fredag, november 22, 2013

Glamorøs fredag


Fredag morgen! En av de beste tidspunktene i hele uka! Her er det hjemmekontor med levende lys, klementiner og vakker musikk, og resten av helga blir det sjauing i underetasjen som endelig er ferdig oppusset. Jeg får alle bøkene mine på plass igjen, hurra! Det har vært småkaotisk her et par måneder, så det skal bli ordentlig fint å få innrede biblioteket igjen, ta i bruk peisen og få førjulsstemning i alle tre etasjer. Eneste faste plan for helga er en konsert, men ellers skal jeg lese mye, har jeg tenkt. Leser to bøker nå, og har akkurat lånt fem til på biblioteket som kappes om å bli neste.

Dagens duft er Caron Sacre, jeg har blomster på bordet og te på gang. Fint!

Forrige fredag tror jeg vi tok årsrekord i glamorøs fredags-kommentarer, så moro! Kanskje vi til og med klarer å slå den rekorden i dag - kom igjen, kjære lesere, rapporter om deres dag og hva som setter en spiss på den! Og som jeg sa sist - en av mine glamoureffekter er stadig en skål med klementiner, her er det ikke noen krav, det som gjør din fredag glamorøs er det som gjelder. Alle er hjertelig velkomne (bortsett fra spam-kommentarer neturligvis, som er årsaken til at jeg har på kommentargodkjenning, beklager det, men det kommer ca 20 reklame/spam-kommentarer pr dag). 

Ha en fin dag alle sammen! Og som vanlig: En fin låt til slutt. 36 kommentarer:

Anonym sa...

Snart helg igjen, så deilig! Glamoureffekten her er en liten cardigan: lys grå med sorte leopardflekker - og rosa nagler på skuldrene!
Tøff og søt, og fin effekt på min sorte antrekk.

God helg alle glamourlesere!

Lille My

KarriMarri sa...

Finfin fredag her på kysten. Glamouren i dag er ei aning litt for mørke negler til meg å vere( Essie), og perler i øyrene. Planer for helga er besøk av slekt og eit lite minimenneske som vi skal kose oss masse med:)
Ha ein fin dag, og takk så myke for musikktipset. Herleg.

Anonym sa...

God fredag!

En fantastisk morgen med klar himmel, stjerner og måneskinn, faktisk koselig å stå og vente på bussen under slike forhold.

Glamoureffekt er parfymen Ange ou démon Givenchi.

På biblioteket ligger tre bøker til avhenting, og i morgen kommer en klassekamerat av yngstemann med familie på besøk.

God helg!

Trude

HildeSofie sa...

Hurra for fredag! I det glamorøse byråkratiet har arbeidsdagen snart vart i en time, og dagens første tekopp er fortært. Ute er det mange minus, men jeg har ull på føttene og ulltrøye innerst. Over trøyen en bringebærrød bluse og sort cardigan. Duften er L fra Lolita Lempicka.

Planer for helgen: Ikveld er det på med finstasen for å feire 80 jubilanter som har vært medlemmer i den lokale fagforeningen i hhv 25 og 40 år. I morgen skal jeg ut og jakte på (og lage) kalendergaver til julekalenderen jeg og en venninne lager sammen - vi har annenhver dag. Skulle ikke tro vi har passert 30 begge to, hihi :)

I tillegg blir det fyring i ovnen, lesing av bok (neste jeg skal gå løs på er Skogsmatrosen av jon Michelet) og kanskje en film.

En riktig fin helg ønskes alle!

.mette sa...

God morgen! Fredagsfin med perler i ørene og håret i fletteknute. Helg og veldig klar for København i ettermiddag!Gleder meg til langhelg i en flott by - men min kjære! God helg. .mette

Siri sa...

Her er det også hjemmekontor med fyr i ovnen, levende lys, klementiner og kaffe. Var i gang med å jobbe allerede kl. 7 ettersom det er mye som må bli ferdig før jeg først skal i en trist bisettelse, og deretter skal på helgetur til København med kjæresten, jeg også. Vi har få planer annet enn å spise gode danske smørrebrød og få med oss julemarkedet i Tivoli. For en førjulsentusiast som meg må jo dette bare bli kjempebra. :-)
God helg til alle!

