fredag, februar 08, 2013

Glamorøs fredag


God morgen!
Her på glamourkontoret er jeg i full gang med dagens gjøremål, akkompagnert av Bee Gees, og Prince Vladimir-te trekker i kanna. Dagens glamoureffekter er Coco (vi feirer tjueårsjubileum til våren!), en stor brosje, skjerf fra bruktbutikk i Marais, og den mykeste cardiganen. Arbeidsdagen er kort, kofferten er pakket og en liten weekendreise står for tur.

Ha en fin dag alle sammen! Alle fredagsrapporter mottas med stor takk!

mvh
Glamourbibliotekaren.

24 kommentarer:

Rechtop in de wind sa...

Jeg har rydde - og vaskedag, og straks skal kjøkkenet grundig til pers så jeg blir ferdig med det før jeg skal ha møte klokken 12.
Og da skal eplekaken tas ut av ovnen samtidig.
Etter det skal jeg ta resten av leiligheten før kjæresten kommer på middag klokken fire, og så blir det kjærestehelg med loppis, kafé, aviser, venner på lørdagsgrøt, MGP, rødvin, radio .. osv.

Glamoureffekt: Ingen foreløpig, men nart er kaffen klar!

HildeSofie sa...

Endelig fredag!
Har nettopp laget meg en kopp Lady Grey, hører på morgensendingen på P2, fyrer i ovnen og gjør meg klar for en passe mengde oppgaver som skal løses på hjemmekontoret i dag. Antrekket er svært casual med jeans, t-skjorte og Øya-hettegenser - men på bordet foran meg står en bukett roser, det veier opp i massevis :)

Ikveld er det kjærestekveld, og i morgen blir det vinsmaking med naboene - fire flasker Pinot Noir skal luktes og smakes på og noteres, det blir både morsomt og lærerikt.

God helg til alle!

Anonym sa...

Jeg pleier en syk brystkasse - men er kledd i brunt fra topp til tå, har rød pomade på leppene og meget blek teint og er glad det er frdag - tross alt. .mette

Ina sa...

Ny bluse og leppestift her i dag. I dag er det tidlig vakt og tidlig helg, som tilbringes på fjellet.
Meteorologene lover sol og vindstille, og vi gleder oss til å skli gjennom vinterlandskapet, til fyr i peisen, god mat, godt lesestoff og god tid til å nyte alt sammen.

Hei til Hilde Sofie fra P2-desken, og god helg til alle glamorøse!

frk Frydefull sa...

God morgen! Dagens første kopp med te ble en Earl Grey. Fastelavnshelg i sikte og etterlengtet frisørbesøk i morgen. Har også planer om bollebaking og laging av fastelavnsris med noen søte små. Fyr i peisen og boller med krem! Oi så godt! Men først store mengder jobb å få unna på kontoret. Heldigvis ser det ut til at vi kommer i mål på en viktig deadline etter mye krøll.
Dagens glamoureffekt er nytt "armbånd" fra Bjørg som tilhører tegnet mitt og det står derfor 'sensual persistens reliable' på det. Gode ting som kanskje kan forsterkes om man husker det : )
God helg ønskes fra sør.

Kristine sa...

Venter på håndverker som skal sjekke opp en feil som er gjort (sukk), drikker kaffe og orker ikke tanken på frokost. I helgen blir det skitur, vennehygge og allmenn kos, håper jeg!

Lite glamour å spore i dag, annet enn gleden over helg.

God helg, alle sammen!

koristen sa...

Ytre glamour er det ikke så mye av idag - antrekket er jeans og lilla skjorte fra Gudrun S. Litt sølv på fingre, i ører og rundt halsen lyser opp, og duften er Philosykos.

Men igår var jeg på handletur og fant fin kjole tl søsterens femtiårsdag om en uke - DET føltes glamorøst :-) Dessuten kjennes det som om vinterforkjølelsen endelig er helt vekk, hurra!

Denne helgen skal tilbringes hos mor, og på veien dit skal jeg kjøpe tulipaner i anledning morsdagen.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Trude sa...

