fredag, februar 22, 2013

Glamorøs fredag


God morgen!
Morgenene er lysere nå, det er så herlig! Det skal bli fint med helg etter en nokså intens uke med jobbreising og møter - gleder meg til å sove litt lenger og generelt slappe av. Dagens glamour er temmelig casual og komfortabel, men øreringene er av sølv, leppene og neglene er røde, og parfymen er en nostalgisk klassiker - Pivoine.

Oscarprosjektet mitt har stranda litt i år, også på grunn av prosjekter og reising, men jeg skal nok prøve å få sett én film til i helga i allefall. Og halvsove foran tv-apparatet natt til mandag tenker jeg.

Velkommen med deres rapporter - the more the merrier!

mvh
Glamourbibliotekaren.

P.s. På instagram: hashtag glamorøsfredag!

28 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! Sola skin ikkje slik den gjorde tidlegare i veka, men lyset og den høge himmelen gjer alle godt. Etter Roma-turen forrige veke har det vore ei roleg veke på jobb, mange har vinterferie.

Dagens glamour består av ein bluse som sit betre enn før, formedelst det faktum at eg er fem kilo mindre enn eg var i fjor sommar, mine favorittjeans og Magical Moon bak øyrene. Eg har alltid vore veldig glad i den, men no har den blitt litt for voldsom for meg. Må eg la den vandre vidare? Hmmm, eg må tenke litt meir på det.

Helga blir prega av at den eldste tenåringen fyller 17 (:o), og det skal feirast med familieselskap hos oss. Så det blir mykje matlaging, tenker eg. Søndag vil eg prøve å få trent, og også besøke ei venninne som verkeleg treng det.

Eg ynskjer alle som er innom ei fin helg, og sender ein varm klem til Elisabeth i nord. :)

HildeSofie sa...

God glamorøs formiddag!
Her skinner sola såvidt gjennom et tynt skydekke, småfuglene spiser ivrig utenfor, og jeg har fyr i ovnen innendørs.

Sorte myke bukser, knallrød genser og Vanille Noir er dagens glamour - senere i dag skal neglene få et lag farge. I lunsjen skal jeg sette en bolledeig, så det blir boller med vaniljekrem til ettermiddagesteen!

Planer for helgen: Grytidlig opp imorgen for å toge til Oslo, for et møte med en gjeng veldig fine folk lørdag og søndag. Litt tid til prosjektoppgaven min må jeg også finne, og avslapning så fort sjansen byr seg. God helg til alle!

Alice sa...

Heldige meg er nett ferdig med frukosten og plutselig snart klar for jobb. Her er det treig morgon då sjefen ba meg sova litt lenger i dag og komma på jobb når eg vakna. Har vore sliten i det siste så dette trengte eg virkelig. Det er dagens glam, pluss at er jo fredag i tillegg :)

Ina sa...

God fredags formiddag!

Dagen startet bra, med hyggelig e-post fra en kollega, god tid til frokost og kollektivtransport som korresponderte sjeldent bra!
En ny silkebluse fra Marc Jacobs som jeg fant til spottpris på januarsalget og Kiehl's Vanilla and Cedarwood holder humøret oppe utover formiddagen.

I kveld skal jeg på kino og i morgen skal vi se My Fair Lady på Folketeateret, hvor en venn har en stor rolle. DET gleder jeg meg til!

namnam sa...

Her i mustasjenes hovedstad er det et lett snødrev i dag som la små perler i bryn og vipper på min vei til jobb. Flaks at jeg hadde besluttet å vente med mascara til jeg var vel innenfor dørene på jobben. Den ytre glamouren består en i en gammel men fortsatt like fin favorittgenser og en uventet bra hårdag.
En hyggelig tilbakemelding fra sjefen på en utført oppgave, og utsiktene til at jeg faktisk ligger an til å bli ferdig med noe arbeid som lenge har stått i stampe, lyser opp dagen. Helga er deilig fri for planer. Kanskje blir det Django Unchained på kino?
God helg til alle dere glamorøse mennesker!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Morgenmøtet på jobb er avrundet, kaffekoppen er fylt opp og skrivebordet er fullt av arbeidsoppgaver. Jeg gyver løs og satser på at jeg kan ta litt tidlig helg. En vond betennelse i armen føles lite glamorøst, men prøver å pigge meg opp med glidelåsøredobber og Burberry London.

