tirsdag, februar 19, 2013

Glamourspørsmål fra leser: ParisKjære Glamourbibliotekar! Tusen takk for nydelig og inspirerende blogg!

Kan du (eller noen av dere andre som er innom bloggen) hjelpe meg med å finne et hyggelig hotell i Paris? Vi har et meget romantisk ærend i Paris på forsommeren - skal nemlig gifte oss! Helt enkelt ved ambassaden, men likevel… Ingen av oss har vært der på årevis, og vi har gått lei av å lete på nettet. Jeg ser for meg et litt lite, sjarmerende hotell med masse Paris flair, litt bohemsk og gammeldags… Standarden bør være grei, men heller rufsete sjarme enn glatt luksus. Alle forslag mottas med den dypeste takknemlighet! 

Med ønske om en fortreffelig dag! 

Isolde


Hei! Så romantisk! Klart jeg kan! Du behøver ikke lete lenger, for jeg har det perfekte sted for dere: For fire år siden bodde vi på et hotell i Latinerkvarteret som burde skli rett inn i din beskrivelse. Grunnen til at vi valgte det, var naturligvis at Audrey Hepburns karakter snek seg rundt der i filmen "Charade", og at det hadde La Belle Époque-malerier rett på veggene. Veldig sjarmerende og fint! Ikke glatt luksus, men god standard. Så kan man jo evt velge å spise frokost ute på kafé enkelte dager, for variasjonens skyld. Sjekk ut hjemmesiden for flere bilder - navnet er St. Jacques, beliggenheten er perfekt - bare et steinkast unna Notre Dame, Shakespeare-bokhandelen, Saint Germain, Jardin du Luxembourg og ett av mine yndlingssteder: Place de la Contrescarpe, som også Hemingway var glad i. 

Her ville jeg definitivt bo om jeg skulle gifte meg i Paris!

Riktig, riktig god tur, og til lykke med bryllup og det hele!

mvh
GlamourbibliotekarenMer inspirasjon til planlegging: 
5 kommentarer:

Jacta est alia sa...

Hei
Kanskje Hotell Esmerala i Paris kune være noe? Her er siden deres.http://www.hotel-esmeralda.fr/

Har ikke bodd der, men søsknene mine og foreldrene mine bodde der en gang for noen år siden og de likte seg. Hotellet er lite, men personlig og ligger like ved Latinerkvartalet og Notre Dame. I barneboken Linnea i malerens hage bor hovedpersonene også på Hotell Esmeralda

Maje sa...

Hei! Paris er min yndlingsby og faktisk var min mann og jeg på to bryllupsreiser dit:) (Det viste seg at vi hadde kjøpt tur til Paris til hverandre i morgengave.. hehe). På den første turen bodde vi på et fantastisk lite hotell som heter Hotel du Vieux Paris: http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g187147-d242962-Reviews-Relais_Hotel_du_Vieux_Paris-Paris_Ile_de_France.html

Lite og langt i fra minimalistisk, og fantastisk beliggenhet rett ved Notre Dame (lettvint også, fordi RER stasjonen Cité er rett ved, og den bringer deg helt til flyplassen). Ha en fantastisk tur!

Anaruh sa...

Jeg prøvde å få rom på St Jacques i høst, men det var fullbooket :( I stedet endte vi opp på Hotel Observatorie rett ved siden av Luxembourghagen - veldig, veldig koselig og nydelig frokost i brasseriet i første etasje.

Kunne velidg tenke meg å bo der på en bryllupsreise, både med tanke på standard, beliggenhet, hyggelig personale og deilig mat.

Gratulerer med bryllupsplanene, og lykke til med valg av hotell

Marit sa...

Jeg hadde et lite opphold på Hotel Britannique i november 2011. Fantastisk beliggenhet i 1er arrondissement og et lite steinkast unna Sainte Chapelle (og Notre Dame).

http://www.hotel-britannique.fr/

Passe dyrt, koselig og med obligatorisk skranglete heis.

Isolde sa...

Tusen takk skal dere ha for fine tips! Nå skal vi se på dette i ro og mak, og så regner jeg med at hotellet er i boks i løpet av kvelden.

Populære innlegg