lørdag, august 03, 2013

Tips!


I dag må jeg tipse om sommerens store favoritt når det gjelder bodylotion, her også brukt som after-sun. Huden blir virkelig silkemyk av den, den er ikke fet og klissete, og heller ikke altfor parfymert. Den inneholder kakaosmør, en skikkelig old-school fuktighetsgivende ingrediens, og er ikke testet på dyr, inneholder ikke noe animalsk og heller ingen parabener. Den kan kjøpes f.eks. her, sikkert andre steder også. (Som vanlig kan min iHerb-kode HUZ242 gi nye kunder $5 i avslag på første bestilling, og som vanlig opplyser jeg om at jeg ikke er sponset på andre måter enn alle andre iHerb-kunder som får hver sin kode som de kan dele ut til andre og tjene noen poeng. Jeg tipser om produktene fordi jeg elsker dem, ikke fordi noen har bedt meg om å gjøre det.)

3 kommentarer:

Ragnhild sa...

Denne har eg òg! I byrjinga tykte eg han lukta ganske rart fordi eg innbilte meg at det var kokos og ikkje kakao-lukt eg hadde bestilt;-) Veldig bra for tørre føter, eg tykkjer eigentleg han er ganske feit:-)

Randi E sa...

Vil også anbefale solkremene fra samme merket. Har kjøpt flere forskjellige, og er veldig fornøyd med alle sammen.

Glamourbibliotekaren sa...

Ragnhild: Aha, ja, kokos og kakao er ganske forskjellig!

Randi E: Takk for tipset! Jeg har akkurat sendt inn bestilling på en shampoo, håper den er bra også! Har testet flere lotions fra dem og liker alt så langt.

Populære innlegg