fin konsert! Jeg hørte Colin Davis dirigere New York-filharmonien og pianist Radu Lupu i Mozarts klaverkonsert nr 27 i New York i 2007. Fint!

Koselig koselig: Nei, det der orker jeg ikke. Gi meg en god gammel 80talls-GP-finale derimot! :)

Glamoursjefen sa...

Koselig kavalkade for uka. Synes du har et kjempegodt poeng når du drikker rosa lemonade (forøvrig en favoritt) av stetteglass. (Blir litt irritert over at mange steder er stetteglass forbundet med alkohol!)

Takk for inspirasjon. Hver gang jeg leser om klassisk musikk i radio på bloggen din, tenker at jeg gjør for lite av nettopp det! Jeg elsker klassisk musikk, men lytter som oftest på egne CDer/LPer fremfor å finne det frem på radio. Ganske dumt egentlig... Men med huset fullt av tenåringer, mister man også ofte muligheten til å styre musikkvalget - så når hitkanalen endelig slås av, velger jeg ofte stillheten.

Fortsatt koselig søndag! Nå skal jeg brygge en kanne med god hvit te, tenne opp i peisen og ta frem boken min. Etter mine beregninger har jeg nøyaktig 30 minutter alene før huset overfylles av mann og barn.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamoursjefen: Det sendes mye flott på radio! Opera lørdag kveld er ukas høydepunkt, i tillegg til Morgenkonserten søndag kl. 10. Rosa limonade i stettglass er fint - jeg drikker så å si ikke alkohol, men har jo så mange fine glass! Ha en god søndag!

Populære innlegg