fredag, mai 24, 2013

Glamorøs fredag


God formiddag! Endelig helg igjen! En liten utflukt står på planen, spent på hvilke konsekvenser stengte riksveier og tog får på flyplassen... (Hvis noen er innom Gardermoen i dag og det er kaos, legg gjerne igjen rapport i kommentarfeltet om tilstandene!) Men det går nok bra om man er ute i god tid. Varme tanker til dere som er rammet av flommen!!

En kollega har akkurat forært meg en croissant, så nå er det riktig god Paris-stemning her på kontoret. Chanel-parfyme, perler i ørene, Bensimons og trenchcoat bidrar også. Michel Legrand er nok det riktige musikkvalget i dag, eller kanskje Francis Lais filmmusikk til "Un homme et une femme", som jeg hadde et hyggelig gjensyn med på Cinemateket i går.

Nå fikk jeg akkurat besøk av en god venn som ga meg en alle tiders presang, helt ut av det blå: Denne Gardiner-boksen! For en dag!

17 kommentarer:

S sa...

God fredag fra Nord-Norge!
Her skinner sola på syvende døgnet, og pga varme netter blir søvnkvaliteten svært dårlig. Men ettermiddagene er fylt med herlige ungehvin når det bades i kaldt vann, grilling, is-sprisin, hyggelig prat med naboer og flotte trimturer i skogen.

Dagen i dag er derfor svært glamorøs, selv om jeg er utrolig trøtt. Etter endt jobb blir det rett hjem på altanen for å nyte sola og varmen. Blir nok litt god mat og vin i dag. Ellers består helga av noen løse planer i forhold til å planlegge og starte arbeidet med å utvide altanen. Og hyggelig middagsbesøk av gode venner.

Jeg sender også mange varme tanker til alle de som er rammet av oversvømmelse og flom lengre sør i landet.

Anonym sa...

Eg er sjuk og er midt i eksamensperioden. Men hey! Eg har god kaffi (klarar ikkje å a vere å drikke det sjølv om eg burde ty til te) og fin neglelakk. Det hever dagen betrakteleg!

I helga skal eg skrive og bake brød. Det blir fint det.

Ynskjer alle ei fin helg!

Stine Arkeologine sa...

Er nettopp ferdig med et stort manus, og i går kom en veldig god tilbakemelding, som jeg har vært veldig spent på så nå er det virkelig glamorøs fredag! Etter en kort dag på jobb skal jeg hjem til hagen, som gror og vokser så det synes. Sola skinner og skinner og skinner og jeg vanner og vanner og vanner. Med god hjelp av to gutter som løper rundt med hageslangen og synes livet er deilig etter en lang vinter i Cherox og ullundertøy.

En fortsatt fin (drømme)dag og god reise til deg! Og riktig god helg til alle sammen!

koristen sa...

Rosa piratjeans, rosa skjerf, hvit tunika, rosa negler og lepper, dessuten svarte SANDALER - mere glamorøst blir det ikke! Koffert og sovepose står og venter, for etter jobb går turen til Gjøvik med jentegjengen for å besøke en venninne i helgen. Deilig solskinn er det også - krysser fingre for at det verste regnet er over for denne gang.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!Siri sa...

Begynte dagen på en kaffebar med en venninne, en veldig hyggelig start!

Etter en uke preget av mye jobbstress og lite søvn er det utrolig godt å vite at det nå snart er helg. Ok vær er det til og med meldt! Innser imidlertid at vår- og sommergarderoben er noe mangelfull. Går i det samme i dag som jeg har gjort gjennom vinteren. Må nok ta en butikkrunde snart, selv om det er sånn passe gøy....

I kveld er det terrassefest hos noen venner, i morgen blir det en sykkeltur til Ikea for å få noen småting i hus, og ja, det er faktisk det som er av planer for denne helgen. Deilig.

God helg til alle sammen!

Glamourlektoren sa...

Ganske fresh på håret og med finblusen på. Ustelte hagenegler og hender trekker ned.. Jeg liker best å gripe om skvallerkålen i bedene med bare fingrene.. Men føttene svever etter luksusbehandling i går - glamour, altså! Litteraturhuset i kveld på Perec-arrangement - et spennende fransk forfatterskap jeg foreløpig bare har snust litt på (Vinterreisen / En privatsamling). Resten av helgen vil bestå av mye jobbing med retting både lørdag og søndag. Godt man har en hage å luke litt i innimellom som en avveksling! Men vent - skal jo i selskap i hovedstaden i morgen kveld hos folk med balkong og utsikt og som byr på champagne, så jamen skal det bli litt glamour på meg i helgen likevel. God helg!

Alt godt sa...

God morgon!

I dag er antrekket kvitt, kvit kjole med kvit hekla jakke over, og til og med hælar, rett nok nude-farga. Det er ikkje ofte eg går med på jobb. Dagens duft er den vårfriske Magnolia Nobile frå Aqcua di Parma. Deilig!

