fredag, juli 26, 2013

Glamorøs fredag


Ok, nå begynner jeg å gå litt i surr. Men det er fredag i allefall! Knallfint vær, god tid til å lese, litt i overkant stort konsum av is samt å gå barbent hele dagen - jeg har skikkelig sommerfølelse! 

Antrekket er for tiden stort sett shorts og stripete t-skjorte, bensimons eller sandaler, Cacharel Amor Amor og daisy-armbåndet jeg kjøpte i fristaden Kristiania for mange år siden, samt fregner. 

Ha en fin dag og helg, alle sammen!

mvh
Glamourbibliotekaren12 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! I dag er det glamorøst å vakne av tutande bilar med Barcelona-skilt utanfor det flotte husveret vi har lånt her i denne pulserande byen, ha ein tungt sovande mann ved sidan av seg, to tenåringar på eit anna rom og ingen planar.

Vi skal kanskje på shopping, kanskje på eit museum, heilt sikkert spise god, spansk mat. Fin ferie, og det beste: vi reiser ikkje heim før niande august! Eg ynskjer alle ein fortsatt fin sommar, og sender eit slengkyss til Elisabeth i nord. :)

koristen sa...

Syv og en halv time til, så er det ferie igjen! Da skal det sløves litt hjemme imorgen, i selskap med Holden Caulfield, før turen går til Gøteborg for et par dager, deretter til Sandefjord og til slutt en uke på hytta. Håper badetemperaturen i Randsfjorden har tenkt å holde et par uker til!

Antrekk: Søtt sommerskjørt og en gammel, svart yndlingstopp. Duften er Eternity fra CK, mmm.

God sommerhelg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Elisabeth sa...

Antrekk: dongeriskjørt, t-skjorte med srrass og krage samt flip flops.
Lukter: krem fra ahava som lukter kastanje og lotus. (Vidunderlig altså!)
Skal:se på ny bil med kjæresten og spise is!

En strålende helg!

HildeSofie sa...

God formiddag! Våknet til vekkerklokke (har begynt å øve meg til jobb neste uke) og strålende sol i dag. En kort styrkeøkt er nylig avsluttet, og straks blir det en dusj før jeg vekker han som sover så godt oppe på soverommet vårt.

Antrekket blir etter hvert shorts og stripete topp, duften blir nok Ming Shui fra gode gamle Yves.

Planer for helgen: Tilbringe mest mulig tid på terrassen eller i hengekøya med en bok, og en tur til Oslo for å hente "flyttelasset" fra det gamle kontoret mitt - utrolig hva man samler seg i løpet av noen år i en jobb! Mandag starter jeg i ny jobb, og jeg gleder meg veldig, hurra!

Ønsker alle en strålende fin sommerhelg!

Line sa...

Siste innspurt før jeg tar mer ferie. Når bare posten har kommet skal jeg begynne å pusle meg hjemover. Planer for fridagene er hovedsaklig å gå i marka og å gjøre ferdig den improviserte gjennomgangen av mitt jordiske gods, Neste område å gå løs på er skapet i gangen. Forhåpentligvis finner jeg noe å kaste der, slik at det blir plass til noen av de tingene som lager rot i stua, men ikke skal kastes. Det er ganske spennende å se hva jeg finner også:-) Men det blir nok moltejakt først for jeg ar ikke vært i marka siden tirsdag. God helg og gode feriedager ønskes Glamourbibliotekaren og gjester

Anonym sa...

Fredag igjen? Ja, det er det visst! Sommerferie er herlig :-)

Den ytre glamouren er noe begrenset, her gjør vi oss nemlig klare til en tur på hytta på Hvaler. For min del er det nokså krevende å finne sommertøy som passer, en (i mine øyne) enorm gravidmage begrenser utvalget. Heldigvis synes mannen min at jeg ser strålende ut uansett, og sier det riktig ofte!

Fra Hvaler går turen etter hvert videre til Engø gård på Tjøme, hvor det ryktes at maten er deilig og omgivelsene riktig vakre. Ligger an til (enda) en flott ferieuke. God sommer til alle!

Glamourlektoren sa...

God formiddag! Julifredag hjemme på gården - tidlig start - satt med tekoppen på trammen allerede kl 7, siden jeg skulle kjøre en sønn på toget. Gjør det fint inne og ute til et besøk i morgen - med dører og vinduer åpne og barbeint har jeg sommerfølelsen og nyter sola selv om det blir litt husarbeid. Hører på radio og koser meg.

Ingen sminke, bare leppepomade fra L´Occitane. Brunt fjes, hvite shorts og en OK muldvarpfarget T-skjorte - noen kunne jo stikke innom.. ;-) Lav personlig glamfaktor, altså, men jeg har vakre gårdsomgivelser og omgir meg med to fornøyde, late katter på inntunet og leieboeres kaklende høner og galende haner på uttunet. I havnehagen tar hestene det med ro i varmen og hjelper hverandre med å vifte bort fluer. Bringebærhekken byr på nymodne bær. Joda - livet på landet er fint, men ikke så glamorøst avslappende som folk tror ;-)

Ønsker alle en flott julihelg!

.mette sa...

Iskremfarget topp, koksgrått skjørt, sorte sko med spenne,duftende olje i håret og veldig klar for helg. .mette

Stine Arkeologine sa...

Antrekk: solkjole, skaut og støvler. Parfyme: Womanity som i følge min nese lukter sommer og hav. Gjøremål: vanne og luke i hagen, spise melon og sitte på benker i hagen (den ene står i sola, den andre i skyggen under rognetrærne). Er hjemme igjen etter sommerens ferieopphold hos familien, men har ennå noen rolige dager før jeg er fullt tilbake på jobb.

Deilig fredag! Ønsker dere alle en like fin dag!

Anonym sa...

Antrekk (straks): Bikini
Veske: Strandveske (sånn bast vet du) fra Tine K.
Lektyre: En sak har alltid tre sider av Marian Keyes
Drikke: Ramløsa
Sandaler, badehåndkle (rosa selvfølgelig) og da er jeg klar til å nyte min siste feriedag på Skjæret og bading og bare masse kos.

GOD HELG :)

barnebibliotekaren sa...

God glamorøs ettermiddag!
Når man har ferie går dagene liksom litt i surr ... men i dag står dagen i pakkingens tegn. Etter en drøy uke med sol og kos på min egen Sørlandsparadisøy, har vi hatt noen dager hjemme med klesvask og verandahygge, før vi setter avgårde på siste ferieuke. Sammen med svigerinne og svoger, 2 tenåringer, 1 10-åring og 1 hund skal vi kose oss i Danmark. God mat, god drikke, spill, lek, lesing og bading og garantert mye latter. Gleder meg!
Antrekket i varmen er linbukse og himmelblå bluse, glamoureffekter er nylakkerte tånegler og nyfarget, nyklipt hår. Duften ble ck one summer i dag.

Fortsatt god sommer til alle der ute!

Elisabeth sa...

*kremt* Noen glemte at det var fredag i går. Dagen ble glamorøst nok tilbrakt på tur på Værøy, nesten ytterst i Lofoten, og største glamfaktoren var vel sotmengden på hendene mine etter en diskusjon med stormkjøkkenet :P Også glamorøst å kunne trekke inn på badet til gode venner og få vaske seg og dusje etter lang tur, for så å nyte lokal sjokolade. Det er sjokoladefabrikk på den nedlagte flyplassen på Værøy nemlig. Åsåm.

Fortsatt god helg, alle sammen, og supersuss til Barcelonadama AltGodt!

Populære innlegg