fredag, mars 15, 2013

Glamorøs fredag


God morgen! Nok en iskald dag her i hovedstaden, eller iskald måned for den del - temmelig stor forskjell fra fjorårets mars! Men forhåpentligvis blir det verandavær snart. F.eks. til påske?

Haydn-kvartetter og påskete står på menyen her på kontoret, dagens klær er av ull, duften er Glamourgemalens Blenheim Bouquet (Penhaligon's), neglene er mørkerosa og jeg gleder meg til helg. Ballettforestilling og restaurant i morgen, ingen planer på søndag. Deilig!

Ha en fin fredag alle sammen! Rapporter mottas med stor takk!

34 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har gått til jobb i dag og har røde roser i kinnene, grønn cashmir genser og perler i ørene. Duften er Lily av stella mc.God helg til alle fra Kjersti

Alt godt sa...

God morgon! Eg har akkurat komt meg ut av senga, etter sein ankomst frå jobbreise til København i går kveld. Sjølv om eg fekk tre timar i byen så er det berre ei oppvarming før vi skal vere ei veke i København i påska. Vi gler oss!

Dagens glamour består av restar av min gamle venn Beautiful frå estée lauder, som eg tok på meg på Magasin i går kveld. Dagens antrekk vert svart kjole med stripete jakke over, og svarte støvlettar. Helga blir prega av at tenåringane kjem i kveld, dei får vere med å bestemme aktivitetane når dei kjem. Det einaste som er sikkert er at vi skal på spillkveld hos naboen i morgon.

Eg ynskjer alle som er innom, og vertinna og Elisabeth i nord især, ei strålande fin helg. :)

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!
Barnet har sovet ganske godt i natt og mor føler seg tilnærmet uthvilt (men lengter fortsatt etter en hel natt med sammenhengende søvn). Men sola skinner, barnet smiler og synes mamma er veldig morsom og god å kose på.
Vi er invitert på lunsj hos ei vennine. Skal kle oss godt og spasere i sola.
Ellers gleder vi oss til helg sammen hele familien, drt blir godt. Dagens glamour blir en bluse som endelig passer igjen og jeg skal ha på øyenskygge, lyx :)
Riktig gog helg!

Anonym sa...

Skal på jobb med litt meir gull enn vanleg. Har fått bukettar på døra i høve bursdag. Vil kjøpe inn litt meir vår snart i form av påskestæsj. Elles smålåten dag, med middag, fest og frisørbesøk i helga.

Anonym sa...

Formen er laber, antrekket likeså. Men dagen starter med frokost på kafé med min kjære mann, det hjelper veldig! Litt kort arbeidsdag trekker også opp. Dette blir en fin fredag og en deilig helg :-)

Alice sa...

Her er det fredagsfri grunna lørdagsjobbing for ei stund siden. Åååh så Deilig! Dagen blir nok fin! Etter oppfordring frå kjærasten før han gjekk på jobb: "Du MÅ ta deg ein lang frukost og nyte fridagen". Det blir bittelitt rydding og frisørbesøk i ettermiddag :)

Jordbærdama sa...

Eg har FRI i dag etter mykje intens jobbing! Kjenner meg ganske glamorøs i den herlege lammeullsgensaren av merket Hilfiger som eg kjøpte på loppis i helga. Har ikkje kjøpt nye klede på over eit år, og det treng ein jo ikkje heller, når det er så mykje fint brukt å finne.

Anonym sa...

Solfredag - godt - selvom det er kuldegrader.Uniform i dag - men ullstrømper og ullsjal for det er litt kjølig. Perler i ørene og gullsmykke fra Iran rundt halsen.Navnet mitt skrevet på persisk - veldig kontaktskapende overfor alle iranere jeg møter.Fin helg ønskes til alle. .mette

Anonym sa...

Manifesto duft, rosa genser, lilla sko, Per Pettersons Jeg nekter skal forhåpentligvis påbegynnes i helga.

Line sa...

