fredag, juni 28, 2013

Glamorøs fredag


God morgen alle sammen!

Det er fredag, hurra! Ennå er det et par uker til ferien for min del, men det er nesten like bra, for jeg har så mange deadlines før jeg kan slappe av. Her på glamourkontoret (som forøvrig behøver en ryddesjau snarest) går det som vanlig i fin fredagsmusikk og te, mens hodet er fullt av tanker om artikkelskriving og Wagner-operaer og verandagulvmaling og en smule logistikk. Duften er Le chasse aux papillons extreme, sommerlig, dog ikke veldig lett, men med masse hvite blomster og noe krydder. Hjemme venter tre store buketter rosa peoner som jeg kjøpte i går. I tillegg har noen begynt å blomstre i hagen!

I morgen blir det litt mer jobb, deretter croissanter, så konsert på kvelden, og søndag og mandag blir det feiringer. Hyggelig med helg!

Alle fredagsrapporter er velkomne, så bare kom igjen!


p.s. Min dag tok seg enda mer opp omkring lunsjtider, da blomsterbudet kom overraskende med denne buketten til meg! Blomster på døra altså, det er jammen ikke hverdagslig! 



22 kommentarer:

Lærerinna sa...

Herlig med fredag og ferie, sommer og følelsen av å ikke måtte fryse, men rusle rundt uten så mye klær.

Dagen byr på ekstra god frokost med engelsk krim på netflix og antrekket er casual før trening. Skal bruke litt tid på å tenke på antrekket i dag - nye grønne steiner i ørene blir det i allefall!

Helgen byr på praktiske oppgaver - sammen med fine folk!

Ønsker alle en herlig helg!

HildeSofie sa...

God morgen! Her er det endelig litt sol utenfor, hurra! En uke jobb igjen på meg også, til gjengjeld er det den aller, aller siste uken min i denne jobben - over ferien venter nye eventyr, det gleder jeg meg til. Litt vemodig er det selvsagt, men nå begynner jeg å bli klar.

Antrekket er hjemmekontorcasual (igår måtte jeg ha på ull, hoho!), første tekopp er unnagjort, og jeg har en lang liste med ting som må gjøres, rutiner må skrives og dokumenter flyttes til dem som tar over mine oppgaver.

Planer for helgen: rydde litt både innendørs og utendørs, lufte joggeskoene langs nærmeste traktorvei, finne litt sommerlektyre og gå løs på siste sesong Mad Men.

Riktig god helg til alle, ferierende og arbeidende!

frk Frydefull sa...

Hurra for helg - og god morgen! Føler jeg tjuvstartet litt i går med å ta med nyyyydelig sushi hjem. Helgen blir besøk, hagearbeid og andre praktiske ting. Men først barnehageavslutning - blir koselig.
Føler meg ekstra glamorøs i dag etter et innkjøp av nye hudpleieprodukter i går, nyfiksa negler og en deilig pusete angora-cardigan!
Nydelige bilder fra Leipzig forresten!

Hermia Says sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hermia Says sa...

Äntligen fredag!
Jag firar med grå/svart-randig kulturtantskjol och mörkt röda naglar och hoppas himlen kommer att vara blå (och inte mörkt grå som nu) när jag ska cykla hem från jobbet.
Hemma har ena pionbusken slagit ut med helt magnifika vita blommor, och en av ranunkellökarna jag satt tidigare i vår är på gång att slå ut! Känner mig så stolt! Två veckor kvar till semester och en hel del bokprat i bloggform och i radio återstår.
Önskar er en riktigt trevlig helg!

Kristine sa...

Fredag! Skal gå tidlig fra jobb for å prøve å finne kjole til bryllup i Middelhavsstrøk. Føles pr nå som en umulighet.

Er antrukket i Audrey Hepburn'sk svart bukse, nye New Balance-sneakers, lyseblå herreskjorte og med diamantøredobber som eneste smykke. Lukter godt av Tom Fords Black Orchid - ikke nødvendigvis den mest kontorvennlige parfymen, men i dag får folk bare holde ut med meg...

Helgen er deilig planløs, men håper å få trent litt og spist god mat sammen med venner.

Henrikka sa...

