fredag, oktober 04, 2013

Glamorøs fredag


God morgen!
Det er travle dager på glamourkontoret, mye skjer akkurat nå og det er krevende oppgaver, men det er jo morsomt også. Det er viktig å utfordre seg selv i blant, tøye grensene og våge mer! Ta de sjansene man får til å formidle det man er opptatt av! Så kan man kjøpe blomster til seg selv i etterkant. Og ta en velfortjent hvil på sofaen. Bare et generelt glamourtips på tampen av arbeidsuka!

Dagens duft er Bois de Iles, neglene er mørke og uhyggelige av Rouge Noir, teen er i gang og arbeidsdagen ligeså. Musikk skal pushes i stor grad, og i dag har jeg denne på hjernen, så derfor gir jeg den til dere her og nå - værsågod, her er Paddy McAloons myke stemme: Denne er fra 1997 - og nå gleder jeg meg til å høre Prefab Sprouts nye album!

Ha en fin dag alle sammen! Fredagsrapporter mottas med takk!


24 kommentarer:

.mette sa...

God morgen til ukas beste dag!Uniformen er på plass - men jeg har godlukt i håret og er lett til sinns. Uka har vært fin og fylt med en passe dose trening, Woody Allens Blue Jasmin som var meget fornøyelig/nevrotisk,det har vært rolig på jobb og vips var det helg. God helg. .mette

.mette sa...

God fredag - ukas fineste dag! Siden sist har det vært en passe dose med trening og kultur. Blue Jasmin på onsdag - utrolige Woody Allen!! Uniformen er på, håret dufter av olje fra Body Shop og jeg er lett til sinns. .mette

Kristin sa...

God fredag!

Jeg feirer fredag med kaffe og en hvetebolle på kontoret, dufter eau de Chloé, har på yndlingsøredobbene fra Georg Jensen og har innviet en ny lue i myk grå ull.

Helgen skal brukes til flytting og stell av hagen (plante løk bl.a) ved det nye huset. Gleder meg!

Riktig god helg! Og til lykke med nye utfordringer, sikker på at du løser dem på en utmerket måte!

koristen sa...

Deilig med fredag! Jeg skal la meg inspirere av deg og gjøre en grundig arbeidsinnsats før jeg går og kjøper blomster til meg selv :-)

Antrekket er casual, glamourifisert med arve-perlering og litt gull. Duften er Vetyverio fra Diptyque.

I helgen har jeg ingen planer, en sjelden luksus, men den kommer til å inneholde husarbeid, strikking, lesing, søndagstur i Østmarka og litt sangøving.

God helg til Glmourbibliotekaren og alle andre :-)

Ina sa...

Halleluja, hvor din peptalk treffer spikeren på hodet. Det nærmer seg innspurten for en stor og krevende oppgave, og jeg må innrømme at jeg både er utmattet og skrekkslagen. Men jammen er det ikke også meningsfullt å formidle det man er opptatt av, og ganske spennende å tøye sine egne grenser. Og jammen (dobbeltjammen) skal det bli blomster når det hele er over om en ukes tid!

I dag henter jeg parisisk styrke fra Guerlain v/ Shalimar, amerikansk selvtillit fra mine gråsorte Levi's, og holder panikken under kontroll med yoga og store menger te. Det går i Brazilian Baia fra Twinings om dagen, en sort te med diskret smak av kokos. Anbefales!

I helgen skal jeg treffe gamle venner, feire syttende mai (av alle ting) og best av alt: Ønske min kjære velkommen hjem fra atter en utenlandsreise.

God helg til alle, og et ekstra heiarop til glamourbibliotekaren, som gjennomførte gårsdagens utfordring til 20 i stil!

HildeSofie sa...

Riktig god formiddag, denne gangen fra en impulsiv svipptur til Praha :)
Såvidt våknet på hotellet, etter en svært hyggelig kveld med Jaga Jazzist og Praha Symfoniorkester - også dette på impuls, da vi så de skulle spille mens vi var her.

Fredagsglamouren min blir altså hotellfrokost, før vi suser litt mer i byen, og vender nesene hjem igjen ikveld. Antrekket er enkelt, men varmt(det er høst her også), duften er She.

