mandag, juni 10, 2013

Oslosommer

Jeg våknet tidlig på hotellet, og gikk ut og satte meg i en liten park i morgensola og skrev kort. Når man er på ferie må man jo sende kort, selv om man ferierer i egen by! Husk det alle sammen. Postkort. La 2013 være sommeren der dere sender flere enn noensinne! Ha alltid frimerker og ei penn i veska. Etter frokost dro mannen videre, og jeg fant slike steder: En trapp som leder opp til en gotisk buet portal og et "privat eiendom"-skilt som gjorde at jeg måtte slukøret gå ned trappene igjen.  Nå er det mye gullregn i byen!Ved Åpent Bakeri var det på tide med en liten parisisk pause med te og croissant, samt den fiktive Mendelssohn-romanen fra 60tallet som jeg leser nå. Slottsplassen pusses opp nå, men Dronningparken er heldigvis åpen! Den er blant mine yndlingssteder i Oslo. Særlig lysthuset. 

Så dro jeg hjem og lagde iste og hang i hagen resten av dagen. 

En fin liten forsommer-ferie!
5 kommentarer:

Regnboge sa...

Fint, altso! Eg har planer om å sende masse postkort i sommar, både frå ut- og innland. Postkort er eit veldig fint medium når ein berre vil vise nokon at ein tenkjer på dei.

Anonym sa...

Fint! Oslo er en veldig fin by, ja. Prøver så ofte jeg kan å gå nye gater og stier jeg ikke kjenner - eller ikke går så ofte. Altfor få som ser rundt seg - eller opp på de mange flotte bygningene som finnes - når de haster til eller fra jobb.

Snart har jeg ferie selv. Gleder meg til å rusle rundt, finne et lite cafebord i skyggen og sitte med te/kaffe, no' bakst og en god bok. Sitte lenge..

Ha en fin dag!

.mette sa...

Vakkert! .mette

Synne sa...

Så flotte bilder! Snart er det min tur til å nyte Oslosommeren, hihi!

Kjersti sa...

Nydelig! :)

Populære innlegg