Jeg har sår hals og det er ikke glamorøst, men jeg kompenserer med svart-hvit mønstret kjole, svarte sko med kitten heels, rosa cardigan og rosa steiner fra Snö i ørene. Og dagens duft er Tubereuse Indiana fra Creed (som lukter mer nellik enn tuberose, synes jeg. Men god.). Føler meg glamorøs på utsiden i alle fall!
Ønsker riktig god helg til alle og god ferie til de som er så heldige i dag :)

Alt godt sa...

God morgon! I dag har vi hatt ein roleg morgon, og å sykle til jobb i solskinnet var deilig etter nokre ganske blaute dagar her i Oslo.

I kveld reiser kjæresten min heim til mor si, så i helga er eg heime åleine. I morgon skal eg i eit middagsselskap, men elles vert det litt tid til hagearbeid, trening og generell kos, tenker eg.

Dagens glamour består av ein dirndl-liknande bluse, caprijeans og Narciso Rodriguez For Her In Color (puh...) på hals og handledd. Den har toppnotar av rose og fersken, men den er tvers igjennom ei muskduft, med amber og sandeltre i basen. Deilig for oss som likar musk. :)

Eg ynskjer alle ei deilig helg, og sender eit slengkyss til Elisabeth i nord.

Glamourlektoren sa...

God formiddag! Peoner på skrivebordet og sovende katt ved min side, dør på gløtt ut til frisk temperatur og en sol som leker gjemsel bak skyene. Har teknisk sett hatt fri en uke, men det har gått med til mye jobbrelatert - blant annet intervju for en helt annen jobb der det viste seg at jeg gikk videre i prosessen. Overraskende og overrumplende og styrkende for selvtilliten! Har likevel bestemt meg for å bli ved min lektorlest - for mye av identiteten min ligger der, har jeg funnet ut - etter et døgns iherdig grubling..! Elsker kjerneoppgavene i jobben min, men blir fortvilet over et hurtigvoksende byråkratimonster - vet ikke hvilken regjering som evt virkelig har tenkt å gjøre noe med det..??

Nå er det på tide å komme seg ut i frisk luft - planlegger kaffe og croissant på nærkaffebaren for å nyte følelsen av å ha gjort et viktig valg for meg selv og forhåpentligvis også for fremtidige elever! Sommeren kan komme - masse bøker ligger klare, en tur til yndlingsbyen Stockholm er rett rundt hjørnet. Livet er ikke det verste man har. God fredag på glamourkontoret og god helg til vertinne og lesere!

nefertiti sa...

Siste dagen før ferie!

På kontoret er det forberedelse til Ledelsens gjennomgang som står på.

Holder motet oppe med litt freshere hårfarge, og en nydelig nål fått av en god venninne: en antikvarisk svane i sølv, med masse små hvite stener :-)

God helg!

Maren sa...

God fredag! Jeg har sovet sånn passe lenge, spist god frokost og drukket dagens første tekopp (nyinnkjøpt te fra Stockfleths, rooibos med appelsin og kanel, kjempegod!). Planene for helga er blant annet festival i kolonihagen på Bjølsen, lese ferdig enda en bok, og forhåpentligvis kjenne sola i ansiktet. God helg alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Det er travle dager her, ikke mindre på fredag, så i dag begrenset den ytre glamouren seg til å stikke to roser fra hagen inn i en nokså sliten hestehale, som plutselig følte seg mye bedre! Og så lukter de så godt, den beste parfyme!

Har ennå mye skrivearbeid igjen før ferien, så det blir litt jobbing i helga. Men kombinert med en blomstrende hage, restaurantbesøk og kofferten snart ferdig pakket til ferie på mandag er det absolutt til å leve med.

Fin bakgrunn du har fått! :-)

Riktig god helg alle sammen!

Lovise sa...

Her er det ferieforberedelser (dvs et svare strev og komplett kaos) på kontoret. Dagens glamor er Burberrys Weekend bak øret og tanken på at jeg skal si farvel til byråkratiet i hele fem uker. God helg!

barnebibliotekaren sa...

God fredag!
På kontoret kasseres og ryddes det. Det nærmer seg det årlige boksalget,- da må det litt ekstrasjauing til. Enda et par uker til ferie, men jeg forsøker å holde skrivebordet noenlunde fritt for rot. Ryddig skrivebord er skikkelig hverdagsglamour :-)
Dagens antrekk er capribukser, bluse og cardigan, og jeg dufter av Daisy.
I helgen skal jeg ikke gjøre annet enn å pusle i huset, spise god mat og drikke god vin. 10-åringen er på ferie med sin far og 18-åringen har jobb å passe. Det betyr mye alenetid for kjærsten og meg,- og det føles helt greit ...

