fredag, april 12, 2013

Glamorøs fredag


God morgen!
I dag fikk jeg julestemning på vei til jobb! Det sier vel det meste om været. (Og om hvor tidlig jeg dro avgårde, ettersom det var helt mørkt.)

Jeg drømmer om Paris og lar det komme til syne vha striper, blå Bensimon-sko, Chanel-parfyme (Coco) og fransk manikyr (den lettvinte metoden, dvs blekrosa halvtransparent neglelakk og det er det hele), samt et lite rød-og-hvit-prikkete skjerf i halsen. I dag får jeg besøk langveisfra i lunsjen, og i morgen blir det et teselskap med samme gjester, så i ettermiddag skal jeg shine hus og bake kaker.

Musikken så langt i dag er "Piano strings and bossa nova"-albumet til Lalo Schifrin, perfekt tidlig 60-talls groovy easylistening å starte en Funky Friday med.

Ha en fin dag alle sammen!

24 kommentarer:

Hege sa...

Du er da skrekkelig tidlig oppe! Jeg syntes det var fullstendig tidlig nok med 0615, men da var det lyst og du sikkert allerede på jobb.

Lite glamour her bortsett fra ny og fargerik cardigan (one does love a nice cardie). Ser frem til pizza, beina høyt og blikket fritt i kveld.

God helg!

(og kanskje blir jeg første kommentator i dag?)

Anonym sa...

Fredag i lett snødriv. Uniform - men skjerfet er dog designet av Nora Farah!Perler som henger i ørene og perle rundt halsen.Håret i flette (har planer om å lære meg fransk, fossefall mm)og smil om munnen! .mette

Hege sa...

Her er det ikke fryktelig mye glamour å spore ved første øyekast, men det er vel hvordan man føler seg som teller mest? Og jeg føler meg rett og slett fabulous!! Feirer min nyvunnede/gjenvunnede figur med smale bukser og smal genser, glimt i øyet og et smil om munnen :) Og dessuten (og det er kanskje det aller beste) stråler sola fra skyfri himmel, og ikke var det så kaldt i dag tidlig heller.

Glamourbibliotekaren ønskes herved en strålende helg!

S sa...

Her er det strålende sol, og jeg kjenner at våren begynner å komme også her nord. Har tatt på meg skjørt i dag i anledning glamorøs fredag, og nyter følelsen i kroppen etter gårdagens skitur/treningsøkt - fantastisk å stå på toppen av fjellet i solnedgang.

Helga har få planer og lite vi MÅ rekke, men det er en del ting som må bli gjort. Flere prosjekter henger sammen med hverandre, og vi må gjøre noen forberedelser. Kanskje blir det også noen turer ut i naturen - eller rett og slett kaffe på altanen?

Nå må jeg videre i dagens arbeidsoppgaver. I kveld blir det avslapping med familien og god mat.

Anaruh sa...

Grytidlig våken (uten at det var planlagt...), slumre i mannens varme armer, en tidlig spinningtime og sommerkjole med prikker. Nekter å la meg stoppe av snøværet!

I helgen skal jeg på loppemarked sammen med veslejenta mi, kanskje baken Earl Grey Shortbread, se 84 Charing Cross road på dvd, og gi meg selv en fortjent velværesøndag på badet. Deilige helgen!

God helg til alle Glamourbibliotkarens lesere!

frk Frydefull sa...

God morgen! Lite ytre glamour å melde her. Været gjør sitt til at fottøyet er fornuftig og da blir resten litt deretter. Jeg hadde en farmor som mente at det slettes ikke var mulig å være pen uten pent fottøy - og jammen er jeg enig!

Helga ser ut til å bli koselig med familiebesøk, god mat og kafétur. Men først - en effektiv arbeidsdag!
God helg.

Studinen sa...

Her har vi sol og bar bakke, og det er deilig. Litt glamorøst kjennes det i alle fall, med vintage-kjole og vårsko, te i koppen og sjokolade på pulten. Tidlig ute var jeg også! I tillegg blir det lunsj på koselig sted med en venninne jeg ikke har sett på lenge, og pizza hjemme med familien etter endt jobbedag på lesesalen.
Det blir også mindre behagelige, men veldig nødvendige aktiviteter som shining av huset til helgens bursdagsbesøk. Og kakebaking og pynting og ordning, som jo er veldig hyggelig.
Satser også på en tur til antikkmessen i morgen for å se etter nattbord til oss og seng til minstemann. Jeg får heller slappe av søndag kveld...

