mandag, mars 04, 2013

En liten weekend-reise


Når man er musikerenke rett som det er, og særlig i helgene, er det hyggelig å kunne sette seg på et tog lørdag ettermiddag og suse ut av byen og til et helt annet sted hvor ens mann befinner seg. Særlig når sola skinner, og man har en kopp te og en bok med Woody Allen-essays. 

Fine vinteridyller utenfor vinduet. Men flere vårtegn også!

Når mannen jobber om kvelden, er det fint å henge på hotellrommet. Coleman Hawkins våket over meg der jeg satt i senga. En deilig morgenkåpe, nattkjole og myke sokker er et must. Velduftende bodylotion, fotkrem og økologisk dusjsåpe. Samt en ansiktsmaske. Tiramisumandler med særskriving. Smaker sannsynligvis det samme, men er en påminnelse om at verden stadig har stor mangel på korrekturlesere. 

For øvrig var det tekoker på hotellrommet. Et must, mener jeg, men allikevel blir jeg glad hver gang.

Duke! Blir alltid glad når jeg ser han. 


Weekendbagen min, den har dere jo sett mange ganger før. Jeg har to - en rød og en brun. Begge er beregnet på å brukes som håndbagasje på gamle SAS-fly. Kanskje tidligere brukt av flyvertinner?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Stilig hotellrom! Hvilket hotell?

Sigrid

Synne sa...

Dette ser koselig ut! jeg elsker sånne små ekskursjoner, og det er noe eget ved å bo på hotell! Har gjort det sammen selv denne helga, på et kjempekoselig sted med gyldne tapeter, snop på putene og små lyeskroner i alle tak. Paris kan dette med gamledagers glamour!
Har nå hatt besøk av min mor og min lillesøster i fire dager, og vi har hatt det aldeles supert. Savner dem her nede, så klart!
Hilser fra våren, som nå har inntatt Paris for fullt, med blomstrende trær og fjorten varmegrader.
God mandag!

Anonym sa...

Hm... siden du pirker på rettskriving så kan jeg også si at FOR ØVRIG skrives i to ord.
Huttetu ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Sigrid: Dette var et hotell på Kongsberg.

Synne: Det høres idyllisk ut! Åh, Paris om våren, må ta en tur snart tror jeg.

Anonym: Haha, pinlig! Jeg samskriver litt ekstra for å veie opp mot særskrivingen, skjønner du. Skal rette opp straks!

Glamourlektoren sa...

Enig med deg - deilig å henge på hotellrommet! Jeg har en oppblåsbar fotbad-balje kjøpt på Designtorget som jeg alltid har med hvis jeg skal bo på hotell. Samt deilige kremer osv til egenpleie. Jeg er ikke den som henger i baren etter middag, men trekker meg raskt tilbake for litt egentid med god bok og egenpleie. Å reise etter kjæresten høres kjempekoselig ut, og særlig med tog! Dessverre har min kjære et så vanvittig program på reiser at det sjelden lar seg gjøre. Så det blir mest fritidsreiser på oss, og gjerne til nære destinasjoner for å nyte tiden maksimalt!

Marit sa...

Jeg håper du koste deg på Kongsberg. Det var en merkelig følelse å se bilder fra min arbeidsplass her på bloggen. Jeg har fulgt deg i mange år (men kommentert lite) og plutselig kan det hende jeg så deg her i helgen.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: Ah, genialt! Oppblåsbar fotbalje, det skal jeg jammen ønske meg til bursdagen min!

Marit: Så moro! Verden er liten!

Anonym sa...

Det er alltid hyggelig a ha ,med seg selv, en woody allen bok ; sa vel som mestere av jazz. jeg bruker often en og andre. (bruno)

Populære innlegg