Helgen skal ikke brukes til mye annet enn kos. Ungene mine er på vinterferie med sin far,- de har reist Norge på langs med tog til Bodø, og så via Tromsø til Alta,- 17-åringens fødested. Der blir de enda noen dager og har det forhåpentligvis hyggelig :-) Bonusdatteren har også litt å styre med, så det betyr sofakrok, god mat og vin, lesing og VM-titting på meg og kjæresten.

God helg til alle der ute!!

Rosenhufsa sa...

I dag føler jeg meg ganske så glamorøs! Har knallgul ullgenser over svart kort kjole med hvite prikker, brune ullstrømper og gul neglelakk :) Spiste croissant og drakk en kopp kaffe til frokost - glamorøst! Men det holder neppe metta så lenge ;)
I lunsjen skal jeg danse! DET er i alle fall noe nytt, om ikke så glamorøst:) Fra 11-12; Lunch Beat på Universitet i Oslo, gleder meg som en unge!
Ellers i helga skal jeg prøve å nyte noe sjømat og godt drikke, det er nå sjømaten er best :) Det står også jentekveld på tapetet, HURRA!
Mye å glede seg til - takknemlig for det :)
God helg til alle!

Glamourlegen sa...

Mye glamour i dag! Akkurat kommet hjem fra lang og travel nattevakt etter å ha vært ´på´ siden mandag forrige uke, dette var forøvrig også siste natt på over et år siden jeg straks bikker 3. trimester og fritas :-) Bare full fres på dagtid de siste månedene, skal bli deilig!

Føler meg lite fjong i klesveien for tiden og håret er rekordmatt/flatt, men huden har fått den berømte gløden så det frydes jeg over hver dag. I tillegg fått en ny mascarafavoritt som utfører hverdagsmirakler, fra Maybelline av alle merker, etter årevis med Chanel, Lancôme, Helena R og Dior.

I helgen blir det hyttetur med kjære og mine foreldre, gleder meg veldig til frisk luft, bølgeskvulp og fuglekvitter. Håper alle får en deilig helg, hjemme, på jobb, på fjellet, ved sjøen, i byen, med eller uten sol :-)

koristen sa...

Nesten-sol ute, perlering og Chanel bak ørene, yndlingsbluse som dessverre begynner å bli litt for slitt - hva kan det komme av at det alltid skjer med yndlingsplaggene tro... ;-)

Helgen min tjuvstartet i går med aldeles nydelig middag hos en venninne, og den fortsetter med besøk hos mor, turgåing, Magasinet-kryssord osv. Og når jeg kommer hjem på søndag tror jeg pinseliljene på stuebordet mitt har begynt å blomstre og lage deilig vårstemning.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Josefine sa...

God glamorøs fredag!
Dagens glamour består av blomstrete, vårlig vintagekjole kjøpt i Paris for to år siden, Miss Dior på håndleddene og fine runde øredobber som ser ut som små russiske påskeegg.

Helgens planer består for det meste av avslapping, oppgaveskriving, turgåing og husarbeid, men i kveld skal jeg til en venn og få pizza og rødvin. Det tror jeg blir veldig hyggelig! :)

God fredag til alle!

Anonym sa...

Fin og ljos fredagsmorgon. Pakkar bag sakte og vimsete før turen går til fjells, på hytta i heimegrend. Håpar på ein skitur. Dagens glam er å føle seg frisk, utsoven og fin utan sminke og med håp om frisk luft og innekos med mann og lita jente i staden for skrivedag på jobben. God helg! S

Anonym sa...

God morgon! Eg har lada opp til glamorøs fredag med firedagars studie- og etegilde på Sundvolden! No er det vanleg arbeidsdag før vinterferie og helg. Gullneglelakk er på og magen er full av byggrynsgraut eg åt til frukost. Glamstart på dagen!

Stine Arkeologine sa...

I dag var det tungt å gå på jobb, men heldigvis finnes det råd for humøret. F.eks. Darlene og Jonathan Edwards (alias Jo Stafford og Paul Weston) entusiastiske radbrekking av "Take the A train"! Jeg ler høyt, de var fantastiske. :-) Hvis glamouren ikke har tatt seg helt opp ennå, sett på denne! http://www.youtube.com/watch?v=JSi6jdQAwBk (De har også en hysterisk versjon av "Stayin alive" som er verdt å høre..).

Og så hjelper det med en fin bluse og skumle planer om å kjøpe sjokolade i kantina. ;-)

Ha en riktig god fredag og helg alle sammen!

S sa...

