tirsdag, april 02, 2013

2. påskedag-kveld
Noe av det beste med å stille klokka fram, og at våren nærmer seg, er at sola skinner inn på denne måten om kvelden - og lager fine skygger i stua. Ranunklene har overlevd påska fint, og stråler i kveldssola. Jeg tror jeg lar påska vare ei uke til. Jeg bare jobber 7-8 timer på dagtid, så er det ferie igjen. Hver kveld. 

7 kommentarer:

Isolde sa...

Høres ut som en god plan! Og snart kommer vel påskemarsipanen på halv pris i butikkene, så det er ingen grunn til å gi opp påskefeiringen...

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg tror jeg har forspist meg på påskegodis, og får holde meg langt unna butikkhyllene :)

Sulvis sa...

Ferie én uke til høres fint ut! Jeg adopterer ideen, og har herved også ferie ut denne uka. Hver kveld. Onsdag og torsadg må jeg nok jobbe litt om kveldene også, men det er greit så lenge det _egentlig_ er ferie. ;-)

Synne sa...

For en fin mandagskveld! Vårsol og og knallgule blomster skaper veldig fin stemning!
Nå har jeg ikke vært innom siden i midten av forrige uke, for jeg har hatt kjærestebesøk her i Paris, og kost meg noe voldsomt. Godt å se at du har kunnet nyte påsken, du også!
Nå er det sjokoladerester og tilbake-til-hverdagen-modus som gjelder her, men jeg tillater meg også å holde på påskefølelsen en stund til!

Pia sa...

Det er så inspirerende med din fantastiske evne til å nyte livet, og sette pris på de små tingene! Tusen takk for det! Her går det i skippertaksskriving, men iblant tar jeg en klunk fløte i kaffen og later som jeg har ferie. Og leser bloggen din. Ikke mer skal til for å få en bra dag.

Seema sa...

Kjempefint sagt! Klart man kan ha ferie hver kveld etter jobb. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Sulvis: Det er jo ferie, helt klart!

Synne: Å, så koselig å ha besøk av kjæresten i Paris!!

Pia: Så fint å høre, tusen takk!

Seema: Det gjelder ellers i året også, når man trenger det litt ekstra.

Populære innlegg