Rolig fredag foreløpig. Fra klokken ett har jeg avtale med to kolleger, vi skal skrive ferdig fellesdelen av eksamensoppgaven vår. Og i løpet av helga regner jeg med å gjøre ferdig min individuelle del. Andre planer for helga er bare å flytte ved fra ekstralageret til vedskjulet. Her i nord kom det masse snø i går kveld og i morres, og det er ikke vits å vente våren på en stund enda. Jeg koser meg bare ved tanken på at neste helg begynner påskeferien, og etter det er vi nesten rett oppi avslutning av skoleåret, med prøver og eksamener. Sånn er det å være skolebibliotekar. ÅRet følger milepæler i skoleruta. God helg alle sammen

frk Frydefull sa...

God morgen! Kald start i sludd her sør i dag. Men har myntete og sjokolade på kontoret. Har vært en stresset uke med altfor mange arbeidsoppgaver så håper fredagen kan bli av det roligere slaget.
Tulipaner (lokaldyrkede) er allerede innkjøpt og helgen tilbringes alene med toåringen. Mannen er på skiferie i Sveits og det er flott for jeg skal snart på tur til København. Byenes by! Blir fyr i peisen, bollebaking, tekanne, Postmann Pat helg dette er og jeg kjenner at det skal bli fint!

koristen sa...

Må innrømme at jeg er litt lei av vinterkulda, men går med svarte joggesko på trass! Resten av antrekket er også svart, med et pent mørkturkis skjerf til å lyse opp. Duften er Philosykos, smykkene er diskret gull med perler.

Forøvrig innledet jeg balkongsesongen sist søndag, den er vasket, ryddet og klar til bruk og jeg har drukket te der, men det er altfor kaldt til å tenke på planter dessverre. Planlegge kan en gjøre uansett, heldigvis, og det er en av helgeplanene. Ellers blir det besøk hos mor og baking til korarrangement mandag.

Ønsker Glamourbibliotekaren og alle andre en strålende helg!

Kristina sa...

Jeg har fri i dag, men måtte tidlig opp for å rekke en legetime, jammen er jeg glad for det i dag! Solen skinner i Bergen og jeg har nytrukket kaffe og to tjukke kosepuser :) Livet, altså. Helgen består av jobbing, men det forsøker jeg å ikke tenke så mye på i dag ;)

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Kontordag med forberedelser til diverse bokprater tilsier mye kaffe i koppen (og en sjokoladebit i skuffen :-)). Antrekket er i stil med været ute,- ull/silketrøye innerst, kasjmircardigan ytterst, og ullsokker helt nederst. Ugler i ørene, og jeg prøver å skvise fram vårfølelsen med Kenzos magnoliaduft.

I helgen blir det fyring i peisen, og diverse bakevirksomhet. Husets yngste fyller 10 på søndag, og hun har bestilt sjokoladekake og cookies til kinobursdagen. Da er det bare for mor å sette igang ...

En god helg ønskes alle her inne! Hold varmen! Det går mot lysere tider!

Elisabeth sa...

Fredagen starter med stille luksus i form av kaffe i "finkoppen". Det skal ikke så mye til.

fru winther sa...

Frossen fredag i Barteby! Jeg krysser samtlige kroppsdeler, og håper våren snart er i anmarsj! Solen skinner ihvertfall,og det gir en herlig påskeaktig stemning. Jeg har pyntet meg litt ekstra i dag, skal slutte tidlig på jobb, og spise romantisk lunsj med mannen. Dufte deilig gjør jeg også- "Sycamore" fra Chanels Les Eclusifs-linje. Jeg er en sucker for vetiver. I helga sier hodet at det blir sjokoladekake, og kanskje en koselig liten tur til Åre, som er i ferd med å bli et riktig koselig sted, alle skidåkarna tatt i betraktning. Fine kafeer og bakerier har de :) God helg til alle sammen, siste helg før påskestart!

HildeSofie sa...