Her er det litt fremtvunget glamour i dag ettersom jeg ikke er i form. Men to nye hyller på hjemmekontoret har blitt pyntet med fine kort og duftys som jeg har spart lenge på. Det løfter velværet. En stor kopp salviete som skal hjelpe på formen og varmepute på magen så kommer jeg meg nok gjennom denne fredagsarbeidsdagen også :)

Hadde planlagt å bake gulrotkake imorgen, men kom jo nå på at det er fastelaven så kanskje det må bli boller istedet. Vi får se...

God helg til alle!

Jazzgirl sa...

Jeg gleder meg til "Finn stilen" for februar! :)

Johanne sa...

Hodepine idag grunnet sein konsert igår,- men absolutt verdt det.

Tenker å ta med mamma på kino i helga siden det er morsdag,- muligens se Les Miserables?

Ellers tar jeg helga som den kommer,- er veldig glad den endelig er her! (Og at våren nærmer seg med STORMSKRITT)

namnam sa...

I dag gleder jeg meg over at vi alt er over en uke inn i februar, som for meg alltid er den traurigste måneden i året. Den yre glamouren er ikke mye å snakke om, men ser frem til en helg sammen med hyggelige sangerkollegaer og vakker musikk.
God helg til alle!

Stine Arkelogine sa...

Den ene øreproppen hadde ramlet ut, så i dag våknet jeg grytidlig av kjøttmeisene som kranglet og sang utenfor.. Koselig start på dagen for en lettsovd arkeolog!

Deilig at det bare er noen timer til helg. Jeg har ullgenser og vinterstøvler i dag, men yndlingsparfymen Jaïpur, silkeskjerf, en hestehale som ble fin og kake i kantina gjør underverker for glamouren. I morgen skal vi se "Lincoln" på kino, og hvis det blir litt mildere skal jeg på skitur. Ellers ingen planer, hurra!

God reise til Glamoubibliotekaren, og god helg til alle!

Anonym sa...

Jeg er alt annet enn glamorøs i dag. Jeg orker ikke beskrive det en gang, men når jeg var på wc nå så oppdaget jeg at jeg har sølt kaffe på min grå collegejakke sånn at uglamorøsfaktoren bare steg ennå noen hakk.

Enkelte dager....

/meg

Alt godt sa...

God føremiddag! Dagen starta fint, vi klarte å stå opp i tide (ikkje vår sterkaste side...) og eg marsjerte glad til jobb med The Dude (Quincy Jones) på øyrene.

Her på jobb var det rett i møte, seinare i dag skal eg faktisk bruke litt tid på å synge i bursdagen til ein kollega saman med jobbkoret mitt. Det er glamorøst, å få synge på jobb! Så er det rett heim og førebu og lage tre retters middag til to vennepar, som kjem på spelkveld i dag, det blir raffle og andre artige spel til seint på natt.

I morgon er det også fest, før vi drar til Gardermoen søndag morgon for å ta flyet til Roma! Ei veke i den evige stad er perfekt no i grå februar. Der skal eg jobbe med manus til ny bok, og min kjære og eg skal virre rundt og kose oss.

God helg til alle, og ein klem til Elisabeth i nord, som forhåpentlegvis har fått sove ut etter Femundsløpet. :)

Hermia sa...

Dagens glamour: skön mjuk grå (en gång svart?) kjol som mamma sytt för många år sedan och svenska P2 klassiskt i öronen på bussen till jobbet.

I helgen väntar biblioteksjobb och förhoppningsvis film och/eller konstutställning.

Trevlig helg till er alla! Och en kram till "meg" i kommentaren ovanför.

S sa...

God fredag! Jeg er hjemme fra jobb med bomull i hodet og verk i kroppen. Men forsøker nyte litt alenetid og det å være sjef over fjernkontrollen. Tusler ennå rundt i morgonkåpe, men tenkte gå i dusjen og heve standarden littegrann.

Håper formen stiger raskt, for i morgen har jeg en etterlengtet frisørtime. Ellers må helgas gjøremål tilpasses formen min, og det kjennes i grunnen greit. Det går nok i litt for høy hastighet her for tiden, så bra at kroppen sier fra.

Ønsker alle ei flott helg!

AneMarthe sa...

God fredag!

