fredag, oktober 18, 2013

Glamorøs fredag


God morgen!
Etter mye intens jobbing i det siste nyter jeg en fridag, sitter i pysjamas og drikker Liptons solbærte i løs vekt fra en stor Roy Kirkham-kopp mens jeg ser på solskinnet i hagen og grubler på om jeg skal skynde meg å sette ned blomsterløk i løpet av dagen. Det er 0 grader ute, så jeg tenner opp i ovnen her inne - og planen for dagen som sådan er å bli ferdig med boka jeg leser, og kanskje gå en tur på biblioteket. Ellers er dette høstens store konserthelg, fire konserter på tre dager. Bra å ikke legge for mange planer utenom!

Dagens duft er sålangt Woody Sandalwood, men det kommer til å endre seg flere ganger utover. Jeg er i en testfase og vurderer nye investeringer. 

Ha en fin dag alle sammen!


Og en fin melodi til slutt. Frank Sinatra og Axel Stordahl.

13 kommentarer:

Glamourlegen sa...

Skal på hyttetur med lillegull, søster og mamma i dag, familieglamour :-) Og så har jeg på meg ny pysjbukse.

God fredag og deilig helg alle!

Stine Arkeologine sa...

Jeg våknet før vekkerklokka i dag og følte at noe var annerledes. Kikket ut - og der lå hagen dekket av snø! Sprang inn og vekket minstemann som har spurt etter snø hver dag siden september, snublet ned trappene, rett inn i varme klær og ut for å få tid til å leke litt før skoletid. Glad liten gutt smilte hele veien til skolen på kjelken sin etterpå! (og det gjorde jeg også, varm om hjertet over å se ham så fornøyd). :-)

Jeg er også hjemme i dag. Skal jobbe og gjøre unna mye skrivearbeid, men fyrer i peisen, har hyggelig musikalsk selskap av Jo Stafford og er halvveis nede i stor kaffekopp nr. 2. Antrekk: ullundertøy, rutete skjerf, tøfler og en dæsj Noah Perle (som minner om Snipp og Snapp, tante Pose og generelt alt fint som har med vinter å gjøre). Superglamorøs fredag på sin måte.

Ha en riktig god helg alle sammen!

.mette sa...

Syrinfarget bluse, grå bukser, sorte Nike joggesko, røde lepper, håret i flette, fancy Tommy Hilfiger-klokke. Afternoontea med søster i morgen! Fin helg! .mette

Lektor Tørrdal sa...

En skikkelig kjølig høstdag med busstur til jobben. Tok på meg skjortekjole med korterm - mulig det ikke var så lurt. Men det er jo sol
Glamureffekten er papirsmykke fra Uganda.
Planen er å kjøpe kurver til nye hyller på Ikea, antikkmesse hvor jeg ikke har råd eller behov for å kjøpe noe, og å fikse kolonihavehytten i dag.

HildeSofie sa...

Hurra for fredag! Startet glamouren i går, med åpningsutstillingen til Rune Eraker på rådhusgalleriet i Oslo (anbefales! Tema: klimaendringer), etterfulgt av varm sjokolade og høye smørbrød på Bristol, sammen med to venninner.

Overkommelig (tror jeg) mengde oppgaver på byråkratkontoret i dag, antrekket er grått og sort, og duften er Vanille Noir fra gode gamle Yves.

I helgen blir det rolig, med fyr i ovnen, kjærestekos, film, vin og bok.

Søndag skal jeg hjelpe den fine gjengen i TV-aksjonskomiteen i kommunen, så de får sendt av gårde alle bøssebærerne sine i tide. Husk på å ha litt kontanter hjemme folkens!

Jeg er av dem som ofte tenker at TV-aksjonen har litt preg av avlatsaksjon, siden det finnes så mange muligheter til å engasjere seg hver dag året rundt hvis man bare vil - men det er uansett et fantastisk bra tiltak for de organisasjonene som får tildelt midler fra aksjonen. Og det ER faktisk årets største dugnad for en felles (og god!) sak, og det i seg selv er verdt noen slanter! Årets aksjon går til arbeid med demens, en fryktelig sykdom som rammer flere enn den med diagnosen. Jeg bidrar gjerne til mer forskning på området.

God helg alle!

Alice sa...

Her er det fint og stille mens vesla søv formiddagskvilen sin i hengekøya. Sola har nettopp komt inn gjennom vindauga og eg vurdere om eg skal laga meg ein kopp kaffi. Eg har fått dusje, så glamourkjensla er høg sjølv om eg tasser rundt i joggebukse. Det blir ein fin dag! God helg!

V sa...

