fredag, oktober 11, 2013

Glamorøs fredag


God morgen! Første dag med duffelcoat! (Hvis noen har tips til hva man kan gjøre med glidelåser som spretter opp nedenfra bare man ser på dem, evt setter seg /bøyer seg ned - uten å bytte dem ut - så gi lyd!) 

Travel dag, men jeg sitter allikevel og inhalerer min Chanel Bois des Iles på håndleddet så øynene går i kryss. Givenchy dingler i ørene, og goretex-joggesko drar ned inntrykket litt, men det må jo være litt kontraster i glamouren! Det blir nok en rolig kveld, for i morgen er det jobbelørdag, men helgefølelsen er her åkkesom! Etter jobb skal jeg kjøpe LPer på vei hjem. Den beste måten å feire fredagen på!

Ha en fin dag, hele hurven!

En groovy låt til helgen må dere jo få: Adjø!


16 kommentarer:

Trude sa...

Dagens glamorfaktor blir en fiskebeinsflette. Jeg lærte meg teknikken i går, og skal flette håret slik hver dag frem til tirsdag, for da skal frisøren få lov til å klippe vekk halvparten av håret mitt.
Dagens antrekk blir malingsflekket bukse og genser, for dagen i dag er satt av til å male dåpsgaver til de to nyeste tilskuddene i tantebarn-flokken.

Det lir nok mye dagdrømming også, da jeg endelig har bestemt meg for å flytte til Oslo til neste høst, og begynne på bibliotekarstudie. Glede!

.mette sa...

Å - trist fredag. Akkurat mistet et armbånd som ikke koster noe, men som jeg er blitt veldig glad i.Får absolutt ikke tak i maken.Men - solen skinner - jeg har 3 - tre - fridager foran meg som skal brukes til oppussing av hjemmekontoret. Håret i topp (med bare to spenner) og stram uniform. Det kan bli en fin dag - tross alt. .mette

Glamourlegen sa...

Sjefen her i huset bestemte at dagen skulle starte kl 4 i natt, formuleringsevnen er deretter. I tillegg vært forkjølet og slitt med noe ammerelaterte greier siden søndag og ingen av delene blir noe særlig bedre.

Hår og hud ikke verdt å nevne. Antrekk ´det jeg fant på veien ut fra badet som ikke var fullt av gulp´ med morgenkåpe over.

Men morgenkåpen er av silke, kaffen er nytraktet, har Chanel Cinéma på neglene (!), og akkompagnement til nettbesøk hos vår glamorøse bibliotekar er liten tulle som pludrer på gulvet og blåser bobler med munnen.

Skal bake kake til en overraskelsesbursdag vi er invitert til i morgen, så dette er dagens plan (google og velge type kake, komme seg på butikken, og deretter bake = heldagsprosjekt). I morgen er det som sagt et lite selskap, og på søndag blir det sikkert pusling i heimen (sommersko ned i boden, høst- og vintersko inn i garderoben). Kanskje det også blir en tur i det vakre høstværet?

Deilig fredag, og god helg alle!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Her på byråkratkontoret er antrekket sort kjole, rød strømpebukse og smykker i sølv og sort. Duften er Ode á l'amour.

På vei til jobb i tre minus måtte jeg også finen frem vinterjakka. Brr!

I ettermiddag setter jeg meg på toget til Oslo for å si hei og hadet til to som hhv er hjemme på besøk fra New York og som snart flytter til Haiti (!). Blir fint!

Resten av helgen er uten planer, men Gjøvik byr på akevittfestival, og selv om jeg ikke er fan av den sterke drikken, så tror jeg festivalen bringer med seg en og annen kvalitetsmatibit også :)

Riktig god helg til alle!

S sa...

Fredagsglamouren er på plass med skjørt, lett treningsverk og lønn inn på konto. Blir en litt travel jobbdag, men deretter blir det avslapping og kos med familien. Har noen små prosjekter jeg skulle fått i havn i løpet av helga, blant annet rydde inn hagemøblene som fortsatt står ute. Og kanskje en tur på biblioteket med ungene? Neste uke blir travel med mye reisevirksomhet for meg, så kjenner for å lade litt opp til det.

God fredag!

Trude sa...

Høsten har kommet til Barcelona og det er en fredag med regn og høstløv og mørke skyer - egentlig litt koselig.

Etter en intens arbeidsuke er det glamour bare det at det er fredag! Te i koppen og kun halv arbeidsdag i dag - godt :)

Planer for helgen er ikke spikret. Håper på en gåtur i skogen og så har vi en del hagearbeid som MÅ gjøres før alt blir til jungel.

God helg til alle!

koristen sa...

Så fint at du nevnte goretex-joggeskoene, for da husket jeg å skifte av meg mine før jeg skal se representativ ut på møte etterpå ;-D

Antrekket er svart med et veldig rosa sjal over, smykkene er i gull med litt perler, duften er Vetyverio og håret er nyklippet.

I helgen blir det tur til mor, været skal bli bra, så jeg gleder meg til å gå noen fine turer. Neste uke blir full av korsang og andre glamorøse aktiviteter, gleder meg.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Anaruh sa...