Det er strålende sol i Trondheim og humøret er på topp! Ikke så glamorøs bekledning for anledningen, men perler i ørene trekker opp. Jeg er til vanlig ikke venn med parfymen, men jeg fikk nylig en vareprøve med Korres´ White tea, Bergamot and Freesia som er helt nydelig, myk og frisk på samme tid, som jeg har sneket bak øret.

Glamoureffekt nr. 3 (eller 4 om jeg regner med solen): Clipper Organic White Tea with Peppermint, nyanskaffet fra en liten butikk i en sidegate i Athen.

Med alt dette i bunn føler jeg meg veldig heldig. God helg til alle! :)

Frøken Desibel sa...

Weee, endelig fredag:-)

Har vært på bli-kjent samling med hyggelige kollegaer i den svenske skjærgården siden i går. Er nå på vei til Oslo for å dra videre til NM Brass i Bergen med ambisiøse forhåpninger i kofferten! Har ny sveis i fletter, blomster i håret og føler meg for en gangs skyld som en glamorøs reisende:-) fine klær og fin ny rosa leppestift i bagasjen sørger for at glamnivået opprettholdes gjennom helga.

Håper alle får en fantastisk flott helg. Og lykke til til Annette som skal gå Holmenkollmarsjen i helga!

Studinen sa...

Jeg hadde en fin morgen med 1000 meter bryst og en lang dusj, sol og kjole på. Planen var å gå tidlig hjem etter veiledningen og vaske hus, kjøpe blomster og lage pizza, men må visst jobbe litt lengre i dag siden teksten ikke er i nœrheten av å vœre på plass enda:( Så da stryker jeg i hvert fall ut husvasken!
Helgen skal gå med til bollebaking, oppussing og familiekos tenker jeg!

God helg til alle og god weekendtur til bibliotekaren!

Jacta est alia sa...

God fredag Glamourbibliotekaren!

Ikke mye glamourøsr ved meg i skrivendes stund hverken når det gjelder leppestift, parfyme eller andre ting. Men i kveld skal jeg på venissage med en venninne og der er det åpen bar. Det skal bli gøy og da skal jeg stase meg litt mer opp. har kjøpt meg nye artige strømpebukser med herlig mønster for andledningen

Annette sa...

God fredag!
For tiden jobber jeg med et opplegg der mine kolleger skal lære mer om mitt fagfelt. Utfordrende, og moro.
I morgen skal jeg gå mitt første skirenn, 25 km løypa av Holmenkollmarsjen. Det blir spennende:-)

Lykke til ønskes Frøken Desibel under NM i brass i helga!

God helg til alle og til Glamourbibliotekaren især.

Kjersti sa...

Dagen har egentlig vært litt glamorøs, med tanke på aktiviteter. Først bestilte jeg nye briller, og prøvde en drøss lekre innfatninger. Vurderte Finn Schiøll-stil med noe skikkelig fargerikt, men feiga ut og endte med noe mer anonymt, dog lekkert. Ikke minst passer det bedre til alle antrekk, alle dager, uansett dagsform.
Fra brilletesting til stell av øyebryn, for så vidt nørt beslektet ( i alle fall geografisk...) og deretter ettermiddagsbesøk hos mamma med middagssvering og moderlig omsorg. Perfekt! :)

Synne sa...

Jeg er glad for at det er fredag igjen, så jeg feirer med sjokolademousse. Har på meg et rutete skjørt og en vinrød cardigan, og det sitter arvede gullringer på fingrene og kjærestegitte dobber i ørene. Dessuten har jeg nyklippet hår! Deilig følelse!
Jeg lot det sto til og gikk til en frisør, og stotret i vei på fransk inntil det viste seg at han hadde bodd fem år i England, og så gikk det som en drøm.
God helg! Kos deg på tur!
God, glamorøs fredag til alle, fra et Paris som er grått og vått for øyeblikket - jeg har paraply og kakao, og er klar for en regnværshelg!

Heidi sa...

Har for en gangs skyld hatt en særs glamorøs fredag: iført ny kjole i Liberty-stoff (William Morris Strawberry Thief) har jeg vært på workshop om timebøker fra middelalderen med Roger Wieck, kurator ved The Morgn Library i NYC. Etterpå lunsj med samme mann, og vi er starstruck hele gjengen. God fredag til alle!

Populære innlegg