fredag, oktober 25, 2013

Glamorøs fredagGod morgen alle sammen! Det er fredag igjen! Her skal det drikkes te og fyres i ovn. Dagens duft er Body Shops Woody Sandalwood, dagens bok er Donald Fagens splitter nye, og planer som sådan er egentlig ingen. Jeg skal ta det med ro og nyte høsten!

Hva med dere? Kom med fredagsrapporter, er dere snille! Og la gjerne Ella Fitzgerald sette preg på helga!
mvh
Glamourbibliotekaren

24 kommentarer:

HildeSofie sa...

God morgen!
Både jeg og Kjære våknet av oss selv en hel time før planen i dag, enda vi jobbet sent i går begge to. Så jeg har alt vært på kontoret en time, og rukket å drikke en stor kopp Twinings Exclusive Black Tea. Har omsider funnet ut hvordan jeg skrur opp varmen på kontoret, så endelig fryser jeg ikke på føttene her jeg sitter (små gleder i hverdagen!).

Antrekket er gråmelert enkel kjole med smalt sort belte i livet og mørk røde strømpebukser. Duften er Vanille Noir.

Planer for helgen: Kanskje blir det hjemmehelg, kanskje blir det Oslohelg - vi har ikke konkludert ennå. Men fint blir det nok uansett!

God helg til alle!

Josefine sa...

Så deilig å ha fri på en slik dag! Jeg begynner dagen rolig med å sove litt lenger og te. Etterpå skal jeg trene, før jeg skal til Blindern for å gjøre unna siste leseøkten før helga. I kveld skal jeg stå i baren på fakultetes studentpub, og i morgen skal jeg på ball! Snakk om glamorøst! :)

.mette sa...

Yess - fredag. Uniform med Nora Farah-designet skjerf løfter dagen. Røde lepper, håret i flettetopp klar for å motta dagens gjester. .mette

Anonym sa...

Ny rosa cardigan i deilig cashmir, perler i ørene. Duften er d&g 3.
God helg til alle fra Kjersti

D sa...

Ny kasjmirgenser og gravidkjole på.
STOR kaffe etter altfor lite søvn i natt. Bestevenninnen min kommer på besøk, og jeg skal få min 30årspresang. Show & middag. Perfekt! :)

God helg!

Hermia Says sa...

God morgon!
Idag var jag uppe med tuppen för att ta emot hantverkare som äntligen ska göra vårt badrum till ett mysigt ställe. Nu sitter jag lite glåmig på kontoret.

Ikväll tar maken och jag tåget till Stockholm och imorgon är det dags för Stockholm litterature på Moderna museet. Jag ser så mycket fram emot att få höra författare som Adichie och Teju Cole, och inte minst Merethe Lindström och Jan Kjaerstad! Det blir en härlig helg!

Ha det riktigt fint!

Glamourlegen sa...

Fint vær. Kaffe. Duracellkaninen ligger til lading (dvs lillegull tar seg en powernap...). God fredag og deilig helg :-)

Trude sa...

God morgen! Akkurat nå sitter jeg i pysjen, spiser frokost og hører på Leonard Cohen og The Smiths. Planer for dagen er å male ferdig et oljemaleri av Todd & Copper, som skal gis bort i dåpsgave på søndag. I kveld skal jeg møte en god venninne i Drammen, og vi skal spise indisk og oppdaterer hverandre på livene våre. Dagens glamourfaktor blir den nye mørk grønne kåpen min fra Zara, samt en liten skvett av Laura Biagiotti's Laura bak ørene.

God fredag!

koristen sa...

Deilig fredag! Antrekket er dongeri og hvitt, glamoureffekten er sommerens bruktmarkedsfunn - en nydeli blå og grønn emaljenål. Duften er Chanel No 5 Sensual Elixir - en kvart dråpe bak hvert øre, den er heftig!

I kveld er det venninneklubb med garantert god mat og drikke. Imorgen besøk hos venner utenfor byen, de har fire fine kattepuser som jeg gleder meg til klappe :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Anaruh sa...

Jeg har startet dagen med en time spinning, dagens viktigste mail er sendt og herfra har jeg bare koselige oppgaver.

Kjører velidg casual Friday med jeans og stripegenser (kan man si Chanel-inspirert?) og kun et hint av make-up.

I helgen har jeg planer om å ta barna med på kino, gå en tur i skogen og kose meg innendørs med bok, te og tente lys.