Her er det studiedag og oppgaveskriving i dag. Etter flere år i arbeidslivet er det veldig kjekt å få faglig input og være litt student igjen, og få litt avveksling fra dagene på kontoret.
Antrekket er veldig casual og i tekoppen er det Pukka licorice&cinnamon. Den anbefales virkelig til alle lakris-fans! Helga har ikke mange planer, men på søndag skal jeg på bolig- og interiørmesse. God helg til dere alle!

Ina sa...

Nyter en rolig morgen med NRK Alltid Klassisk og herlig solskinn gjennom nyvaskede vinduer.
(Ikke min fortjeneste, altså. En av fordelene med å alltid være overlesset med arbeid er at man setter bort alt sånt uten spor av dårlig samvittighet!)

Økologisk Earl Grey fra Clipper i en stor kopp med valmuer på. Stor, sort herreklokke, genser i sort og hvitt, ullskjørt med klassiske folder og en høy hestehale gjør dagen enda finere - og tipp topp øverst på tronen over alt som er fint: Den Norske Opera og Balletts/ Jo Strømgrens tolkning av Orfeus og Evrydike, som jeg fikk oppleve premieren på i går kveld. Oh boy, det var en nær og skikkelig sjarmerende (derfor elsker jeg Strømgren!) versjon av Glucks mesterverk fra 1774. Nasjonalballetten og Nasjonaloperaen samlet kreftene og fremførte noe av det vakreste jeg kan huske å ha sett. Ever. Lawrence Zazzo sang HELT fantastisk, og av danserne og koristene får man helt nye ting, skal ikke røpe for mye. Se den! Ikke er den så fryktelig lang heller, ca. 2 timer.

I morgen har jeg fri - og har ingen planer! Det føles herlig. Jeg holder på med "Line" av Axel Jensen, det må i allefall bli et par timer i lenestolen med den i fanget! I likhet med vertinna har jeg et par parfymeinvesteringer jeg grubler litt på, og lurer på å fredagsbelønne meg selv med en tur til et av byens parfymerier for å snuse og kanskje kjøpe en ny duft. Eller to.

Glamourlektoren sa...

Elsker denne sangen og gleder meg til å spille den av!

Fin start på dagen - riktignok startet det med å vaske etter en av kattene som hadde kastet opp over hele kjøkkenet etter dyrlegebesøk i går, men jeg rakk dusj og å pynte på fasaden før jeg dro på jobb, og da er mye gjort.. I går måtte jeg pga den syke katten stille på konferanse udusjet og usminket med todagershår - selvsagt var dette dagen der jeg traff igjen mange tidligere kolleger som i sitt stille sinn sikkert tenkte at jeg så fryktelig sliten og grå ut.. Tingenes iboende djevelskap!

Men nå sitter jeg fresh og nysminket med rene klær og blankpusset fasade og har tatt imot strålende evaluering fra en av norskklassene mine - kan dagen bli bedre? I kveld har jeg invitert to venninner jeg ikke ser så ofte - gutta i huset er forvist - skal bli koselig med en jentekveld med god mat og vin. Slike ting gjør jeg altfor sjelden. Ellers er planene ikke så mange for helgen, men skal heie på yngstemann som deltar i Ungdommens musikkmesterskap på søndag. Ønsker alle en fin oktoberhelg!

fru winther sa...

Startet dagen med spennende telefon- nye mulgheter seiler opp- kjenner det kribler litt i magen. Ellers laver det ned våt snø utenfor- altfor tidlig, syns jeg, trenger ikke komme før uka før julaften. Antrekk er sort ullgenser, et heftig smykke i grønt og gult, og et blomstrete skjørt. Litt "engelsk landsby møter avantgarde". Dufter godt gjør jeg også. Planer for dagen er å dra til hundeparken med den firbeinte, bade nevnte firbeinte, drikke masse kopper te og se en film eller tre. God helg, alle!

Hanne Hoftun sa...

Glamorøs fredag med luksuskaffe (den fra maskin) og nytt strikketøy. Strikker Marius-lue fritt etter mønsteret jeg betalte 60,-kr for og tenker at neste lue blir en ekte en. Resten av dagen skal jeg pakke litt og kjøpe vin for om få timer drar vi til fjells. God fredag!!

Anonym sa...

Sorte jeans som strammer litt, men mindre enn for noene uker siden - heldigvis. Hyggelig på jobb i damekroken. Ser frem mot hytt-, og kusinetur i morgen. Først innom butikken og gjøre katta glad, (tomt for kattemat i dag tidlig), så fyre i ovnen og slappe av. Ønsker alle en god helg! Vh Astrid

Annette sa...

God ettermiddag!
I helga er det duket for jobbtur til Berlin og det vil si mye god mat og vin, store og små butikker og minst ett besøk på Anna Blume, den herlige kaféen i Prenzlauer Berg. Men først blir det trening og sushi med storesøster.
God helg ønskes alle!

Populære innlegg