Ahh, endelig fredag!
Sort kjole, grønne strømper og gule negler minner meg om at det snart er vår, bare all snøen forsvinner :)

En kort Oslodag i dag, med tur innom Mathallen, før jeg setter meg på Sørlandsbanen og tøffer av gårde for å feire verdens beste pappa som fyller 60 år.
Med i veska har jeg litt jobb som må gjøres ferdig, og litt skolearbeid - men det skal bli tid til kos også!
Familien stiller lag på quiz ikveld, og imorgen blir det kake til jubilanten.

En riktig fin helg til alle!

Julia sa...

Glad glamorøs fredag! En kjapp og kjølig løpetur i morgensolen har blitt erstattet med Blindern og grått i grått, resten av dagen består av masteroppgavepanikk og så, senere, drar jeg på meg en paljettkjole og litt Chanel Rouge Allure Velvet i anledning en bursdag og later som om butikkøl egentlig er champis... Sprudler det òg, jo. Sic semper tyrannis! God helg!

Polkadotdays sa...

Endelig er det fredag! Lille F på fem og en halv måned holder på å få tenner, så da blir det lite søvn på mor og far. Litt ekstra sminke for å dekke til de sorte ringene rundt øynene pluss litt rød leppestift gjør sakene litt bedre. Gulpesikre klær tillater ikke den store glamouren, men duften er Lavandula fra Penhaligon's, en favoritt som jeg kjenner meg fin i! F og jeg skal på musikkgruppe litt senere, og så tar mor en tur på kafé for å spise litt kake mens F forhåpentligvis sover fint i vogna si. God fredag og god helg!

Annette sa...

God formiddag!
Her på ingeniørkontoret går det i glamorøse effekter av det hjemmestrikkede slaget: Genseren jeg fikk i julegave av min mor, deilig.
Denne helga skal jeg være med min samboer og hans jobb på hotelltur et sted i fjell-Norge. Lurer på om jeg skal benytte sjansen til å prøve telemarkski for første gang, vi får se. Det skal uansett bli deilig med god mat, hyggelig selskap og til og med litt tid til strikking på turen.
God fredag og helg ønskes alle, og Glamourbibliotekaren og frøken Desibel især!

Avrei Voluto sa...

Jeg har en kolossalt etterlengtet fridag, og skal bruke den til rydding i heimen og gjøre det koselig til helgen.
Jeg får venner på middag i ettermiddag, og skal snart til byen for å handle ingredienser til god, gammeldags kjøttsuppe i en diger gryte.
Og om jeg er riktig vill og gal, kan det hende jeg også handler ingredienser til Sarah Bernhardt-kake, men vi får se.
Glamourøse fredagseffekter er på ingen måte på plass enda, men de kommer etter at jeg har vært i dusjen :)

Stine Arkeologine sa...

Dagens glamour flommer inn gjennom vinduene - sol! I tillegg fin, kortermet genser, god arbeidsdag og helg uten andre planer enn å være mye ute på tur. Jeg koser meg ennå og lenge framover over forrige helg da jeg hørte/så Cavalleria Rusticana og Pagliacci i operaen. Den siste var helt herlig gjennomført, smiler ennå når jeg tenker på det. Skulle gjerne vært oftere med på slike opplevelser, men når de blir sjeldne varer de desto lenger!

Riktig god helg alle sammen! :-)

Maren sa...

God formiddag! Jeg var tidlig oppe til forelesning i dag, og har tuslet hjem igjen for å lese litt pensum og litt annet :) Jeg har veldig behagelig svart kjole på, og rosa neglelakk på. I kveld er planene sånn ca ingenting, men sannsynligvis et par episoder med six feet under. God helg!

Mariaflyflyfly sa...

JA til sol på balkong!

Jeg skal ha bypåske og har _virkelig_ planer om bok, te, sol og innimellom vin på en vårfikset balkong.
*håpe, håpe*

Dagen har hittil vært en surrete en. Men ganske snart setter jeg meg i Sølvbilen og farter hjem, går tur med hundene, tar meg en dusj og setter kursen for kveldens mammafest med kule fotballmødre.
Spekemat og vin. Funker fint det!