Litt misunnelig på Josefine som skal på ball! Wow - heldige deg!

Line sa...

Vinterdag i nord, rolig på skolebiblioteket. Dagens glamour i klesveien er en rundstrikket jakke i flerfarget garn (grå, sort, mørk rød)Etter arbeidstid er planen å rense akvariet, så skal jeg på bedehuset. I morgen håper jeg å få laget litt flere ting til julemessa som nærmer seg, det er bare en måned igjen. Uansett blir det ei fin helg. Det ønsker jeg også for glamourbibliotekaren og alle leserne her

S sa...

God fredag!
Har sovet godt i natt, og dagen preges av det. Mørketidens ulemper har begynt å melde seg her nord, så søvn blir plutselig veldig viktig. I tillegg viste vekta at jeg har nådd et nytt mål, og jeg er stolt og fornøyd med egen innsats. Med en god start på dagen har jeg høynet det hele med skjørt og litt tøffe sko til. Har nå gjennomført et av dagens fire møter, og det er bare å holde tempoet oppe.

I helga blir det noen gjøremål av slikt som bare må gjøres, men i kveld blir det sedvanlig kos med familien, trening i morgen og familieselskap søndag.

Fin fredag ønskes dere alle!

Diatessen sa...

Ah, deilige fredag! Jeg sitter og jobber litt på en kafe mens jeg hører på Charles Aznavour og venter på at bilden skal få vinterdekk og litt sårt trengt tlc på suverene Enerhaugen Bil (heia uavhengige etablissementer!). Jeg har på meg min nye og fine juvelgrønne silkebluse fra Boden, Piezsak jeans og mine fine Steve Madden boots kjøpt i NY. Jeg sitter ved vindusbordet og sola skinner såpass at jeg blir varm og får litt vårfølelse. Deilig!
Helgen blir som vanlig: Ærend og alt man ikke rekker i løpet av uka, samt lekeplass og herjetid med de tre små. Kanskje en tur på kino med en venninne hvis alt klaffer.

Ha en finfin helg alle, og ha det gøy på ball, Josefine!

Anna sa...

Solen skinner såvidt gjennom høstløvet i Bergen. Fikk sove lenge, hjelper godt når man har en voksende mage ;-) Dagens glamoureffekt henger igjen fra forrige helg da jeg fikk pyntet negler på både fingre og tær.

Skulle helst tilbragt store deler av helgen på BIFF, men magen setter desverre en stopper for det. Håper på litt kafétid med venninner og ellers store mengder legobygging, tegning, dukkelek, pusling og ikke minst boklesing! 3 åringen er inne i en Elsa Beskow fase, ikke meg imot :-)

Glamourlektoren sa...

Bestemte meg for at travel fredag skulle få en rolig start, så stod ekstra tidlig opp og rakk å nyte spraking fra vedovnen mens jeg i ro og fred nøt dagens første store kopp med te. Så var det å kaste seg ut i lektorgjerningen. Dueblått og litt sommerlig antrekk i dag i det fine været, men med et hvitt ullskjerf. Duften er som så ofte ellers Ô fra Lancôme. Sol ute, blide elever i klasserommet - bra start på dagen!

Dette blir en arbeidshelg med mye retting, men i kveld skal jeg ha fri og hygge med meg dem som måtte være hjemme, tenne lys og drikke te og strikke og se på tv. - Kunsten å være lykkelig ligger i å gjøre sine gleder enkle! Husker ikke hvem som sa det, men vedkommende traff spikeren på hodet. God helg til alle!

Mari sa...

Dagens glamour består av et sort kashmirsett, bestående av bukse og genser. I tillegg har jeg en fantastisk engelsk tekopp, på størrelse med et middels badekar. Den kjøpte min bror til meg når han var tolv år, helt på eget initiativ, og i dag er den fylt med blåbærte. I tillegg har jeg blitt inspirert av koristen, og leter gjennom min farmors gamle smykkeskrin etter en fin brosje jeg vet ligger der, men alt for sjelden får brukt.

I dag håper jeg å kunne gjøre dagen litt ekstra glamorøs for min mor, som ligger på sykehus og ikke får motta blomster. Tips mottas med takk!

God helg til dere alle!

Ina sa...

Ååååå, E L L A !
Tusen takk for den! En av mine favoritter, må le litt når jeg tenker på teksten, og at jeg pleide å fremføre den som relativt ukyssa sekstenåring. "Burned at last, learned at last" haha...