Planer for resten av helga har vi ikke foreløpig, men det blir nok rolig. God helg til alle!

Anonym sa...

God fredag!

Frokosten inntas i senga i dag, har vært ute en liten tur, og nå er det tid for hvile og mat. Dagens antrekk blir hvit bluse, sorte bukser og knallrøde negler. Parfymen har jeg ikke valgt ennå, må finne en som er litt "flyplass-chic". Jeg er i hvertfall klar for ferie!

God helg til alle!

Ida i Bergen

Fagbibliotekaren sa...

Tilbake til jobbhverdagen etter nesten ett år i permisjon, ei uke med mange følelser og tanker. Rart å være borte og litt godt å være tilbake. Fint å drikke kaffekoppen tom mens den ennå er varm, godt å snakke med andre voksne og fantastisk å være så fjong i tøyet. Men, fy som jeg savner lille kråka mi.
Jeg har rød leppestift og røde negler og litt høye hæler, du verden.

I helgen skal jeg lunsje med venniner, se opptak av Homeland og Broen med kjærsten og ellers bare være sammen med mine. Gleder meg!

MillaCamilla sa...

Glamorøs fredag her også før helgens netter skal tilbringes på jobb på intensiv. Morgenens glamour er kjole og leggiser som bringer minner om en tur til København for 6 år siden, nyforelsket og leggisene var en gave fra min mann. Frokost inntas sent med hjemmelaget frokostblanding (aldri prøvd før men anbefales absolutt) og stekt egg på skive samt kaffe. Snart skal jeg krype under dyna og lade opp til nattens dyst.
God helg alle!

Anonym sa...

Hei! Jeg vil si god fredag til alle her. Og jeg vil si takk til denne ekstra fine bloggen. Det er en type blogg som bare gir meg krefter. Den gjør meg ikke oppgitt over at jeg ikke strekker til. Den gir meg motivasjon og hjertevarme. Du har en særdeles vennlig måte å formidle på, kjære glamourbibliotekar.

Jeg er i en ekstrem situasjon nå. Jeg har en sønn som i år har fått en alvorlig sykdom med en prognose som er særdeles usikker. Han svekkes både fysisk og kognitivt uke for uke. Det er så beintøft og drøyt det jeg opplever, og jeg tenker av og til at jeg ikke har så lyst til å leve lenger. For hva er vitsen når min inderligste kjære kanskje skal forsvinne?

Men man er sterkere enn man tror. Med sterke folk rundt seg klarer man å sette seg på et sted i det mørke rommet hvor det kommer lys og varme inn. Og det er et håp. Mannen min sier: "Tenker du aldri at det kan gå bra?". I det spørsmålet ligger det så mye deilig håp, synes jeg. Takk du sterke mannen min! Kan ikke dere som leser dette spørre dette spørsmålet til noen som har det spesielt vanskelig og som ikke synes det er lett å finne et håp? Jeg tror det hjelper dem, nemlig!

Hvorfor skal jeg skrive dette i en kommentar til et blogginnlegg. Blir ikke det litt voldsomt? Jo, kanskje det. Men livet mitt er voldsomt. Alles liv blir berørt av det voldsomme på en eller annen måte før eller siden. Og det er da man skjønner ekstra godt det som glamourbibliotekaren er så flink til å formidle. Dette med hverdagene. Om å finne det vakre i hver dag som går.

Hilsen mamma med håp

Anonym sa...

God glamorøs fredag og jeg hilser til min glade kollega i Bygg C som alltid har et glamorøst smil på plass til oss andre :)
Min glamdetalj i dag er et fint smykke av mitt yndlingsbyggverk - Eiffeltårnet rundt min hals med glitrende stener på.
Jeg glammer videre her på kontoret med NRK P1 og Nitimen.
Ha en fin dag :)

/mvh mette

Anonym sa...

God glamorøs fredag fra meg også til alle sammen der ute og særlig til min koselige kollega i Bygg C som gjorde meg oppmerksom på bloggen din og som jeg har fulgt siden :)

Glamfaktor hos meg i dag er smykke med Eiffeltårnet med masse glitrende steiner.
Fredag er en fin dag, snart helg, snart jentefest og ikke minst søndagstur og masse frisk luft!

God helg fra Mette

Glamourbibliotekaren sa...