Ane sa...

Det er ikke så glamorøst med febersyk og snørrete toåring, men vi gjør så godt vi kan. Hun med glitterspenne i luggen og jeg med nyvasket og -føner hår. Planen er å gjøre huset helgeglamorøst: rent, nye stearinlys i alle staker og friske blomster. God helg!

Lovise sa...

Fantastisk novembervær: Gikk til jobben i måneskinn, over Vålerenga, med utsikt over byen. Blir ikke mer glamorøs start på dagen enn det for min del.
God helg!

S sa...

God fredag!
I dag fikk jeg en rolig start på dagen da ungene har fri fra skolen. Den følelsen er nokså glamorøs, da morgenen ofte er travel. Og så langt går arbeidet unna i en fei - jeg bare digger de periodene hvor jeg opplever jobbmestring, både i forhold til kvaliteten på arbeidet, men også det å få tingene unna.

Har ikke så mye ytre glamour i dag, men den indre er absolutt til stede. Har fått melding fra posten om at en stor julegave-bestilling (bestilt julegaver på nett) nå kan hentes, og da er det bare å kose seg med innpakking av dem! Helga må brukes til litt husarbeide, men jeg håper å få tid til en bytur og gjøre unna noen flere julegaver. Må også se om jeg finner noe jeg kan ikle meg på julebordet neste helg. Men alt dette er egentlig hyggelige oppgaver når jeg ikke har tidspress på meg. Søndag setter jeg meg på bussen til en naboby for noen netter på hotell og skole.

Ønsker alle ei flott november-helg!

Anna sa...

Våknet av at 3-åringen satt og sang "alle fugler små de er" inne i sengen sin, og klokken var nesten syv! For småbarnsforeldre finnes det vel neppe noe mer glamorøst enn å slippe å bli vekket kl 05:et eller annet :-)

Ella Fitzgerald's swinging christmas fyller stuen, og jeg pakker inn kalendergaver, spiser klementiner og vurderer å bake sort nr. 2 - kokosmakroner kanskje? Ytre glamour i dag er ikke så mye å skryte av, annet enn en veldig stor og fin mage som sparker i takt med musikken. Helgeplaner er barnevakt og utemiddag med min kjære. God helg!

Glamourlektoren sa...

Hei og god fredag! Forsøker å se noenlunde bra ut med ny ullkjole fra Noa Noa og ditto ullskjerf, har de ganske nye brillene på pga forkjølelsen som blomstrer, og de gjør meg ganske lektoral, og alle sier de er så fine. Selv liker jeg meg selv best med kontaktlinser, men morsomt med komplimenter, da :)

Det som setter spiss på dagen, er at jeg nå snart skal inn til Musikkhøgskolen og høre yngstesønnen i landsfinalen i Ungdommens musikkmesterskap (ensemblespill). Han og resten av saksofonkvartetten har ganske lave skuldre mht resultat, og da er det bare gøy, og ren bonus hvis de kommer videre etter første finalerunde.

Helgen skal hovedsaklig brukes til stilretting og etterutdanningslesning (snart eksamen..!), men lørdag skal vi spise lutefisk med noen venner - det blir koselig.

Gog helg til alle!

koristen sa...

Mmm, fin fredagsmusikk :-)

Dagens glamoureffekt er en rosa genser, litt for velbrukt, men den er så søt at jeg ikke har hjerte til å kaste den, og et matchende skjerf med polkadots. Også var det -8 da jeg gikk på jobb, så da kunne jeg ta på den fine, venninnestrikkede luen med ugler på.

Planer for helgen: Førjulsglamourifisering av leilighet akkompagnert av julemusikk, innkjøp av blomster, lesing av glossy blader, lage diverse julerelaterte lister, treffe venner.

God helg til Glamourbiblitoekaren og alle andre.

Julia sa...

God morgen, kjære vertinne og medglamorøse!
Monica Zetterlund, American Songbook-spillelisten og julekaffe har holdt meg i selskap hjemme sålangt, en perfekt start på dagen, vil jeg si. Glamoureffekter er en ny, perfekt jeans og kanskje litt sminke før jeg drar på fredagsseminar på Blindern senere. I helgen gleder jeg meg til å se Neko Case på Rockefeller, kanskje noen andre her også skal? God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø! Her er verden dekket av snø, selv når det over natta har blitt regn i været.