I kveld skal heile familien i teateret og sjå DeLillos-forestillinga, det trur eg blir fint. I morgon stikk vi nasa austover, vår regelmessige spelkveld skal avviklast i Skillingmark, rett over grensa til Sverige.

God helg til alle, og vertinna og Elisabeth i nord især!

Ina sa...

Møter helgen i svingende skjørt og cardigan. Notatblokk og annen rekvisita fraktes i en bitteliten, mosegrønn 60-tallskoffert.

Sliten, men fornøyd etter en morsom og hektisk periode på jobben. Må jobbe også denne helgen, men skal på kurs utenbys til uken. Hvilket innebærer lavere skuldre, faglig påfyll og lange hotellfrokoster med fine kollegaer. Det blir bra! God helg!

V sa...

Takk for fin blogg! :) Nå må jeg hive meg på fredagsrapporteringen:
I vest skinner sola og antrekket er vårlig. Converse sko og solbriller føles glamorøst!
Dagen startet med legebesøk der jeg fikk høre raske hjerteslag fra inni magen min - utrolig flott!! En perfekt start på ei helg der det blir besøk fra hovedstaden.
Ønsker alle ei god helg!

frk Frydefull sa...

Hurra - sommerhelg i vente her sør!
For noen helt utrolig nydelige Parisbilder! Kejnte reiselysten og ønsket om ny Paristur kom snikende på her. For en by!
I helgen skal det gjøres mer hagearbeid. Har kommet godt i gang, men det er stadig mer som skal ordnes, vedlikeholdes etc. selv i en bitteliten hage.
Feirer fredag i høye blue suede shoes og fin musikk på øret. God helg!

U9 sa...

Sol, sol, deilig sol (fra klokka tre om morran på soverommet!) små røde småsko og kortbukse. Marsipankake på jobb i anledning en kollegas disputas, rekemiddag på verandaen i dag, og deretter hyttetur. God helg

Synne sa...

Regnvåte hilsener fra Paris! I dag må jeg ty til de rutete støvlene og den prikkete paraplyen, så det er jo litt glamorøst i seg selv. Leverte en frilansjobb i formiddag, så nå tar jeg helg med god samvittighet, med favorittparfyme og ny leppestift. Riktig god fredag til alle!

Hermia Says sa...

God fredag!
Jag pustar ut efter en jobbrelaterat, på grund av ett pris, mycket omtumlande vecka. Har mellanlandat här ibland och tittat på de lugnande Parisbilderna...

I helgen väntar vila och firande av mor på mors dag (som ni ju redan klarat av..).

Varma tankar också från mig till ers om drabbats så av översvämningarna!
Trevlig helg till er alla!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag! Her titter solen såvidt frem mellom regnskyllene, og jeg er sjeleglad for at jeg bor slik til at vi slipper unna det verste - det føles som om resten av Innlandet har regnet vekk...
Nettopp hjemme etter en dag med overlapping i ny jobb - jeg skal riktignok ikke starte før til høsten, men han jeg tar over for slutter nå, så det var om å gjøre å få ut så mye informasjon som mulig fra ham nå mens jeg hadde anledning :) Gleder meg stort til å starte!

Antrekket nå er kortbukser og singlet, skal ut og myse litt i sola før Kjære kommer hjem. Helgen forløper nok rolig, og den avsluttes med bursdag i Oslobyen på søndag.

God helg til alle!

Frøken Desibel sa...

Hurra, det er helg!

Har levert den rapporten som måtte bli ferdig, alltid en god følelse!

Forsov meg litt kraftig i dag, så da blir det litt sen arbeidsdag også. Men fikk på meg en finfin stripete sommerkjole med småsko, Daisy i ørene og Chanel Chance bak ørene..

I morgen skal jeg sykle Randsfjorden Rundt med Annette. Det er start klokka 08.00, så avreise 05.30 gleder jeg meg fint lite til, men blir sikkert bra når vi kommer i gang. Det er jo meldt finfint sykkelvær også:)

Ellers blir det nok rett ut på sofaen i morgen kveld, og søndagen er herlig åpen:)

Håper alle får en finfin helg:D

Josefine sa...

God fredag til alle! Dagens glamour har bestått av en real treningsøkt, blåskjell til middag og i kveld blir det fest sammen med korjentene! Piker, vin og sang - kan det bli bedre? :)

L sa...

Hurra! Etter nesten å ha regnet bort i det siste, skinner endelig sola igjen! Da er det grilling og is som gjelder, og klær som lar solen slippe til.
I helgen må det bli hagearbeid, så sant det er oppholdsvær. Ellers har jeg både lesestoff og serier på lager, så en bra helg blir det nok uansett!

Populære innlegg