fredag, august 30, 2013

Glamorøs fredagGod morgen!
Første ordinære glamorøse jobb-fredag etter en lang og fin sommerferie, her er det bare å hoppe i det og ta utfordringene på strak arm. Vivaldioperaer og te er en fin måte å starte dagen på! Håper noen av dere var her i går, det var en flott konsert med Kringkastingsorkestret og deres nye sjefsdirigent i aulaen.

I kveld er det teaterpremiere, og ellers skal jeg ta det med ro i helga og nyte hagen som blomstrer så fint nå. Erteblomstene er helt berusende... Apropos, dagens duft er Byredo Inflorescence, blomstrete og fin. 

Deres tur!

14 kommentarer:

S sa...

God fredag, glamourbibliotekar og alle andre!
Denne fredagen er glamorøs både utvendig og innvendig. Utenpå: cardigan og skjørt. Innvendig: fredagsfølelse, helg nesten uten planer, godt humør og en helt grei arbeidsdag.

Høsten har definitivt kommet her nord, så været begrenser aktivitetene noe. Planen er at husbonden og jeg skal få handlet inn nødvendige møbler og ting til den nyoppussede stua - og ellers skal jeg ta meg tid til å puste litt etter en hektisk sommer.

Ønsker alle ei flott helg!

Malicia Malurt sa...

Har aldri skrevet her, selv om jeg har lest og frydet meg over Glamorøs fredag i årevis.
Dagens glamoureffekter: Oransje Audrey-kjole fra Max Mara,høye hæler og duft fra Aqua di Parma.
Og fredagsfølelsen: i helgen blir det seiling!

Kathleen sa...

Herlig ride-bilde!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Denne gangen fra Trøndelag, hvor jeg i dag våkna til strålende solskinn over Inderøya.

Glamour så det rekker i dag; jeg har frihelg og er på familiebesøk, og dermed skal hele helga tilbringes med 1 stk bror og 2 stk nieser, som alle kommer hjem hit i tretida. I mellomtida skal den firbeinte og jeg utforske skogen litt, og kanskje plukke epler i hagen. Mulig det er litt tidlig, men jeg må sjekke!

Jeg dufter stadig av Valentina, som jeg virkelig har lagt min elsk på, og jammen er det ikke også glamorøst å kjenne på et snev av forelskelse...

Stor klem til Alt Godt, og god helg til alle sammen!

Alt godt sa...

God morgon!

Glamouren er noko dempa, på grunn av ein hovudverk som ikkje heilt vil sleppe taket, men no skal eg lage meg ein stor kopp te og stelle litt pent med meg sjølv for å få den til å gå over.

Dagens duft er Balmain Ambre gris, som eg fann til halv pris i Barcelona i sommar, då måtte den berre bli med heim. Elles er den mest glamorøse delen av antrekket mine lyse brogue-sko, som kom heim med meg frå Oxford for to år sidan.

I kveld reiser eg til Sunnmøre, og skal live-sylte på Runde Miljøsenter i morgon, så om glamourbibliotekarens lesarar er i nærleiken av Runde så kan vi møtast i levande live.

Eg ynskjer alle som er innom, vertinna og Elisabeth i nord (som er litt lenger sør i dag) ei strålande fin helg.

HildeSofie sa...

Oi, som dagene flyr av gårde!
Dagens antrekk er srto kjole med vidt skjørt og grå strømper. Duften er She, og neglene er røde.

Planer for helgen: ikveld blir det lokaloppgjør i fotball, på fotballbanen i grenda - med medbrakt snop og te på termos!
Imorgen blir det irsk aften i regi av en av kommunens velforeninger, og søndagen skal brukes til å lese bok og slappe av :)

God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Regnkrøller i håret, støvler og dongeri men fin bluse, ny cardigan, Laura Biagiotti "Roma" parfyme og et håndlaget armbånd fra Anmagritt som minner meg om noe viktig og fint - en god blanding av hverdag og glamour som passer bra til den litt blandede følelsen det er å kjenne at det er høst i lufta! Gleder meg til ei rolig helg med barna, vi skal male hus, gå på tur, spise vafler og kose oss hjemme. Og om kvelden skal jeg høre musikk, pugge franske gloser og drømme meg til Paris. Dagdrømmeri (eller kveldsdrømmeri) er viktig å ha! :-)

Velkommen hjem til Glamourbibliotekaren og god helg til alle sammen!