God sommerhelg til vertinne og gjester, arbeidsmaur og ferienytere!

Frøken Desibel sa...

Siste dag før ferie, og selv om den startet lovende rolig, så burde jeg jo visst bedre...

Glamorøs fredag startet med hyggelig venninnemiddag i går der vi dro på ambassadevandring med innlagt Pascalpause.

Idag er det jobbe, jobbe, jobbe til ferien starter med en joggetur og klesvask. I morgen er det venninnebesøk og bursdagsfeiring før det bærer av sted til Sicilia tidlig søndag morgen. Og det blir nok helgens største glamoreffekt! En smule hektisk fram til da, men jeg tror jeg skal klare det;)

Ha en flott fredag, helg og ferie for de som har det. Og en ekstra hilsen til gårsdagens middagsvertinne:-D

Anonym sa...

Pinlig. La inn fredagsglamour på feil innlegg. Her kommer det:

Mette sa...
Endelig fredag. Solen skinner, jeg er lovet makrell på grillen og rose i glasset. Uniformen er på og perler + rubiner skinner i ørene og rundt halsen. .mette

Anonym sa...

jeg si - ja! Å " la chasse aux papillons " som er en duft som jeg hadde valgt for min kone for noen år siden, og alltid stor! peoner er også lykke i huset . bruno

Dez sa...

Fredager hos oss innebærer pizza, film og slenge beina på bordet ; ) Outfitet er en smule rocka, og dagens duft er kokosnøtt krem fra Body Shop : ) Leker med forskjellig neglelakk på neglene og negledekor : ))

Kveldens film er "Música cubana", og denne skal nytes med et glass "TreRose" rødvin og Sørlands chips : )

God helg!

Annette sa...

God fredag!

Straks helg her på ingeniørkontoret, og jeg starter den med noe så glamorøst som en hard spinningtime. Gleder meg til å få trent godt, før vi får besøk av et vennepar.

Helga skal ellers brukes til å lære av noen av verdens beste lindy hoppere (Juan og Sharon!), som kommer hit til Oslo. Authentic jazz hele helga :-)

Takker til frøken Desibel for fint besøk i går, og ønsker alle en herlig helg!

Julia sa...

God helg til alle glamourøse! Jeg startet dagen med glamourøs fotpleie (dog noe uglamourøst å traske hjemover i flipflops i plaskregn), trasket så på kryss og tvers av et vått Düsseldorf for å kjøpe fremtidig glamour-staffage (duftlys, lebestift, stripete genser, kjole). Cupcakes ble perfekt tilbehør til dagens noe hedonistiske krumspring. Helgen skal tilbringes i bilen retning Norge, ønsker alle god fornøyelse med sine planer.

fru winther sa...

God fredag! Jeg har ferie...fra i dag! I fjor hadde jeg ingen sommerferie, så derfor er tre fulle uker ren luksus i år <3. Noen dager hjemme nå, før ferden går til Itaaaaliaaaaa! Føst Bologna, så ut på landet i Toscana noen dager, før vi avslutter med noen dager i Firenze. Jeg gleder meg sånn at jeg knapt får sove!I dag dufter jeg av Frederic Malles "Carnal Flower", og knallgul paraply har vært riktig så glamorøst. Riktig god helg til alle sammen!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag, sånn på tampen av kvelden! Dagen startet nydelig med formiddagsdate i byen med venninne som var på gjennomreise. Vi tok brunch på moloen i finværet, og hunden fikk være med. Senere har det blitt litt jobbing, men også mye tid utendørs. Heldigvis.

Jeg har fortsatt Max Factor på vippene og Chanel på leppene. I ferien jeg var på sist uke, falt jeg for Valentina (parfyme fra Valentino), så den dufter jeg av nå om dagen. Veldig fornøyd med den!

Helga blir brukt til en blanding av jobb og friluftsliv, tenker jeg, og det blir nok noen turorienteringsposter som skal plukkes. Jeg krysser fingrene for at det blir mindre klegg og veps i dagene som kommer, sånn at skogen blir litt hyggeligere...

God helg til alle sammen, og en gedigen SMASK til AltGodt :D

Populære innlegg