Nydelig er den i allefall. Det er også denne dagen, som runder av en vanskelig uke på jobben med nedbemanninger og behov for vannfast mascara hver dag. Sensai sin 38 grader - mascara holder forresten hva den lover! Personlig er det nye muligheter i sikte, og det hele ser litt lysere ut i dag.

Dagens duft er min første "voksne" duft, nemlig florale Cabotine de Grès. Kjøpte den da jeg flyttet for meg selv som 19-åring. Og fortsatt holder den stand som en klapp-på-skuldra-du-kan-greie-det-duft. Hyasint, liljer og tuberose med musk-base gjør jobben.

Helgen tilbringes hos mine søte svigerforeldre på landet. Med godt lesestoff og fyr i peisen!

God helg!

Anonym sa...

Endelig er gemalen hjemme igjen og i dag fikk jeg vaska håret mens jeg var helt alene på badet, jegg fikk sminka meg og satt sammen et antrekk jeg er ganske fornøyd med. Etter mange måneder med flate sko sprader jeg nå rundt i høye hæler, smykke rundt halsen og øyne som både er og ser våkne ut.
Nå sitte jeg i hjørnet på et lærerrom og observerer omverdenen mens jeg jobber med planer til elevene ogtil de som er ansvarlige for praksisoppholdet mitt her. En herlig og rolig start på helga.
God helg til alle og enhver

Kristin sa...

God fredag!
Jeg gleder meg over at vi endelig har flyttet inn i vår nye fine bolig, og at jeg forhåpentligvis ikke skal bekymre meg over oppussingsproblemer igjen med det første.. Dagnes antrekk er mørkeblått ullskjørt og kashmirkardigan og diamanter i ørene. Gleder meg til å se en episode eller to av Homeland i kveld. Ønsker alle en god helg!

Anonym sa...

Heftig dag !
Te Royal Blend Fortnum Mason. Nye gummistøvler
handlaget franske grønne m glidelås høye og foret.
Nye jeans HUDSEN smale mørkblå. Hermes mørkblått belte. Lys blå kashmir cardigan m perlemorknapper over tynn lett ullsingel hvit. Stor parkasdunjakke grænn med stor pelshette kjæpt på Grønland i ferien. Deilig og varm. Duft Jo Malone Pivone og pink suede.
Morinord

Kaisa sa...

Ikke så mye glamour i dag, dessverre, med litt for mye morgenstress og solid munnsår. :(
I dag skal vi på småbarnssvømming med poden for første gang, og det er jeg spent på.
I morgen blir det mer glamorøst, min kjære og jeg skal på steampunk-treff. Da blir det på med korsett og tannhjul-smykker.

Stine Arkeologine sa...

Kom til hytta i dag, sola skinner, det er tørt og fint i skogen, barna koser seg og vi skal være sammen med familien hele helga. Stilen er turklær og hestehale, hårbørste glemte jeg hjemme men parfymen er Boucheron Jaipur og stemningen er glamorøs! God helg til alle! :-)

Anonym sa...

Litt av noen øyenbryn på Audrey, mine kunne sett slik ut om jeg ikke temmet dem :-)
Dagens duft var Interlude Woman fra Amouage, leppis fra Chanel Rouge Coco 17, sjokkrosa negler for å si det rett ut og skinnarmbåndet til Charlotte Lynggaard.
Våknet av meg selv en time før klokken ettersom jeg sovnet så tidlig i går at jeg fikk 9 timer søvn...herlig uthvilt selv om det er fredag. Fyr på peisen og stearinlys overalt akkurat nå, skal bare late meg i heimen i kveld.
Ser at flere her har tatt frem plagg i cashmir, del gjerne med dere hvor dere finner slikt :-) God helg alle sammen! Hilsen Irma

Synne sa...

Hjelp, tida går så fort! Det er blitt kveld før jeg har rukket å rapportere, men likevel: Jeg jobber hjemmefra i dag og må henge i for å rekke en kort frist. Det blir langt lettere å holde koken med skikkelig god kaffe, norske epler i fleng, lunsj i selskap med Gilmore Girls og noen biter mørk sjokolade innimellom. Jeg har på meg en pen marineblå topp og et blomstrete skjørt i dag, og leppepomade med litt farge i. Det blir godt med helg! God fredagskveld til alle!

Populære innlegg