God morgen! Her i nord er sola tilbake og det er så fantastisk deilig. Har slitt med forkjølelse de siste ukene, men nå kjennes det som om jeg begynner få kreftene tilbake. I tillegg har vi hatt mye barnefri denne uka pga. vinterferie, og det har gitt mulighet for å ta det litt mer med ro. I går kveld benyttet husbonden og jeg muligheten til å spise god mat sammen og se filmen "Laksefiske i Jemen" - bare vi to. Veldig hyggelig og en flott start på helga.

Har to møter til før jeg er i mål med denne arbeidsdagen. Har ellers nokså god kontroll på jobb - en fin følelse å ta helg med. Tenkte ta meg en shoppingrunde i morgen - i forrige uke ble den med barn, og det endte derfor bare med at ungene fikk noe nytt. Skal spise skrei-middag hos mine foreldre i morgen og feire min mammas bursdag. Ellers skal helga vies til å bli helt frisk igjen!

God helg til alle!

Henrikka sa...

553Startet dagen med å hente bil på verksted UTEN å betale en krone, fordi reparasjonene gikk på garanti for en jobb de gjorde i fjor. Det ga en liten glamfølelse! Bruker ikke bilen særlig mye, og alle utgifter til den er særdeles lite velkomne. Så det ble en god start på dagen.
Fredagsantrekk: Kjole, støveletter og tynt ullskjerf, alt i burgunder og brunt, mine "kosefarger".
Fredagsleppestift: Et tyyyyynt strøk av Chanel nr. 55 ("Envoutant Berry", en litt lysere slektning av Chanel nr. 18, "Rouge Noir") som jeg fortvilt prøver å spare så lenge jeg kan siden den har gått ut. Hulk.
Fredagsparfyme: Au Thé Rouge fra Bulgari. Har bare en liten skvett igjen av den. Klarer ikke å finne den i parfymeriene lenger. Vet noen om den også er gått ut? (I så fall: dobbelt-hulk.)

Ingerid sa...

Lav ytre glamourfaktor her idag, men Midnight Poison bak ørene hjelper jo. Ellers er det arbeid som gjelder, og arbeidsgleden blomstrer. God hjulpet av te med roseblader i verdens fineste kopp (russisk porselen). Helgen blir rolig, kanskje med skitur på søndag (hurra!), og muligens med pizza imorgen, med familien og forhåpentligvis også vennefamilier. Ikke så verst, nei! God helg til alle!

Glamournerden sa...

God formiddag!

Her består dagen i mekking av presentasjon til informasjonsmøte på mandag (kjedsomt) men jeg ser frem til å trene kl 15 og til teater i kveld, så jeg holder motet oppe enn så lenge :-)

Outfiten er lite glamorøs dessverre, ettersom jeg innser at jeg er en del av
"småbarnsmødre med grøt/snørr/etc-flekker"-kategorien...
Antrekkene blir dermed deretter; det settes sammen hver dag av det i garderoben som er (rimelig) flekkløst, haha.

Men men, jeg gleeder meg til teater ikveld med tilreisende pappa, og da skal finstasen & leppestiften på :D
Helgen bringer ellers mye kos med gutta; min far, min sønn & min make :-)

P.S: Det gleder meg ellers å få høre at Glamourlegen er ventende! Var det ikke du som var i tenkeboksen ang dette for en stund tilbake? Gratulerer ihvertfall!

God helg til dere alle glamorøse!

Bliss sa...

Så gøy at du nevne at det var blitt lysere, jeg tenkte faktisk på det på vei til jobben i dag. Det er deilig å få litt dagslys om morgenen. I tillegg har jeg fått nytt kontor på jobben med vindu, så får med meg masse lys nå!:D Det er så viktig!

Jeg tar vinterferie med stor F i morgen og reiser til sydligere strøk i to uker. Jeg tar ikke med meg noe jobb på turen og skal bare kose meg.

Håper alle får en fin fredag, en bra helg og et par gode uker. Jeg håper mye av snøen smelter i mellomtiden og at det snart blir sykkelføre igjen.

Frk Frydefull sa...

I dag kommer min rapport direkte fra NSBs familievogn fra Sørlandet og mot Oslo. Endelig har toåringen sovnet og mor kan nyte resten av turen med lesestoff. Tog er i grunnen ganske fint. Familiebesøk her altså. Det vil si - hele lørdagen skal tilbringes på spa med søster. Blir veldig deilig etter en hektisk periode. Det får bli helgens glamfaktor. Ikke verst. God helg!

instance sa...

