mandag, april 08, 2013

Forsythia


Som jeg trodde - kvistene jeg plukket inn til påske, som jeg hengte egg og kyllinger i, ville springe ut i flor i løpet av påskeuka. Forsythia har vi mye av i hagen, og hver gang jeg glemmer hva det heter, tenker jeg på Blake Carrington (John Forsythe). Er de ikke fine? Mannen kom hjem med rød-oransje tulipaner og de passer veldig fint sammen de gule blomstene. God mandagskveld!


8 kommentarer:

Regnboge sa...

Gløymer heile tida kva ei heiter. Og so gløymer eg at dei er so fine. Takk for påminninga!

Anonym sa...

Veldig fine, vi har en sånn buske utenfor her også - ved lekeplassen :) Det er en skikkelig "solbuske" for å si det sånn - så fint som den lyser opp :)

Susanne sa...

For nokre fine blomar! Soverommet mitt i kollektivet ser så veldig trist ut, difor kjøpte eg meg nokre nydelege kvite blomar i dag. Dei blir kalla for campanula portenschlagiana.

Glamourbibliotekaren sa...

Regnboge: Heldigvis blir man påminnet hvor fine de er hver eneste vår :)

Koselig koselig: Ja, den lyser virkelig opp.

Susanne: Så fint!

Synne sa...

Så fine! Gult setter virkelig spiss på interiøret.
Jeg husker aldri navn på blomster og planter, men det må jo være praktisk å bare kunne hente ting i hagen, for der slipper man og spørre og peke og sånt!

Camilla sa...

Jeg tok inn forsythiakvister før påske med håp om å få gule påskeblomster, det gjorde jeg ikke, men nå derimot, nå står de i full flor og lyser opp!

Anonym sa...

Oj, den blå vasen på øverste bilde liknar veldig på ein grøn vase eg kjøpte på bruktbutikk i København i helga. Den er nummerert og har ein signatur som eg ikkje klarer å tyde. Har du tilfeldigvis peiling på kven som er kjeramikaren som har laga desse vakre vasane?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg husker ikke, min er gammel og tilhørte mamma, men jeg så dem i et hipt engelsk interiørmagasin for et par år siden. Da var de svært retro og populære etter hva jeg forstod. Dog bare blå, ikke grønne.

Populære innlegg