Dette er i sannhet en glamorøs fredag; jeg har nemlig fri og ingen forpliktelser hele dagen. Kunne sove lenge, hvilket var usigelig godt. Ikke minst fordi jeg lekte på kjøkkenet frem til klokka var ca 02 i natt. Nå er til gjengjelder absolutt alle julegaver ferdige, inkludert de spiselige. Puh.

Egentlig skulle jeg vært på vei til Bergen og vennejulebord. Litt trist å ikke skulle dit, men etter en særdeles krevende høst var det godt å tørre å prioritere det som var mest fornuftig - ei frihelg.

Om ikke lenge skal jeg ut og lufte hunden min et sted hvor han kan få løpe løs. Deretter blir det hjem for å starte på den ytre fredagsglamouren - dusj, lakke negler og sånne viktige ting. Må gå over kjøkkenet og støvsuge litt, men ellers er huset allerede klart for helg. Jeg også.

Helga skal brukes til rekreasjon; turer ut, konsert med Donkeyboy i kveld og sannsynligvis en hel del avslapping. Lese ei bok, kanskje, jeg har et par liggende som jeg trenger å avslutte. Oh well.

God helg til vertinna og alle gjestene, og stor klem til AltGodt!

Cecilia sa...

God fredag!
Bringebærrøde negler, ringer arvet etter mamma, og skjørt og blazer fra 2nd hand som jeg lufter for første gang i dag. Glamourduften er Flowerbomb La Vie en Rose. Rolig kontorformiddag her, og midt i arbeidet ble det en spontan kaffe med en kjekk, høy og mørk mann, sånt liker jeg :-)
Bare sånne halvveis planer for helgen, håper bl. a. å få avlevert en julekalender jeg har laget til tantebarna. I kveld blir det svømming med en venninne, og så kanskje ut og drikke bobler ...
God helg til alle :-)

Hermia Says sa...

God fredag!
De senaste veckorna har jag doftat jul, blev helt kär i Korres kroppskräm med vanilj och kanel. Beroendeframkallande!

I eftermiddag åker jag till Stockholm för att träffa två fina väninnor och på imorgon väntar ett besök på ABBA-museet :) Jag hoppas helgen trots aktiviteter blir vilsam för det har varit mycket på jobbet den senaste tiden, samtidigt som vintermörkret sänker ork och humör en aning.

Önskar er alla en riktigt fin helg!

Stine Arkeologine sa...

Deilig musikk på en fredag! Glamourfølelsen sitter ennå i kroppen etter en fin Oslo-ferie, og i tillegg har jeg ny genser, ny matrosjakke med gullknapper, nytt, rødrutete skjerf og nyoppussede yndlingsstøvletter direkte ankommet fra skomaker, så i dag er luksusfølelsen fullendt!

Riktig god helg til dere alle. :-)

Maje sa...

God formiddag! Dagens glamour består av gammel "bibliotekarete" kjole med krage og små hjerter på (litt for kort i kulda.. brr), DKNY Pure som duft og de deilige, nye skinnstøvlettene mine. Kvelden og formiddagen i morgen benyttes til korpsdugnad - vi skal bake 250 kransekaker..

Ha en god helg!

Anonym sa...

Dagens glamoureffekt er sola som stråler over hovedstaden og som gjør det umulig ikke å smile... og mine nydelige blå dingledobber jeg fikk i gave av kjærsten da vi var i Paris for noen år siden. De funkler ihvertfall fint i sola!

God helg :)

Anonym sa...

Fredag igjen! Dagens glamoureffekt er er en enkel sort kjole som duger både som jobbantrekk og til kveldens aktiviteter. Den plutselige vinterkulden her i Oslo i dag gjør at doble strømpebukser kreves for første gang denne sesongen. Glamourøs bekledning er en utfordring når det er minusgrader ute, men men må selvsagt prøve i det lengste.. Ha en fin helg!

Henrikka sa...