God helg til alle sammen!

Trude sa...

Dagens glamour er SOL og nyplantede blomster i hagen som jeg ser ut på fra mitt lille hjemmekontor.

Endelig har våværet stabilisert seg her i sør og sommern er definitivt på vei.

Har kaffe i mummikoppen og er klar til å ta fatt på et digert excelark som venter.

I morgen skal jeg synge med deler av det nordiske koret jeg er med i - kun 4 av oss så vi blir en kvartett som skal synge svenske vårsanger på et pre-Valborg-arrangement sør for Barcelona. Blir spennende.

Ønsker alle en riktig fin helg!

Alt godt sa...

God morgon! Eg er imponert over glamourbibliotekarens a-menneskegenar, slike er eg ikkje utstyrt med. Å vere på jobb klokka ni kan vere ein prøvelse av og til, og då har eg sju minutts sykkeltur til jobb. Bortskjemt? Ja, eg veit det.

Dagens glamour består av Estee Lauder berry lipgloss, kombinert med Marc Jacobs Hibiscus på nakken og handledda. Elles er antrekket fornuftig, nettopp med tanke på sykkelturen, som i dag foregjekk i snøver.

Helga vert roleg, med ei treningsøkt, ein bursdagsfest og masse familiekos som høgdepunkt. Eg sender eit slengkyss nordover til Elisabeth i nord, og ynskjer alle ei fredeleg helg.

Line sa...

Endelig en fredag med sol, og håp om finvær i morgen og søndag også.Jeg skal spasere ned til sentrum, på tur hjem fra jobb. I kveld har jeg et møte, ellers ingen konkrete planer for helga, så vi får se. Håper å være ute, og kanskje se snøen smelte?
God helg alle sammen

koristen sa...

Fryktelig dumt vær i Oslo, men deilig med fredag er det likevel. Antrekket er, som frk Frydefull sier, preget av fornuftige sko - men cardigan og skjerf i fin farge hjelper. Det gjør duften av Chanel No 5 Sensual Elixir også.

Etter jobb må jeg til Ikea for å kjøpe ny kjøkkenkrakk, deretter hjem og støvsuge med ny støvsuger. Det blir i alle fall glamorøst i heimen når dette er gjort!

Imorgen er det korseminar med fine folk, søndag fred og ro :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Annette sa...

God fredag!
Startet dagen med en hardøkt på spinningsykkelen, så nå er dagens trening unnagjort. Herlig!
I kveld blir det samling i strikkeklubben og deretter dansing til live swingjazz på Kampen Bistro med 30-tallsantrekk og trivelige lindy hoppere.
Ellers i helga skal jeg være sammen med mine foreldre, dra på visning og sykle en tur på raceren, forhåpentligvis sammen med Frøken Desibel :-)

God helg!

barnebibliotekaren sa...

Så langt i dag har jeg rukket tre møter, så jeg føler meg glamorøst effektiv. Jeg forsøker så godt jeg kan å ignorere det hvite som virvler utenfor kontorvinduet, og konsentrerer meg om helgens hyggelige aktiviteter i stedet. Det blir bursdagsfeiring hos en svoger, hjemmekos, og ikke minst teaterpremiere for 18-åringen. Jeg gleder meg til alt!

Antrekket er ull innerst(heldigvis var ikke vintertøyet pakket vekk :-)) og jeans og kasjmircardigan ytterst. I ørene henger ugler, og dagens duft ble Coco Mademoiselle.

Alle ønskes en strålende helg,- med eller uten snø!

fru winther sa...

I dag har jeg tatt på vårjakken for første gang! Og jeg tar ikke på meg vinterjakke igjen- uansett! No way!No go!I tillegg hadde jeg et akutt fargebehov, så jeg har en kjole som er cerise/grønn/gul/blå/lilla/rosa. Med en ulltrøye under. Jeg er da ikke fullstendig blåst,heller. I tillegg dufter jeg tropisk og litt forførerisk, om jeg skal si det selv, av Penhaligon's "Amaranthine".Og jeg drikker gul Lipton...i helgen er mannen på seminar, så hunden og jeg skal bonde litt ekstra- gå laaaange turer,leke og se tvserier. Bring on da weekend! God helg, alle!

