fredag, februar 15, 2013

Glamorøs fredag


God morgen, kjære lesere!

En laidback fredag her, med komfortabel glamour og litervis av varm te. Morgenbladet, knekkebrød, hårkur og Diptyque "Myrrhe" duftlys bidrar til en god start, og neglene har et par strøk av Chanels Rouge Noir. Dagens duft er Yves Rochers "8e jour", som faktisk minner ganske mye om Coco. Tulipanene har vært på plass siden onsdag, og nytt sengetøy skal på.

Helgen skal brukes til filmer og lesing primært, hvilket passer meg utmerket. Get-boksen er full av filmer jeg ikke har rukket å se!

Ha en fin dag alle sammen, og legg for all del igjen fredagsrapporter i kommentarfeltet! Dere som er på Instagram kan gjerne dokumentere deres fredager under #glamorøsfredag!

En sang for helgen: 


25 kommentarer:

HildeSofie sa...

Riktig god og glamorøs formiddag!
På hjemmekontoret er det relativt nyvasket og ryddig, rosene fra forrige helg er fortsatt sånn passe intakte, og en ny bukettt kom i hus i går. I koppen har jeg mangote, radioen er selvsagt på, og utenfor sitter nabokatten tålmodig under fuglebrettet og venter på frokost :)

Planer for helgen: ikveld blir det ost- og vinkveld med vinklubben, og resten av helgen skal brukes til å jobbe med studiene, drikke te, gå tur, og sikkert se en film eller to.

Riktig god helg til alle!

S sa...

God fredag!
I dag er glamouren at jeg endelig føler at kroppen begynner å komme i gjenge igjen etter en uke med sykdom. I tillegg startet arbeidsdagen med litt trim sånn på morraen, og da er fredagen godt i gang.

Helga skal brukes til å bli helt frisk igjen, og det innebærer å forsøke ta ting i sakte tempo. I dag blir det den sedvanlige fredagskosen med familien, og i morra tenker jeg ta meg en aldri så liten shoppingrunde med gavekort jeg fikk til jul, og kanskje en liten tur på cafè. Ellers ro og hvile, og pleie av kropp og sjel.

Ønsker alle en flott og glamourfylt fredag!

Venedig im Regen sa...

En nydelig morgen i Bodø by, og en sjeldent god start på dagen!
Tidlig oppe, møtte kjæresten på Babel for kaffe og scones til frokost, morgensola skinner på Landegode, og jeg har hele dagen aldeles fri til å bedrive etterlengtet og sårt trengt husvask og rydding.
Planer for helgen: Ta igjen det tapte i diverse episoder på TV jeg gikk glipp av i uka som gikk, feire forskinket Valentines day i kveld, kafé og aviser i morgen, slappe av, kanskje gå en tur, kino på søndag... Aaahhh, jeg gleder meg til helg.
Men nå først - rydd og vask.
(Bee Gees er forøvrig mitt selskap.)

Johanne sa...

God morgen! Hjemmekontor i dag gjør starten på dagen myk.

Avslappet antrekk med grå acnejeans og grå, myk ullgenser. Enkel sminke og en liten dusj Noa Perle, som minner meg om mamma.

Med to småjenter vel avgårde i barnehagen, håper jeg på en supereffektiv dag hvor jeg får unnagjort alle oppgaver som henger. Til og med de kjedeligste, som fakturaattestering og referatskriving.

Og i kveld blir det etterlengtet fredagspils med jentene! Juhu!

Valentinsdagen i går ble forresten brukt til å bestille kjærestetur til Edinburgh i april. Gode reisetips mottas med takk :)

Ønsker alle en strålende helg!

Marit sa...

Jeg tror jeg skal begynne å komme med mine egne fredagsoppdateringer her. Det er så koselig å lese hva alle andre gjør :)

Etter noen dager med sykdom er det deilig å være tilbake på jobb. Dagens glamoreffekt for min egen del er å endelig ha på forlovelsesringen og gifteringen min igjen etter noen dager med hyppig håndvask og fokus på hygiene.

Og til Johanne som skal til Edinburgh: Du bør sjekke ut Tower Restaurant og The Witchery (også en restaurant). Ellers må du passe på å ha queen's tea et sted de serverer den på 3-etasjers serveringsfat og med hjemmelagede, søte scones (som f.eks Tower gjør).

Ha en fin fredag!

Glamnovisen sa...

God formiddag! Dagens første økt på novisekontoret er unnagjort! Grått skjørt og rosa genser, en forsiktig dråpe oriental lounge (den er sterk men passer på en gråværsdag). Glamorfaktor er at jeg MÅ ha ny veske; den gamle er helt revnet. Det kan anskje syes nytt for i, men - hm)

Stine Arkeologine sa...