Her er det ull-glamour i dag med strømpebukse, kjole og sid cardigan i ull. Høres kjedelig ut, men morsomt 60-tallsmønster på kjolen spriter opp. Dagens eau de toilette er Penhaligon's "Juniper Sling", en skikkelig gin-duft, den lukter enebær!
Helgen går med til å forberede bi-jobbing i neste halvår (altså ekstra jobb ved siden av den vanlige, ikke jobbing med bier...) og innendørskos i de mørke kveldene.
Ønsker alle en glamorøs helg!

Josefine sa...

God fredag! Jeg leverte årets første eksamen i går, så i dag var glamoureffekten å sove en time lenger, ta på seg den peneste ullgenseren og tusle til Blindern med te i koppen for en ny runde eksamenslesing. I dag planlegger jeg en litt kortere lesedag, også skal kjæresten min og jeg lage hjemmelaget sushi til middag etter altfor mange dager med dårlig kantinemat...

Anonym sa...

Deilig dag etterhvert. Kuttet opp
20 kg kveite og breiflabb på morgenen.Hvit RL bluse m masse fin rysch i halsen. Jackie Kennedy perler, og store hvite perler i creoler i ørene.Duft: den mørk bllå fra Annic Goutal. Lysblå cardigan i kashmir.Lys blått Hermesbelte,HudsenJeans mørk blå.
Pink Piggsko fra Ascis. Møte hos advokaten ferdig. Nå sist på dagen
møte m fettere og kusiner kaffekos. I kveld blir det Lam og Auberginer fra ovn.Ribeira del Duero rød vin dertil. Alle julekalendere er ferdigkjøpt- takk til GB , det er Te fra Tante T i København. Fantastisk.
Bon weekend til alle! Mor i Nord.

Ina sa...

Hilser dere fra dypet av sofaen! Myk kashmirgenser, pysjbukse og ullpledd, sammen med den rare, japanske romatisk komedie-serien Moteki, som jeg ble tipset om av en kompis. Den handler om en ung, nerdete gutt, som ikke helt får det til med jenter og sånn. Litt vulgær til tider, men morsom, fin avkopling for en som har jobbet for mye og må ta det helt med ro noen dager. Vi har forøvrig blakket oss på nytt stereoanlegg, og det nyyyytes vellyd i alle genre nesten døgnet rundt. Må bare få anbefale alle å oppgradere til Wimp HIFI - det er rett og slett RÅ lydkvalitet til streaming å være. Vi har kjøpt oss en sånn Sonos-dings som strømmer rett inn i forsterkeren, og det er overraskende god kvalitet, altså. I tillegg til platespiller, så klart. Det må man også ha.

Avdempet glamour her i dag: Lurer på om jeg skal steke toast i vaffeljernet, min etter-skolen-spesialitet fra tenårene.

barnebibliotekaren sa...

God fredag!
I dag har solen skint inn kontorvinduet hele dagen, skrivebordsbunkene er ryddet og ajour, jeg har glitregenser og varmt skjerf og dufter av Burberry London.
Som glasur på fredagsglamouren spanderte sjefen lunsj i dag, for å feire at folkebibliotekene (altså vi) fikk Brages hederspris denne uken. Herlig!

For første gang på flere uker er det ingenting som står på programmet i helgen, og det er utrolig deilig :-)

God novemberhelg til alle,- både vertinne og gjester!

Malicia Malurt sa...

Fredag er en genial oppfinnelse og glamorøst i seg selv.
Øvrig glamour består i en litt mindre hektisk arbeidsdag enn vanlig, klementiner i en bolle og ny, hvit silkebluse. Litt kaldt i Oslokuldegrader, men for å si det som Snoopy i Knøttene når han stakres for å ha den varme pelsen i 40 varmegrader: "Some prefer to sarifice comfort for style!" Slik er det.
Helgen blir fin og sosial med chanpagne og god musikk i overflod.
god helg til alle.

petit sa...

Fredagsglamouren er å ha på en dash indian gardenia fra The Body Shop, te nytes, nå er det sjasminte traktet i en liten kanne, og inspirert av bloggen så kommer helgefølelsen. Glamour å lytte til det nyeste klippet fra glamourbibliotekaren også, takk for fin inspirasjon og god helg til alle :)

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Etter en iskald uke på kontoret, er dagens glamourhøydepunkt at kontoret endelig har nådd en levelig temperatur. Mandag starter vi nok på bånn igjen :S

Helga er velsignet fri for planer, noe som kjennes helt fantastisk. Film, te og stearinlys står øverst på ønskelista, og jammen tror jeg at jeg får alle tre ønsker oppfylt i løpet av helga. Life is good!

