fredag, august 16, 2013

Glamorøs fredagGod morgen! Det er fredag, er det ikke? Etter gårsdagen knallvær (hadde egentlig tenkt å bade, men var for lat til å reise meg fra hengekøya) er det grått her i hovedstaden i dag, men det er helt ok. Jeg tenker selvfølgelig på plena og alle blomstene i hagen, de trenger vann!

Her er det straks te på gang, jeg dufter av Max Factors Le Jardin d'amour, hører på Beach Boys og har på vanlige jeans for første gang på over en måned. Dog føles det for varmt for denslags. Jeg har kun én plan for dagen, og det er å møte gode venninner på kafé i ettermiddag. Resten av helga blir også fin! 

Nå skal jeg finne ut hvilken bok jeg skal begynne på. 

Ha en fin dag alle sammen, og legg igjen fredagsrapporter her, er dere snille!

mvh Glamourbibliotekaren

24 kommentarer:

Line sa...

Lærerne kom tilbake til skolen i går, det er planleggingsdager. Akkurat nå er jeg alene på skolebiblioteket. Dagens glamour i klesveien er silketopp av indisk saristoff og beigehvit strikkejakker med glitter og paljetter. Det er siste dag jeg er hundepasser også, må gå tur i ettermiddag før broren min og familien kommer hjem i kveld. Tenker jeg stikker til fjells før natten faller på:-) Da blir det lesing, musikk og lydbøker og bærplukking til jeg går ned igjen søndag formiddag.
HA en strålende helg, både glamourbibliotekar og alle gjester her

Hermia Says sa...

God morgon!
Första fredagen på jobbet efter fyra veckors semester.. den är extra fin för min kärlek och jag firar bröllopsdag, i fem fina år har vi varit gifta.

I helgen väntar läsning, målning av element och hoppas jag en tur till ön där lilla stugan finns.

Önskar alla en härlig helg!

Millacamilla sa...

Lite glamour å spore da jeg er hjemme med to små grunnet planleggingsdag i barnehage, men vi koser oss uten de helt store glameffektene. Pizzaboller står til heving som vi skal ta med på lunch hos to små venner og antrekket er "slaffebukse" i yogastil og en strikket bluse med noen små få paljetter fra Noa Noa.

I morgen skal jeg løpe et løp sammen med nabofruene og søndag blir det togtur med hele storfamilien.

God helg til alle:)

S sa...

God fredag!
Den første arbeidsuka etter ferien har vært hard, så nå er det godt det er fredag. Tror den indre glamourfølelsen overgår den ytre i dag, da husbond og snekker skal i gang med å feste platene på veggene i stua og dermed mer eller mindre ferdigstille oppussingsprosjektet. Gleder meg sånn til vi begynner å nærme oss ferdige, og jeg kan gå i gang med å innrede med gardiner o.a.. Ikke minst blir det deilig å få orden og system i tingene igjen (rot avler rot), og søndag blir kanskje brukt til å vaske og fikse. I morgen skal jeg og to av barna på fotballturnering, så helga er belagt med ulike oppgaver. Men jeg trener på å nyte hvert øyeblikk, så tror helga kan bli fin.

Ønsker alle, og særlig vertinna, ei flottings helg!

Austenforever sa...

God morgen!! Siste feriedag, glamfaktor består foreløpig kun av jeans, T-skjorte, korallakk på neglene og fake turkis på en finger, samt Kenzos deilige magnoliaparfyme. Men: jeg er i ferd med å slå til på en nydelig gammel mulberryveske på finn.no, elsker slitt skinn med en aura av engelsk landsbygdglam:-). Helgen blir nok ellers innkjøp av skoleting og kos med yngstemann. God helg alle sammen!

Anonym sa...

Hei! Lite glamour hos meg her i dag. Sitter i joggebuksa i sofaen med en sovende liten kompis i armkroken som nettopp har blitt amma. 1 måned i dag! Om noen timer drar vi til bygda og familien for helga. Skal bytte om først alså, og muligens tilføre en dæsj glamour:)

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Det er fredag, og dagens fremste glamoureffekt er at jeg har bursdag :-)
Antrekket er jeans og ny, supermyk, beige genser, glitreøredobber og en sprut Gucci Flora.
Dagen og helgen skal tilbringes i ro og fred, med litt ekstra kakekos og et glass vin eller to. Og så må ungenes døgnrytme tilpasses neste ukes skolestart :-)

En praktfull sensommerhelg ønskes vertinnen og alle gjestene!

Glamourlektoren sa...