.mette sa...

God fredag. Dagens dufter kommer fra veikanten på Korfu hvor det vokser både anisduftende planter, basilikum mm. Dufter kommer det også fra det lokale bakeriet i en liten landsby her i omegn. Her baker et ektepar ca 100 brød hver dag til landsbyens beboere. Idag ble det en liten omvisning inne i bakeriet og nåde den som sier brød ikke er sunt. I treningstøy ligger det ikke mye glamour - men jeg lover at i ny badedrakt og fin sarong skal det bli glamour på stranda. Ferie er godt. Å møte mennesker som har "allverdens" tid gjør noe med ens egen hvilepuls. .mette pt Korfu

Johanne sa...

Deilig å være tilbake på kontoret etter en uke vekslende mellom pleie av vannkoppsyk datter og konferansehotell. Med fine jeans, nye joggesko og perlegrå blondetopp føler jeg meg avslappet fjong. Dagens duft er Clean Rain. Med kaffe fra Dolce Vita, møtefri og artige arbeidsoppgaver blir nok dette en utmerket fredag.

Etter jobb venter fast fredagspannekakemiddag med småjentene. Ellers er helgekalenderen helt åpen, noe som er en luksus i seg selv.

Ønsker alle en strålende sensommerhelg!

koristen sa...

Herlig fredagsfølelse idag selv om himmelen over Oslo er litt grå. Jeg har grå kjole med ugle på over svarte tights og blondetopp, røde sko og rød veske. Duften er Rose du Maroc fra Body shop. Nå skal her jobbes for fullt noen timer til før det blir middag og kino med verden beste kusine.

I morgen skal jeg på stor etter-bryllup-fest, gleder meg! Søndag blir det litt hjemmejobbing og forhåpentligvis en liten skogtur.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

Line sa...

Sitter på skolebiblioteket med småpusk-arbeid og Nrkgull mens elever og lærere er ute på tur. Skal tidlig hjem i dag. Så blir det vasking på campingplassen, og etterpå et forsøk på å rydde ut i klesskapet hjemme for å finne frem klær som kan få et nytt hjem. I morgen er det bytur, søndag er det niesebursdag som jeg skal hjelpe til med. Og ellers håper jeg på gode værforhold for å plukke krøkebær innimellom.
God helg til alle

Ina sa...

Jobber på spreng hele helgen, men glamorøst er det som venter! To uker ferie i mitt elskede Japan starter mandag. Vi har fine planer som inneholder bærebare gudetroner, lokale festivaler og masse, masse sjøluft.

I dag er jeg kledt i praktisk og behagelig viskose-skjorte fra norske FWSS og håret et nystusset. Dagens duft ble Cabotine de Grès, en duft jeg bruker noen få ganger i året. Den er ganske intens. Men jeg liker den, og den sitter lenge. Cabotine var min første "voksne" duft, som jeg kjøpte da jeg var 19 år.

God helg!

M. sa...

Hei alle,

Mindre glamorøst i gammel ullgenser og olabukse her på roteloftet. Forsøker å lese meg opp på pensum og slurper på lunken kaffe.

Jobbhelg i vente, men fredag er fri. Håper alle har en deilig helg!
Ingerid sa...

Det er godt med fredag etter en uke med mye forskerglamour kombinert med mye oppfølging av barna! Antrekket er derfor enkelt i olabukse, blå topp med blomster og komfortable svarte sandaler, og duften er Ambre fra l'occitane. Det er den som står på jobben, så når jeg sykler til jobb blir det den bak øret.
Planene for helgen er litt uklare og ubestemte - slett ikke så verst i overgangen mellom sommer og høst! God helg til alle!

Populære innlegg