tirsdag, oktober 01, 2013

Finn stilen: Oktober


I årets oktober-collage har jeg gått i barndommen (80-tallet) og plukket fram ullkjolen, som egentlig var en lang og litt uformelig genser (her fra Acne) i lammeull, og kombinert det slik vi pleide - med svarte strømpebukser, leggvarmere (begge fra Falker) og litt kraftige sko, her Doc Martens-brogues. I tillegg et stort og fargerikt skjerf - dette er fra Oliver Spencer. Veska er fra Etsy, øredobbene fra Modcloth, lesestoffet er Gramophone, parfymen er min nye kjære Bois des Iles fra Chanel, og leppestiften er også fra Chanel. 

3 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Lunt, varmt og fint! Kjempestilige sko. :-) ..og veske. Og skjerf!

Milla sa...

Jeg elsker ullkjoler selv om det ser ut som jeg har på meg en altfor stor genser! Laffer aldri rundt i joggebukse, men gi meg en ullkjole i myk ull med behagelige strømpebukser til! Kun slått av pysj når det gjelder behagelighet.

Ellers, en veldig fin collage! Høstklær er de beste klær.

Synne sa...

Jeg har muligens nevnt det før, men jeg kan ikke utstå ull. Hvis det er mer enn åtte, ti prosent (ordinær) ull i et plagg, klør det så jeg får panikk. Jeg bytter med andre ord ut ullkjolen, men ellers er jeg klar for denne stilen! Gleder meg faktisk litt til å finne frem leggvarmerne igjen, kjenner jeg. Nå begynner høstfargene å bli så fine at jeg helst vil være ute konstant, og da må man jo kle seg deretter! God tirsdagskveld!

Populære innlegg