Første jobbuke snart unnagjort - startet dagen grytidlig med kaffe og croissant på kaffebaren nærmest jobben og stilte frisk og rask før åtte likevel - føles bra! Den ytre glamouren ble derimot litt tilfeldi i morgesg, men matcher i grønt og hvitt og med "grønn" duft fra Lancôme.

Helgen skal brukes til en gedigen opprydning i et hus som bærer preg av en sommer med mange mennesker ut og inn og dessuten anleggsvirksomhet i hagen, som har medført at ting liksom ikke er så farlig. Men konfirmasjonen til yngstemann nærmer seg med stormskritt, så her må det tas i et tak. Gleder meg litt, faktisk. Uttrykket "nystart hamma" på forsiden av svenske boligmagasiner trigger et eller annet i meg,og jeg går på med krum hals.

Skal dessuten på nabofest i den lille grenda vår i morgen kveld, og det blir hyggelig. Store og små smales til grilling, konkurranser og hyggelig samvær.

God helg til alle!

Glamourlektoren sa...

store og små SAMLES, skal det selvsagt stå :)

Glamourlektoren sa...

Og "Nystart hemma" :) Skjerpings, norsklektor..!

Josefine sa...

Hei og god fredag!
Dagens glamour er en treg og rolig morgen etter en utrolig bra fest i går! Jeg har på meg min nye plommefargede høstkjole fra Gudrun Sjöden som jeg er sikker på kommer til å bli en stor favoritt utover høstmånedene og en dæsj av Elie Saab sin parfyme. I ettermiddag tar jeg toget hjemover for å besøke svigerfamilien, håper å få ribbet solbærbuskene.

God helg! :)

Maren sa...

God fredag! Den er grå her også, men på den koselige måten. Jeg har tekopp, bok, stripekjole og vaniljeparfyme. I ettermiddag skal jeg spise middag hos ei god venninne, og jeg gleder meg skikkelig. I morgen skal jeg jobbe og i et miniutdrikningslag (middag ute, kake hjemme er helt perfekte planer synes jeg), og på søndag reiser jeg til Oslo, klar for nytt semester og høstfølelsen. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Denne fredagen begynte som en SÅNN dag, dere vet slike dager der alt går bare bittelitt galt uten at det er så alvorlig at en kan klage høylytt men bare må late som ingenting (slå av vekkerklokka i søvne og forsove seg akkurat kort nok til at det går bra om man gjør alt dobbelt så fort, miste telefonen i golvet så innmaten ramler ut, spraye hårspray rett inn i øret istedenfor i håret, brødskiva spretter ut av hånda og faller med påleggsiden ned akkurat når man gaper for å ta den første biten, snuble i dørstokken med lilletåa først og oppdage at kråka har slept søppel utover hele innkjørselen osv.). Så da jeg kom hjem fra SFO (for andre gang, siden jeg glemte matpakka den første gangen) dro jeg derfor ikke rett på jobb, men gikk inn igjen og laget en stor kaffe og en ny frokost og spiste den i fred og ro i sola på verandatrappa. Glamorøst!! (jeg er heldig som har en jobb der det går an!).

Etterpå har det gått bedre (bank i bordet), været er nydelig og i ettermiddag skal vi på tur. Og jeg har kjøpt flybilletter og konsertbilletter og har masse å glede meg til. Men først ei rolig helg med bare meg og minstemann hjemme, vi skal male hus, gå på turer og kose oss masse.

God fredag og helg til alle! :-)

.mette sa...

Idag - på dagtid - ser jeg ut som Susanne Brøgger både øye- og hårmessig.Uniformen er på plass og jeg har perler på som alltid.Jeg er to dager unna Krakow som jeg aldri har besøkt før. Saltgruver, bokhandlere,jødekvarteret,fortauskafeer mm skal besøkes. God helg til alle .mette

Anonym sa...

Boktips: Wassmos siste! Utrolig sterk!.mette

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Tre uker i nyjobben har gått (minus to dager da jeg var på Øya sist uke), og jeg skjønner stadig mer - men har fortsatt en del igjen...

Straks er det på tide å gå hjem - jeg har konsumert opptil flere kopper te i dag, P2 er på radioen, og selv om kontoret mitt er fullt av valgmateriell, så begynner det å likne kontoret til en glamourbyråkrat :)

Dagens antrekk er grå jeans, sort topp og grønt skjerf. Duften er She og i ørene har jeg små roser.

Straks låser jeg kontoret og møter Kjære på butikken for litt helgeinnkjøp. Planer for helgen: "frikveld" i dag, og kanskje en tur til en liten lokal festival imorgen.

God helg til alle!

Frøken Desibel sa...

God ettermiddag!