Mamma med håp: Tusen klemmer og tonnevis med styrke herfra!! Takk for kommentaren din. Jeg ønsker deg lykke til av hele mitt hjerte! Og lytt til mannen din.

Malicia Malurt sa...

Fin fredag! Den feires med grønt paljettskjørt og Parisienne fra YSL i nakken. I kveld blir det obligatorisk Prosecco og kanskje vi skeier ut med å trene litt. Om ikke kombinasjonen sofa/Monica Zetterlund frister mer...

Alt godt sa...

No sit eg her med tårer i augene etter å ha lese innlegget til mamma med håp. Stor klem til deg, eg håper på dine og guten din sine vegne.

Her har det vore ein slakk morgon, migrene etter seiersfesten i går, der vi vann både almennquizen og musikkquizen (eg har ei kjensle av at glamourbibliotekaren hadde vore gull å ha med på musikkquizlaget vårt, forresten) på Highbury.

Snart syklar eg avgarde til jobb, i svart kjole med svingskjørt, svart og kvitstripete cardigan og ballerinasko for siste gong, har eg kjensla av.

Det blir ei roleg helg, kjæresten min skal besøke far sin og tenåringane er på haustferie hos besteforeldra. Eg har ambisjonar om å få pakka bort sommarklede og sommarsko (unntatt det som skal bli med på vår forsinka bryllupsreise i månadsskiftet oktober/november!), og elles lese bøker og sjå matprogram i opptak.

Eg ynskjer alle ei fredeleg helg, og vinkar til Elisabeth i nord på langdistanse. :)

Glamoursjefen sa...

Glamorøse fredager er kjempeherlige! Er inne i en ekstremperiode med masse jobbing og mye reising, så helger er alltid velkomne. Høsten er en fin tid, selv om det betyr at hagen gradvis går ned i hvilemodus og det føles som en evighet til våren.

Helgen skal tilbringes på jentetur med gode venninner. Gleder meg til det!

Glamourfaktoren i dag er behagelige med en god varm og my jakke, mitt kjøre armbånd fra Ole-Lynggård, perler i ørene, nylakkerte negler og duft fra Calvin Klein.

Sender mange gode og varme tanker til Mamma med Håp. Som mor selv til to flotte tenåringsbarn, kan jeg nesten ikke forestille meg hva hun nå går gjennom. Det må være kjempetøft

... også kan jeg nesten ikke vente med å høre den nye samlingen med låter fra Prefab Sprout. Har ventet leeenge på den! :)

Stine Arkeologine sa...

Jeg koser meg med en stor kopp kaffe og den gode følelsen av å nettopp ha gjort ferdig en stor oppgave som har ligget over meg lenge på jobben. "Bra jobba, mamma", som minstemann bruker å si! :-) (det er jo det han selv bruker å få høre på skolen..). Må straks springe til et møte, men etter det ser jeg fram til en veldig, veldig rolig helg der jeg ikke har noen andre planer enn å forberede hagen på høsten og kose meg inne. Gleder meg!

Kjære mamma med håp! Så bra at du la inn en kommentar her. Det er ikke lett å kjenne styrke når man er livredd, men den er der likevel. Sender deg alle gode tanker og ønsker, jeg kommer til å tenke på deg og familien din! Stor klem fra Stine

Ønsker dere alle en fin og fredelig helg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Jeg tilbringer fredagen på kontoret, muntrer meg opp med kaffe og en sjokoladebit og gleder meg til helg.

Dagens duft er Burberry London, til ære for 18-åringen som vender hjem i morgen etter en uke mutters alene nettopp i London. Dvs hun har truffet noen bekjente, men i hovedsak ruslet rundt og "sugd inn" storbyatmosfæren. Jeg er mektig imponert,- hadde aldri turt det selv da jeg var 18. Men jeg gleder meg til å få henne hjem :-)

Ellers skal helgen brukes til å rusle tur, spise god mat, lese gode bøker og kose meg.

God helg både til vertinnen og gjestene!

fru winther sa...

