fredag, mai 17, 2013

Glamorøs 17.mai-fredag


Hipp hurra for 17. mai!

Håper alle har en fin nasjonaldag! Kom gjerne med rapporter i kommentarfeltet - det er jo tross alt glamorøs fredag! Mine planer er i skrivende stund noe usikre, men i alle tilfelle er jordbæris inkludert. 

Ha det fint alle sammen!


12 kommentarer:

Karrifuzz sa...

Gratulerer med dagen. Glamouren i dag vert utan tvil bunad, nordfjordbunad og samvære med trivelege folk. Håpar glamourbibliotekaren får ein fin dag.

Alt godt sa...

Gratulerer med dagen! Vi sit i undertøyet, så glamouren er ikkje heilt på plass enno. Men snart dreg vi på oss bunadane begge to, og dreg avgarde til ei ny venninne på 17. mai-frukost. Det blir fint!

Dagens duft er Paul Smith: Floral, den passar godt på ein vårdag som denne. På leppene har eg som vanleg Lipfinity, denne gongen i fargen Violet, og glossen er Estée Lauder Berry.

Så skal vi høyre på studentersangforeninga på universitetsplassen klokka to, og etter det dreg vi ut til Nordstrand i eit ettermiddagsselskap. Mannen meiner vi skal rekke eit til selskap på Majorstua før kvelden, så vi får sjå korleis staminaen er.

Eg ynskjer alle, og vertinna og Elisabeth i nord spesielt, ein strålande fin 17. mai!

Glamourlegen sa...

Fortsatt i pysj og morgenkåpe her pga blomstrende bihulebetennelse, hagegrilling hos bror utgår. Litt kjedelig med det selskapet, men det verste er at jeg hadde sett frem til å stelle meg lenge på badet og gå i fin kjole for siste gang før ammetåka tar meg. Lillegull kan nemlig ankomme når som helst nå :-) Får komme sterkere tilbake neste år - og potetløp (min sterkeste idrettsgren) er morsommere uten stor mage! Leggetid igjen her, ha en deilig dag og spis masse is alle sammen :-)

HildeSofie sa...

Hurra for glamorøs 17. mai!
Stille feiring så langt, men snart blir det en liten tur for å fange iskrem og titte på toget. Antrekket er en enkel sort kjole med rødt og grått tilbehør (rødt/hvitt/blått er ikke helt min greie). Duften er L'Occitanes Fleur de Cherie

Usikkert hva resten av dagen og kvelden bringer, men den inneholder antakeligvis noe sprudlende, i alle fall!

En riktig flott og glamorøs nasjonaldag ønskes alle!

Julia sa...

Gratulerer med dagen! Et glamouröst dögn ligger bak meg; först gallastas i anledning Studentersamfundets 16. mai galla, og bunad idag. Dagen har blitt markert med Psildefrokost i regi av Realistforeningen, deretter har det blitt en veldig hyggelig lunsj med de to andre paa lesesalen. Blindern, bunad og nasjonaldag kan fint kombineres!

Stine Arkeologine sa...

Gratulerer med dagen! Fin og grønn 17. mai i sol fra skyfri himmel her. Det er den varmeste dagen vi har hatt hittil i år, og det gjorde at de store, røde tulipanene i bedet foran huset åpnet seg i formiddag. Det kaller jeg timing!

Ønsker deg en fortsatt fin dag og det samme til alle som ser innom her! Spis masse is! :-)

Anaruh sa...

Har hatt en kjempefin dag med alt som 17. mai skal inneholde. Siden vi har to små barn, er det helt klart at det har vært deres dag, så det har blitt plenty av is og brus.

Nå er de to smøte små i seng, så nå blir det nasjonalromantisk feiring med mannen - vi skal ut og se på en flomstor foss og masse hvitveis. Ha en fortsatt fin nasjonaldag alle sammen!

L sa...

17. mai i hjembygda med mor og far, stolt fremvisning av mann og barn til gamle kjente, flaggpynting av graver ved kirken jeg er døpt, konfirmert og viet i, kaffeservering med ekte kokekaffe og hjemmebakte kaker, gjenhør med musikkorps og musikkforening jeg har spilt i og middag på et gammelt jaktslott. Denne dagen har vært stappfull av alt det som gjør livet så bra!
Riktig god 17. mai videre til dere alle!

Anne sa...

Korpsuniform er i utgangspunktet ikke spesielt glamorøst.. Det hjelper litt at vi har lyse, smalstripete dressjakker og stråhatt - men det som reddet dagen i så måte var et par flotte øredobber med røde, hvite og blå hjerter! En hyggelig gave fra hornorkesteret som takk for at vi tok imot gjengen til kaffe og kaker (og en velfortjent pust i baken) mellom våre to spilleoppdrag :-)

Anonym sa...

Startet dagen med klassiske 17. mai - aktiviteter i hovedstaden med ektemann og gode venninner, riktig hyggelig! Trakk litt ned at bunaden ikke passer (heeelt umulig å stappe meg inn i den, på tross av intens øving tidligere år..). Men pytt sann! Dagens virkelige høydepunkt var allikevel å komme fram til hytte badet i ettermiddagssol. Kjærestetur i strandkanten og grilling i hagen har vært utrolig stas, selv om den ytre glamouren ble droppet før avreise til hytta. God pinsehelg til alle!

Hanna sa...

God 17. mai fra Berlin, prenzlauer berg!

Glad mor sa...

Stas å gå på Karl Johan i splitter ny Åmli-bunad! Og særlig stas var det at flere unge menn sa at jeg var fin, sånn helt uoppfordret:-) Selv er jeg nemlig godt voksen, og vel så det...

Populære innlegg