Arbeidsdagen er snart over, og da blir det lønningspils. Tjuvstartet helga med en hyggelig kveld med venninne i går, der vi skravlet, spiste sushi og sjokolade, og drakk mengder med te etter å ha løpt rundt Maridalsvannet.

Har på kjole og fint armbånd kjøpt på Sicilia i dag. Og prøver Petite Chérie fra Annick Goutal. Har luktet den før ja, men god var den :)

Har enda en deilig frihelg som skal nytes til fulle med det som måtte falle meg inn.

Ha en nydelig helg alle sammen:-D

Anonym sa...

Deilig dag! Plukket inn rips fra hagen.En 2liter hver morgen.Det er sol, litt vind,fiske i kveld. Tynn jakke Gor Tex-Norrøns Rasberry red -
very pink.Dtto Tods.Shorts i kahki m hvit tank top. Pink gold ringer fra Pommelato. RayBans grønn/sky blue speil.Duft:Creed -engleduften fra Gimle. Du inspirerer: Jeg ryddet og skulle kaste 3 m LP-plater-bare fantastiske cover og musikk. Heldigvis- jeg leste din rapport fra din veranda og nå har jeg nyinnkjøpt platespiller.
Har prøvd Ljuda for forsterker men
de skjønner ikke hva jeg snakker om
- jeg har høytalere. Har du et passe tips til meg. morinord.
God helg til alle.

Milla sa...

Så langt i dag har jeg vært litt groggy, men med god grunn, for i går hadde jeg bursdag! Heldigvis for meg er ikke feiringen riktig over for i kveld skal jeg og kjæresten ut å spise på en nyåpnet restaurant. Indeed glamorøst! Før den tid skal jeg bare fullføre noen forberedelser til en presentasjon jeg skal holde på mandag, og så klart pynte meg litt. Det blir nok røde negler (og kanskje lepper) og kjole. Det blir virkelig en glamorøs fredag i regnet!

God helg!

Ina sa...

God helg! Våknet akkurat fra en lang og herlig høneblund etter tidligvakt i dag. Komfort-glamour-effekter: Rosa pysjbukse i japansk krepp (må kjøpe ny på neste japantur!) sengetøy i fin, myk bomull og åpent vindu med sensommerregn utenfor.

I morgen skal vi på en god, gammeldags hagefest med lykter i trærne, taler og langbord - og hele dyr på spidd over glørne:/ På søndag får bonusbarnet og jeg med oss siste dag av MELA-festivalen, blant annet med malisiske Omou Sangaré. Det blir bra, og søndagsmiddagen blir et-eller-annet eksotisk fra de mange bodene der! Nye bokprosjekter: Yukio Mishimas "En maskes bekjennelser" og japansk glosebok, ettersom vi om to uker setter av sted til en kystby ytterst på den japanske vestkysten hvor det ikke finnes engelsksspråklige i mils omkrets, og vi må kommunisere via min fattige japansk.

Kristin sa...

Ahh, endeleg fredag etter ei arbeidssom første veke etter ferien. Prøvde å glamme opp litt med lyseblå bluse og stort sølvsmykke, men det som verkeleg redda dagen var noko heilt anna! Da eg i ein litt oppgiven augneblink stira ut vindauget kom det eit drag av såpebobler dansande forbi! Da var livet ikkje så verst lell! :) Og no er det jordbær til dessert.

Ønskjer ei god helg fylt med magiske opplevingar til dykk alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Morinord: Hva slags platespiller har du kjøpt? Noen forsterkere har ikke vanlig inngang for phono, så da må man ha en liten forforsterker i tillegg. Det er en liten boks som vanligvis koster tre-fire hundre kroner. Dette burde de vite på Ljudia...! Jeg kjøpte en forforsterker hos Ljudia for to uker siden. Ring evt. hifi-klubben eller gjør et lite googlesøk på platespilleren din og forsterker (evt forforsterker), så finner du sikkert et eller annet hifi-forum hvor noen har skrevet om det. Hvis du har kjøpt den samme batteridrevne som jeg fikk til bursdagen min (numarc), trenger du hverken forsterker eller høyttalere. Alt er innebygget.

Anonym sa...

Hei - Go lørdag og takk for svar.
Jeg kjøpte eb Argon TT - V2, og derfra står jeg fast. Ser på mine anlegg at intet passer til dene.
Ringt Ljudia men vet ikke helt hva jeg trenger.Har høytalere. Den dingsen fra Ljudia har den et navn eller nummer, forsterkeren jeg trenger? Jeg har også fått mange plater utenom egne - gamle m Bing C
og franske osv, gleder meg så veldig. Tusen takk for svar hvis du
kan (ellen@kratholm.com) morinord.

Glamourbibliotekaren sa...

Svarer deg på mail! :)

Populære innlegg