Startet dagen med å følge seks førsteklassinger til skolen, for så å miste både buss og tog. Heldigvis var vinterjakka på, og etterhvert ble det også en varmende kaffe på veien.

I helgen har jeg planer om å lese bok, gjøre hagen klar for vinteren og gå en tur i høstværet.

Nå har jeg eple-og kanelte i koppen, rosa sløyfe på brystet (til ære og støtte for nabo og venninne som hadde sin første runde med cellegift i går) og flotte roser i kinnene etter den uvanlig langdryge turen til jobb.

God helg alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Jeg våknet til skikkelig ruskevær, regn som plasket mot vinduene, og så den sedvanlige duren av søppelbilen som jeg selvfølgelig hadde glemt. Skikkelig høsthverdagsstemning, men på en god måte i grunnen. Alt slik det skal være en fredag i oktober! Glamouren er nyklippet hår, stor kopp kaffe, bluse med blonder (og ull under) og parfymen "Classique" som jeg bruker veldig sjelden men hører til høsten.

Helga blir rolig, da jeg også må jobbe både i morgen og litt på søndag. Gleder meg til å fyre i peisen, høre musikk, gå på kino og lese den siste Bridget Jones-boka som etter planen skal ha tikket inn på et lesebrett nær meg i går!

Riktig god helg alle sammen! :-)

Siri sa...

Her er antrekket sommerlig Tulip & Tatamo-kjole i gla'grønt, men den akkompagneres av en svart cardigan, for det er kaldt på kontoret.... Har en helg foran meg der jeg endelig skal få tatt affære når det gjelder en del av de der utrolig irriterende småtingene man aldri får gjort (endelig henge opp ny røykvarsler, endelig male den ene lille dumme listen som ikke er blitt malt, endelig rydde i den støvete haugen med papirer som troner på skrivebordet). Og så skal det hekles og leses, og ha venner på besøk både i kveld og i morgen kveld. Det blir fint! God helg til alle. :-)

Glamourlektoren sa...

Rask rapport fra lektorpulten på travel fredag. Ute skinner sola! I morges måtte jeg skrape is på bilrutene, så helgen bør inneholde den for mange sikkert velkjente aktiviteten "rydde i garasjen slik at bilen får plass".. Nye, fine smale olabukser idag som passer i skolettene og bringebærrødt på leppene. Jeg liker høsten og klærne som kommer i butikkene nå - vil prøve å finne noe fint i tynn ull på en liten lokal shoppingrunde i morgen. Så skal jeg også på jazzkafe i morgen ettermiddag og høre yngstesønn spille sax med storbandet "sitt". Alltid fint å sitte med en sen lunsj og høre unge, dyktige mennesker spille musikk det svinger av. Min kjære og jeg skal sitte der og være litt stolte av avkommet :)Det blir koselig. Søndag må jeg jobbe med retting - men skal også prioriere eplekakebakst! God helg, alle!

Anonym sa...

I dag sto jeg opp en time før fireåringen og fikk dermed tatt meg en god, varm dusj helt alene og begynt på en kopp te. Herlig morgen! Jeg er ihuga b-menneske, men vurderer nå å fortsette å stille klokka på seks for å kunne nyte stillheten og våkne skikkelig før det er liv i hele huset.
I dag sto det eksamen på timeplanen. En kjapp firetimers i pedagogikk. Rart å sitte i den situasjonen igjen, og aldri tidligere har jeg vært dårligere forberedt til en eksamen. Men jeg har adoptert en veldig likegyldig holdning til akkurat denne testen. There's more to life!
Nå skal huset shines mens lillemor sover i vogna si. Og da skal det bli fredagsglamorøst i hvertfall på kjøkkenet.

Ha en strålende helg!

Ina sa...

Rapporterer rullende fra drosje på vei til togstasjonen -skal nyte en etterlengtet frihelg i hjembyen. Den starter med et brak med feiring av venninne som fyller år. Glamoureffekter: Kjole i blåtoner fra Twist&Tango, min deilige ulljakke fra CdG og kreppet hår! God helg!

Anonym sa...

Andre uke i ny jobb, og det har vært over all forventning :-) Jeg har ennå ikke oppfattet begrensninger innen kleskoden her, og fant ut at trange, svarte bukser, Laura Ashley-bluse og høye hæler var passe glamorøst.

Nyter det flotte høstværet og gleder meg over at den nye jobben lover bra!

God helg til alle sammen!

Trude

fru Storlien sa...

Fredgaen kom og gikk, med jobb og kafékaffe med venninne etterfulgt av sofasoving. I dag har jeg vært på Munchmuseet ( sent men godt ) og nå nyter jeg høstsol mens jeg tenker på at det må rakes løv.

Angående glidelås så tror jeg kanskje den må skiftes. Hvis den først begynner å "gå" nederst så er det lite å gjøre med det. Du kan eventuelt prøve å smøre den først , jeg bruker vaselin på lite samarbeidsvillige glidelåser. Men ellers - ny glidelås.

Kirsti sa...

Ad glidelås: http://www.instructables.com/id/HOW-TO-FIX-A-ZIPPER-NO-REPLACE/?ALLSTEPS

Fortell om det fønker!

Fortsatt god helg!

Populære innlegg