Camulen sa...

I dag er det svart bluse med hvite prikker, svarte perleøredobber og Chanel Mademoiselle bak ørene. Har drukket deilig kaffe, og gleder meg til en bibliotektur etter litt hjemmekontor-jobbing.
God fredag!

Jordbærdama sa...

Dagens beste er at venninna mi melder om oppdaging av dei første kvitveisane i skogen. Hurra! Skal bruke helga til å sjå om eg ser nokre sjølv + gå på loppis for å sjekke om eg finn fine "nye" klede.

Stine Arkeologine sa...

Ny vårjakke, småsko og vårfregner på nesa - det er fredagsglamour her! :-)

God helg!

Hermia sa...

Firar fredag med nya glasögon (och en värld som går i vågor) och kanske med en ny (men troligen inte..) frisyr efter frisörbesök i eftermiddag. I kväll väntar mys och vila, och imorgon blir det konsert (svenska Miss Li). Det känns ljust fast det är grått och fortfarande (!!) snö på marken där ute.

Trevlig helg!!

Elisabeth sa...

Jeg må innrømme at dette ikke har vært noen glamorøs freda, verken innvendig eller utvendig - sol ute, svart i sinnet. Murphy's lov har slått til med all sin kraft. Men jeg har tatt noen grep og håper de hjelper.

MEN rent fysisk innser jeg at det er glamorøst med strålende solskinn og et ansikt som stadig får komplimenter for brunfargen,uten at jeg har gjort noe annet enn å være ute med hunden hver dag. Jeg har leppestift fra Chanel Rouge og nyfilte negler. Satser sterkt på en mer glamorøs fredag neste uke.

Stor klem til AltGodt, og gode hilsener til vertinna og alle gjestene her!

HildeSofie sa...

God formiddag! Jeg våknet også til et lag nysnø oppå all den gamle snøen som ligger standhaftig overalt... Men en dag vinner våren!

Her er det fullt kjør med konferanse i dag og imorgen, og jeg prøver å holde orden på program og innledere. Hektisk! Antrekket er jeans og prikkete genser, grønt skjerf i halsen, i håp om å motvirke været utenfor.

Konferanse betyr jobb, men fordelen er at kjæresten er med til Oslo, vi skal bo på det nye Grand Central i Østbanehallen, og sniker oss til litt kjærestetid innimellom jobbingen :)

Synne sa...

Du er velkommen hit om vår-abstinensene blir for ille! Her i Paris er det spådd - jeg tør nesten ikke skrive det - 23 grader på søndag.
I dag slo jeg til med ny (gammel) kjole, og etter endt studiedag spiste jeg lunsj på en palestinsk restaurant med klassevennene mine. I aften skal jeg se en film og drikke litt vin, og det føles fortjent og glamorøst etter en hektisk uke.
Jeg leste forresten "besøk langveisfra i dusjen" og satte kaffen i halsen, hahahaaah.
God fredagskveld og god helg til alle!

Ina sa...

Her er en forsinket fredagsrapport fra en morsom og hektisk dag! Jeg glemte parfyme, men husket glitrende, små discokuleakrige øredobber. Og ikledt skjørt, bluse og en chignon i nakken var jeg litt fransk i går, jeg også. Morsom dag på jobb med ungdom som trente til helgens NM i Harry Potter- sporten Rumpeldunk, og liveinnslag med dem i tre kanaler. Fikk en ball i hodet under innslaget i Østlandssendingen! Men flott ungdom med kvikke hoder og latter som satt løst. Forfriskende dag på jobben!

Nå begynner forberedelsene til kveldens store fest, jeg får over 20 gjester! Søndag tror jeg Rutters Requiem blir fint.

God helg!Ina sa...

(Haha, Synne! Ler høyt!)

Glamourbibliotekaren sa...

Synne: Haha!

Alle: Takk for rapportene! God helg, kjære lesere!

Populære innlegg