mandag, oktober 14, 2013

Høsttradisjonen


Her en lørdag gjennomførte jeg min vanlige solfylte høsthelgedagtradisjon: Drikke te i verandadøra, med Kate Bush' "The kick inside" snurrende på platespilleren og en bunke amerikanske teenager-magasiner fra tidlig 90tall på fanget. Chloés 80talls-parfyme på håndleddet, mitt 15-årige jeg i hodet. Dette har jeg skrevet om flere ganger tidligere, klikk her for utdypning.

Bladene er ganske fillete. Jeg har lest hvert ord i dem. Klikk her for en liten titt på YM sitt oktobernummer fra 1990! Og her er favoritten min - augustnummeret fra 1989! Det må jeg egentlig teipe; sidene faller ut.  Augustnummeret fra 1991 kan dere se her,  og for litt skolestart-pepp fra 1993 - klikk her. Gode råd om f.eks. hvor lenge før skolestart man bør ta permanent, for å bli vant til krøllene før man setter seg på skolebenken - men ikke så lenge før at krøllene begynner å vokse ut. Viktig!Finesse! Skulle gjerne hatt noen flasker av den balsamen, den luktet så godt!


På denne tiden var det supermodellene som regjerte, de hadde Prins Valiant-sveis som så dum ut på absolutt alle andre, og ekstremt tynne øyenbryn. 


Og Liv Tyler var 16 år og modell, ikke filmstjerne ennå, og også hun hadde tynne øyenbryn. Til våren skal jeg huske å vise dere mitt Seventeen-prom-magazine fra mars 1989. Det var det første jeg fikk. 

6 kommentarer:

Synne sa...

Dette er så herlig! Jeg får alltid lyst til å grave frem gamle utgaver av Topp når du deler slikt!

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, da bør du se Okej-dokumentaren som gikk på tv her forleden!! Veldig morsom! Her er den.

Kjersti sa...

For en fin tradisjon!

Sara sa...

Så reklame for Tribe i skolepep-nummeret. Husker at jeg hadde den. Kan nok kjenne lukta av korridoren på Kulturhuset om jeg noen gang snuser på den igjen. Bare tanken gir meg Flash-back!

/Sara

Kaisa sa...

Jeg tenkte på deg da jeg kom over denne fine listen:
http://www.buzzfeed.com/briangalindo/55-things-only-90s-teenage-girls-can-understand
Måtte fnise litt av en del av punktene. Mange er mest for jenter vokst opp i USA, men mye er gjenkjennelig for oss her i Norge også. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Herlig!! Jeg har det Sassy-bladet der en da ukjent Penelope Cruz ble intervjuet og var kjolemodell! Mye kjent her, gitt :)

Populære innlegg