Dette har vært ei tøff uke, så det er godt at det er fredag. Og det tegner til å bli en ordentlig fin fredag, ikke minst på grunn av en snill nabo. Jeg hadde såvidt rukket å hente fram snøskufla for å gå løs en kjempesvær, steinhard brøytekant som kom i natt, før naboen kommer springende med snøfreseren sin og vips, så er den forvandlet til støv! Borte! Ingenting gjør meg så glad som når noen gjør noe så fint og omtenksomt, helt uten grunn og uten å få noe igjen (annet enn en lykkelig takk!), og det kommer til å være med meg resten av dagen!

Møter helga med forventning, masse kaffe, skjørt, en fin ullgenser og hestehale med Laura Biagiottis "Laura" i, som gir mange gode minner.

Ha ei kjempefin helg, alle sammen!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra morgenvakre Bodø by! Her består glamouren av Chanel Rouge Allure i #77 Intuitive på leppene, C&E på halsen og en bukett hvite og røde tulipaner på spisebordet hjemme. Rakk en fin morgentur med den firbente, selv om det gikk på bekostning av en kopp te.

Helga skal tilbringes mest mulig ute, kanskje på nye fjellski, og søndag kommer niesene på vinterferi til tante - hurra! Klem til AltGodt og gode helgehilsener til alle sammen!

Camilla sa...

Jeg er på plass på lesesalen for å gjøre siste innspurt på en søknad som skal inn i dag. Har en del igjen så det er bare å henge i!

Dagens glamour for meg er at jeg rakk å dusje, ta på rene klær og sminke meg pent før jeg dro avgårde i morges. Det hjelper heldigvis å føle seg litt fin når man skal skrive en viktig og vanskelig søknad.

Når jeg endelig blir ferdig i dag skal jeg møte kjæresten min i byen for å handle utstyr vi trenger til en gruelig lang skitur vi har sagt ja til å være med på i morgen. En stor termos til solbærtoddy er blant annet på handlelisten. Vi benytter også anledningen til å spise ute fordi vi har en markering oss i mellom akkurat i dag. Søndagen går nok med til restituering etter nevnte skitur, det kan jeg tenke meg jeg vil komme til å trenge.

Ønsker alle en god helg!

Nå, til arbeidet!

koristen sa...

Fin bluse til jeansen, nyreparert, blank og skinnende perlering, gull og perler i ørene og rundt halsen - det er fredag! Duften er en deilig Diptyque-prøve som jeg ikke husker navnet på.

Det aller beste er at jeg etter noen travle uker ikke har noen andre planer for helgen enn å gå i 50-årslag imorgen kveld. Herlig, selv om det betyr at jeg kommer til å bruke masse tid på husarbeid. Leiligheten blir så glamorøs etterpå, og det blir likevel tid til litt Murakami og forhåpentligvis en søndagstur.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Mette sa...

Etter en natt med fint lite søvn på meg og lillen på tre måneder, trenger jeg virkelig litt hverdagsglamour for å holde humøret oppe. Så jeg skal på postkontoret og hente en pakke deilige ullklær fra Nøstebarn. Og de er ikke til babyen, men til meg!

frk Frydefull sa...

God formiddag! Denne helgen blir en kos/kaos helg - bursdagfeiring for toåring hjemme med tilhørende familiebesøk. Med det går kvelden med til å lage ostekake (med oreobunn og bringebær), preppe pizzaer og blåse ballonger. Første gjester ankommer i 22-tiden i kveld og da kan vi kanskje ta et lite glass vin.
Dagens glamoureffekt er paljettopp og relativt medgjørlig hår! Hurra!

Rosenhufsa sa...

Treig start på dagen etter veldig festlig valentinesdate i går kveld, som innebar særdeles lite romantikk, men tre øl på styrten og skikkelig mannsjit-prat :D Heilt topp!
Så da ble dagens morgenglamor å sove litt lenger enn planlagt og en god kaffekopp på vei til jobb. Jeg har tatt på en lekker ullkjole, siden det er fredag, og et nydelig silkesjal i svart med store røde og gule blomster på som jeg har kjøpt i Russland :) Ser ellers passe bustete ut, har visst glemt hårbørsterutinene..
God fredag til alle :)

Frøken Desibel sa...

God formiddag!

Startet dagen med kettlebell i dag med påfølgende blåmerker på armene:) Det er trening som får meg til å føle meg som Superwoman!

Har tatt på kjole som sammen med strømpebuksa er så statisk at alt havner i en ball mellom beina. Lite glamorøst:( Men med favorittparfymen, Chanel Chance Eau Tendre så kan det i grunnen være det samme.

Har noen spennende planer i dag som gjør at magen er full av sommerfugler. Skal også i løpet av helgen få jobbet litt, trent, vasket og sett Les Mis. Hvilket virkelig er på tide!

Ha en fantastisk helg alle sammen!

Anonym sa...