Resten av helga går til turer med hundene, vasking av bil, henting av bøker på biblioteket, baking av pizza og kikking på film.

Gleder meg stort!

Smil fra Marianne

Kjersti sa...

Jeg gleder meg til å legge meg i badekaret straks jeg har bakt ut brød og satt dem til etterheving. Gått lang tur med hunden, så nå kan resten av dagen nytes inne. Kanskje blir det kjole etter badet? I alle fall blir det ettermiddagsvin og lesing av Siri Hustvedt The summer without men. Tror det blir bra, jeg!

Ingerid sa...

Ambre fra l'Occitane er min nye favorittduft for kalde vinterdager! Den setter tonen for fredagen. Ellers ny turkis topp med mønster og nye olabukser. Slett ikke verst! Ny kaffemaskin på jobb runder av en arbeidsom uke på best mulig vis. God helg til alle!

berlinløvinnen sa...

God fredag. Riktig fredagsfølelse på gang etter hektisk uke etter å ha vært m på å få i land 5 musikalforestillinger..Nå sol, dusj etter løpetur og mange aviser før fredagsrekka skal inntas. I helga Sverigetur med fem tenåringer og mat med gode venner.

Frøken Desibel sa...

God fredag ettermiddag.

Jeg er i et helt fantastisk "krype under dyna og bli der til verden blir vakker igjen mens jeg ser på Gilmore Girls" humør. Lurer på om jeg bare skal gi etter for impulsen... Håper helga blir bedre etterhvert, og med sykkelmaraton, filmkveld med venninne og god mat så blir den nok gjerne det:-)

Ha en fantastisk helg alle sammen, Annette og vertinnen især:-)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en solbadet Bodø by, nærmere bestemt Nordsia:) Dagen har vært glamorøs med hyggelige kolleger og fine aktiviteter på jobb - og det mest glamorøse av alt: Nå har jeg helt fri hele helga! Det skjer ikke ofte, og det føles uendelig glamorøst.

Tok en kjapp middag da jeg kom hjem, men det er for fint ute til å sitte inne, så nå skal jeg ta med pelsdotten på langvandring. Med ull innerst og Chanel-leppestift i yndlingsfarga blir det en glamorøs turfølelse, helt klart.

Stor klem til Alt Godt, og gode helgeønsker for både vertinna og gjestene forøvrig her inne!

Ina sa...

Hilser dere god helg fra Tønsberg, hvor faglig påfyll, gjensyn med gamle kollegaer, fest og moro venter. Her er surt og kaldt vær, men jeg har blitt innlosjert på hotell med tilhørende badstuer og boblebad, altså ingen fare.

Neglene skal få et strøk dyprosa, skjørt, strømper og min deilige silkebluse med blomster i mørke fargetoner utgjør aftenens antrekk.

Synne sa...

Bedre sent enn aldri, sant? Jeg er ikledd blyantskjørt i dag, og føler meg fjong. Nå har jeg rosévin i glasset og fine utsikter for helga. God, glamorøs fredagskveld til alle!

carlotta sa...

Hey, i saw ur blog and its amazing! u can really see how much time u spend in every detail to make this blog something special. i looked for blogs that are a bit like mine for weeks, but all i found were really diffrent and heartless blogs. but i think u should gice a bit of ur heart to create this atmosphere. its funny we both use dots as a background. im new here with my blog and try to put a bit of myself in this blog so it becomes something special but i think i still have a lot to learn..
its good to know that there a people that are like me. so if u want to u can visit my site. i would be glad if u answered me back :)

Anonym sa...

Her kommer min første godhelghilsen fra Kultursenteret på Stiklestad.
Jeg har nå kost meg masse med Glamourbiliotekarens blogg etter middag ute på en av Verdalns italienske restauranter.
Den sorte kjolen er pent hengt opp, nattserken er på, duften av L'eau d'Issey henger kanskje fortsatt i?
Fin blogg!
Gonatta fra Stiklestad.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter, gamle som nye lesere!
(Carlotta: Welcome!)

Populære innlegg