Stor klem og styrkevibber til Mamma med håp- takk for at du er så tøff at du deler, og alle gode ønsker for gutten din og deg .
I dag har jeg og lille bikkjelurv kosedag- jeg skriver søknader, går turer med han,og kjenner at muuuligens har søster som har vært her hele uka smittet meg med forkjølelsen sin (takk for det, søs).Nå står en stor kopp Earl Grey fra Mariage Frères, kjøpt på Selfridges i London. Fantastisk god er den,og ei teskje honning oppi dreper forhåpentligvis aspirerende basiller. I helga skal jeg vaske klær, kanskje ta en tur til Sverige og kjøpe noe god ost, tenne lys og drikke mer te og litt vin og ha kosetid med mannen, som blir borte hele neste uke.Godt hunden ikke skal noen steder. Jeg dufter av Serge Lutens Vetiver Oriental, har blomsterkjole på og tjukkstrømpebukse.God helg, alle!

Glamourlegen sa...

Tusen takk for at du deler, både smerte og kloke ord, du mamma med håp!

Ualminnelig slækk i strikken her, etter nattens endeløse bable- og ammeorgie. Satser på at uroen skyldtes en strevsom dag, siden lillegull og jeg var på farten og fløy hjem fra venninnebesøk i Ålesund i går. Tatt i betraktning at hun var stuptrøtt og temperamentsfull klarte gullet biltur, flytur, flytog og trikk med glans. Mannen som var alene hjemme i fire dager har tatt seg fri i dag siden han har savnet (spesielt den minste av) skattene sine så veldig.

Nå skal jeg gå å kysse mine kjære, den store som surfer på padda i stua og den lille som sover midt i dobbeltsenga.


Varme tanker og store klemmer til mamma med håp, deilig fredag og god helg til alle <3

S sa...

God fredag!
Denne dagen startet svært overraskende med vin og sjokolade i gave fra en kjær kollega! Utrolig hyggelig! Arbeidsdagen har så langt vært intens, men nå skal jeg arbeide litt på kontoret i ro og fred før det blir fredagskaffe og en avrunding mot helga.

Har hatt noen travle måneder, og i helga blir det "finale" med selskap for vår minste prinsesse. Dermed må det vaskes, ryddes og bakes. I tillegg må vi rydde inn hagemøblene og annet som neppe blir brukt før til våren igjen. Men jeg skal forsøke "være i" disse gjøremålene - opplever at det går lettere da. Søndag blir det middag hos mine foreldre, og det blir en hyggelig avveksling.

I kveld blir det avslapping med familien - vi trenger alle å være sammen og finne roen. Og så har vi noen hyggelige fredags-tradisjoner med sen middag og TV-underholdning.

Sender ellers varme tanker til alle, og særlig til mamma med håp. Slike historier berører mitt mamma-hjerte sterkt.

Elisabeth sa...

God fredag! Her er det glamorøst å ha fredagsfri, selv om agendaen er full av ting som skal gjøres.

Jeg er atter en gang i frivillig eksil, men det var like fullt glamorøst å kunne sove lenge (om enn i fremmed seng) og ta seg god tid i dag morges. Dagen har ellers blitt tilbrakt i komfortable klær, jeans og hoodie, men med leppestift fra Estée Lauder og med nyvasket hår som sogar har fått seg en liten kur. Jeg har fått gjort masse, men har fortsatt en hel del som gjenstår.

Helga skal brukes mye til jobb, men forhåpentligvis også til et par hyggelige ting :)

Stor klem til Alt Godt, og gode ønsker til hele gjenget her inne - spesielt vertinna! Nå skal jeg ta meg en kopp te og unne meg litt surfing noen minutter før jeg vender tilbake til arbeidet...

Elisabeth sa...

Åh. Og nå først leste jeg de andre kommentarene, og deriblant kommentaren til mammaen med sykt barn.

Lykke til - både med å håpe, og med situasjonen uansett hvordan det går. (Jeg mente virkelig ikke å være respektløs eller overfladisk...)

karrimarri sa...

Endeleg tid til Glamorøs fredag. Har hatt ein hektisk, men gild dag i lag med herlege elevar :) Har haustferie, men gler meg allereie til å treffe dei att. Det må jo bety at eg har ein flott jobb...?
Greit å få litt perspektiv på saker, slik som "mamma med håp" kom med. Ynskjer ho alt godt.
Og de andre, og spesielt biliotekaren sjølv : God helg :)

Populære innlegg