Etter 3 uker med sykdom skal jeg på 2 ukers ferie - men jeg er absolutt ikke reiseklar. Det er et ork å pakke, det er et ork å dusje, men så leste jeg gjennom alle kommentarene på glamourbloggen og ble faktisk litt oppgiret. Nå har jeg tatt fram sommerklær, treningsklær mens jeg drikker varmt vann med sitron og honning, strykejern, Mac (skal jobbe litt også), olje til håret, reiseguide, Euro og reisesmykker mm. Kjæresten har lovet meg ro og fred under en parasoll og langsomme måltider. Dette lover godt for de kommende uker. God helg ønskes dere alle .mette

Salome sa...

Alle fredagene i 2013 har vært særdeles uglamorøse :-(

Men jeg har lest bloggen og fått litt inspirasjon.

Det glamorøse i dag er at huset er rent og (relativt) ryddig! Lukter grønnsåpe fortsatt.

Dessuten har jeg tatt en deilig dusj med Yves deilige Hamman-dusjolje! Ellers har jeg Dreams Unlimited (Bodyshop), som til min store glede var på salg akkurat da den forrige var tom! Og resten av en oppbrukt gammel Clarins leppestift (navnet er helt utvisket).

Nå skal fredagene uansett være litt glamorøse, ihvertfall utenpå!

Lærerinna sa...

Siste dag på jobb før vinterferie.
Et par elevarbeider som skal gjennomgås og kommenteres, før det braker hjem med sushi på veien. Game of trones og siste episode av Halvbroren i kveld.

Den ytre glamouren er det så som så med, hus og hår bærer preg av at kroppen ikke er så glad i vinter. Men shit samma - jeg er full av energi, har godt humør og en veldig komfortabel hverdagskjole! :-)

Annette sa...

God ettermiddag!
Siste arbeidsdag i uka, og jeg gleder meg til i kveld for da skal nemlig jeg og min mor på restaurant og teater. Det blir hyggelig!

Ellers er planen å trene mye dans, show neste helg krever mye forarbeid.

God helg ønskes alle og Glamourbibliotekaren og Frøken Desibel især!

Eliza Bennet sa...

Fredagsglamouren her er mitt sorte skjørt i tykk satin som jeg har hatt i årevis og som alltid funker! Små blekrosa falske diamanter i ørene og en litt uventet good hair day ( skal til frisøren i morgen, veldig på overtid) trekker også opp på glamourskalaen. Nydelig bukett med blomster fra valentineren i går gjør et gammelt og slitt spisebord til et vakkert skue. Ellers skal helga gå med til vasking og rydding til verdens beste venninne som kommer på besøk med hele familien i vinterferien. Det blir stormende jubel og mye skravling. Gleder meg!
God helg til alle!

Ine sa...

Fredagen startet bra med müslibrød, brunost og te sammen med min kjære, før jeg dro på universitetet for å ha forelesning om en morsom barnebok. Etter lunsj med ei god venninne er jeg nå hjemme med handleposen full av pizzaingredienser og en bukett tulipaner klare til å ta over for de visne rosene på kjøkkenbordet. Dagens glamoureffekter er perle rundt halsen, nyvasket hår og min mykeste cardigan. God helg!

Marianne sa...

Fredagsglamour i form av sort skjorte med sort genser og gullringer i ørene (og en litt mindere fjong dutt på hodet). I kveld får jeg besøk av en venninne pluss en liten hund, og på søndag kommer det jammen en katt også. Sistnevnte skal krasje på sofaen vår noen uker, og det blir riktig så hyggelig!
God helg

Kjersti sa...

Godt å høre at det er flere enn meg som har masse liggende på getboksen!
Min store fredagsglamour er de nye brillene, som jeg hentet i dag. Nå gjelder det bare å venne seg til de progressive glassene... For øvrik er det ull innerst, men gylden grovstrikket cardigan utenpå. Føler meg ganske fin :)

berlinløvinnen sa...

Så mange hyggelige fredagsrapporter! Mye å glede oss over,de fleste av oss her i dag, da i alle fall..Glamouren for meg har vært fredagsavisene og kaffe på senga, skitur m mannen i -5,-endelig en god utetemp for både løping og ski. Ser fram mot flere slike dager framover! Nå svarte klær og sølv på, og mat i magen. Å slappe av og dra på niesens boklansering står på programmet/ønskelista de nærmeste dagene. Og kjære gb, kunne vi ha spurt om tips om Lisboa på bloggen din en gang i løpet av de nærmeste ukene? Mulig du har vært der selv. Her i huset finnes kun vage, gamle minner derfra om togstasjoner og torg..

Millacamilla sa...

Glamourøs fredag i dag. Startet sent på jobb så hadde lang frokost med barna -havgrøt og kaffe! Favorittjeansene fra Bessie var på. Jobbdagen ble tilbragt med en god kollega fremfor en pc med å lage handlingsplan for et nytt prosjekt vi skal starte. Blide barn ble hentet hjem fra barnehage og mannen og jeg jeg gjorde unna helgevasken under barne-tv. Nå skal dagen toppes med et glass vin.

God helg!

Johanne sa...

Takk for tips, Marit!
Skal absolutt sjekke ut stedene du nevner. :)

Populære innlegg