Nygammel marineblå Marimekko kjole, samt bune strømper og brun lang kasjmirulljakke står for glamouren i påkledningen i dag. Har tatt med meg koppen jeg fikk til morsdagen på jobb - veldig koselig design av Bjørg Thorhallsdottir - og blir glad hver gang jeg ser på den. :) Ellers skal jeg kjøpe fredagsblomster i dag, har blitt virkelig glad i den tradisjonen. Helgen skal brukes på å sove ut, har hatt en stor innleveringsoppgave denne uken som jeg hadde satt av alt for lite tid til, så det ble lange kvelder og korte netter. Skal ellers få klemt inn babysvømming, venninnebesøk og en liten bytur. God helg alle sammen!

Glamoursjefen sa...

Herlig glamour fra hjemmekontoret i dag. Nyter lekre negler etter manikyr og ly lakk i går ettermiddag som føles kjempeherlig. Ellers iført tights, genser, deilig mykt skjerf, lipgloss og Dots (Marc Jacobs). Det er fortsatt kaldt i Norge!

Skal jobbe intenst et par timer til før jeg tar helgen som for min del består av kosehelg med familien og planer om filmkveld i morgen. Heldigvis har jeg en stor kanne med hvit te stående og litt herlig musikk i bakgrunnen. Da går jobben som en lek.

God helg til alle og til Glamourbibliotekaren især!

Britt Åse sa...

Viktig melding til Henrikka!

Du finner duften din hos Cheap smells! Det har vært noe shipping-trøbbel i det siste formedelse et nytt EU-direktiv, men det ser visst ut til å løse seg, meldes det.

http://www.cheapsmells.com/productPaging.php?productId=9922

Glamourlegen sa...

Glamournerden - jo det stemmer!

Visste at jeg ønsket barn (i hjertet mitt), men det satte igang mye tankevirksomhet og grubling, så tok opp dette med Frøken Makeløs :-)

Synne sa...

God fredag!
Jeg feirer med et av mine fineste skjørt, som svisjer rundt beina og må løftes når jeg går opp eller ned trappene til metroen. Videre har jeg sløyfe i håret og Nina Ricci bak ørene.
I helga skal jeg på kino, og så tenkte jeg å utforske La Défense på søndag. Må huske de runde retrobrillene mine, ettersom det er spådd mye sol. Pariserne gir meg litt rare blikk og små smil når jeg bruker dem, og det gjør meg ikke det minste!
God, glamorøs helg til alle!

Frøken Desibel sa...

God ettermiddag!

Fredag, snart helg, og formen er nedadgående. Ikke kult, men satser på at det er forbigående.

Har på kjole, litt Daisy og hjerter i ørene i anledning fredag. Eller, det er vel egentlig ganske vanlig til meg å være.

Helga skal brukes til trening, styrearbeid, venner og ellers å ta livet med ro.

Ha en fin helg:)

Elisabeth sa...

Åh - det var bare såvidt jeg rakk det, men det går visst med et nødskrik. Hei, forresten, og god glamorøs fredag!

Når sant skal sies har ikke denne fredagen vært så veldig glamorøs. Drittmorgen hvor jeg ikke rakk å dusje eller vaske håret før jeg gikk. Drittdag på jobb. Kjip samtale etter jobb.

MEN så ble det etterhvert hyggelig møte med splitterny venninne og vandring utover moloen, og da kjentes det ikke minst glamorøst med varme, tørre vintersko! Jeg rakk tilogmed å legge på et par strøk av Dior Addict i farge 77 Intuitive før vi traff hverandre ;)

Kvelden ble dagens høydepunkt - klokka 22 offentliggjorde nemlig fine Parkenfestivalen min at årets headliner på lørdag er Nick Cave & the Bad Seeds! WOOHOO! 175 dager igjen, og jeg har allerede nedtelling. DET skal bli ei glamorøs helg, det lover jeg på forhånd!

Stoooor klem til AltGodt og gode ønsker til alle som er innom!

Anonym sa...

Hadde ikke nett i går - men her kommer min fredagsrapport. Sorte tights, sort skjørt, aprikosefarget genser/ditto skjerf. Sorte ballerina og sort Mulberry clutch. Og perler - selvfølgelig! Klar for handling i Las Palmas. .mette

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle hyggelige fredagsrapporter! Det er fremdeles ikke for sent for dere som ikke rakk det i går!

Populære innlegg