Anna Lovinda sa...

Glamorøs fredag fra Midt-Norge i nydelig vintervær. :-)
Har gjort som Ina og tatt time-out noen dager. Veldig påkrevd, og anbefales på det sterkeste til alle som har det i sin natur å pushe seg selv litt for hardt i perioder.
Har inngått en pakt med venninne om å være flink å si fra til hverandre når det er på tide å begrave "yte, yte, yte"-genet noen dager! Anbefaler det også til flere! :-)
Ellers er det glamour nok å ligge utover natta og lese god bok. Sånt som jeg ikke har gjort siden jeg var tenåring nesten. Shanghai girls av Lisa See. Hun skriver fengende. Har lest flere bøker av henne tidligere, og kan anbefale henne på det sterkeste. Er ikke en dameroman, selv om tittelen kan bære preg av det. :-)
Mor i Nord: Liker kommentaren om all fesken du har gjort opp på morgensiden. Kjenner du lukten av kveite, glamourbibliss?!! He, he...
Og god tid under pleddet for Ina, og hennes like. :-)

Line sa...

I dag kom skjørtet på i anledning fredagen. Det er lenge siden sist!
Helgens gode planer er å kjøpe svibler og småting til julekalender.
Lave skuldre og kafekos er også planlagt. God helg til alle!

Anonym sa...

Deilig fridag med husarbeid og laaang tur i skogen. Nå levende lys over hele huset og middagen klar snart. Fin rustrød genser, smale jeans og Madame Rochas Femme.. Og aller best - ingen planer! God helg.

Anonym sa...

Dagens mest glamorøse øyeblikk: FERDIG med en arbeidsoppgave som jeg har skjøvet foran meg, og som jeg har hatt vegring for å begynne på.
Kveldens højdare: Ny sesong av "På spåret" starter på SVT1 i kveld. Endelig!
Hegepege

Anonym sa...

En vakker men kald novemberdag! Det mest glamorøse innslaget i dag var nok skoene; det som ser ut som et arkivskap er i virkeligheten et (hemmelig..) skoskap som gir uante muligheter :-)

Anonym sa...

God fredag!

I dag har det vært full glamor med alt for stor, lite flatterende bukse og collegegenser fra universitetstiden (den delen av universitetstiden før barn, rekkehus og stakittgjerde). Jeg driver oppussing! Svigermor har vært barnevakt mens jeg har vært i praksis og i mellomtiden har svigerfar hjulpet med oppussing av ene barnerommet. I dag fikk jeg endelig vært med og nå er gulvet lagt! Endelig fikk jeg vise at jeg også er litt praktisk anlagt! Nesten litt godt at gemalen er reist på jobb.
Glamorfølelsen kom for fullt da jeg la meg strekk ut på nylagt gulv og kunne beundre fargekombinasjonen i rommet og det gode håndtverket. Noen timer senere var eieren av rommet alene en stund med en kasse lekebiler. Gulvet ble testet hardt, og mamma smiler.

Ha en nydelig helg

Glamourlegen sa...

God fredagskveld! Har glamouret meg på lekematta i pysj med småsyk liten skatt i nesten hele dag. Etter dusj og mannens hjemkomst gikk jeg på butikken! Alene! Og sto i kassakø på Ica og følte meg vill og gal og fri ;) Mørkerød bomullstopp og svarte jeans. Gullsmykket med initialene til oss tre i familien henger fortsatt på, selv om tulla har forsøkt å spise det opp ørten ganger. INGEN store planer for helgen, nydelig!
God helg alle :-)

Maren sa...

Hurra for fredag! Etter eksamenslesing på skolen tusla jeg hjem, spiste middag med kjæresten, og har tilbragt kvelden i pysjen med film og bok. Helt perfekt etter en lang uke. Ellers venter både konsert og jobb i helga, og jeg gleder meg til begge deler. God helg!

Populære innlegg