fredag, november 08, 2013

Glamorøs fredag


God morgen kjære venner!
En foreløpig kald dag her i hovedstaden, men da kommer min varme te desto mer til sin rett. Så langt i dag er det Twinings' solbær-te som står på menyen, men det blir nok minst fire-fem andre sorter i løpet av dagen. Soundtracket er i skrivende stund en gammel innspilling av Mozarts fløytekvartetter på vinyl fra 1960, kjøpt forrige helg (Samuel Baron, Leonard Sorkin osv). Andresatsen fra D-dur-kvartetten, K.285, gir meg julestemning.. Det har nok noe å gjøre med at strykerne kun spiller pizzicato gjennom hele satsen, og det minner om snøfnugg som faller! Jeg tror jammen den er med i Radio Glamourbibliotekars julespesial som det ikke er så lenge til vi kan begynne å høre på igjen.  

Dagens duft er Desirade, planene er så godt som ingen, og det er akkurat sånn jeg vil ha det. Det vil si - jeg skal jo høre på radio da. NRK Klassisks direktesendinger fra 9-12 og 14-17 er et must, og i tillegg en del nettradio - programmer jeg har gått glipp av tidligere i uka. Jeg har digre bunker av lesestoff og en get-boks full av filmer fra TCM, så det er virkelig nok å gjøre for den som ikke har noen planer!

Ha en fin dag alle sammen!

Forresten - her kan dere også høre den fine satsen fra Mozarts D-dur-kvartett, med Berlinfilharmoniens fløytekjekkas Emmanuel Pahud: 16 kommentarer:

Annette sa...

God fredag!
Her på ingeniørkontoret venter en travel, men spennende dag. Flere oppgaver som venter på meg, men jeg liker å ha det litt travelt. Med kamillete i k(r)oppen og L'Occitanes Cherry Blossom på halsen er fredagsfølelsen på topp.
Etter jobb i dag venter styrketrening på overkropp før et besøk hjemme hos mor og far. Det blir hyggelig!
Ellers i helga blir det huslige gjøremål (tøy- og leilighetsvask), dansing og jentekveld på søndag med god mat og god stemning:-)

God fredag ønskes alle og Glamourbibliotekaren og Frøken Desibel især!

HildeSofie sa...

Riktig god morgen! Ute daler det noen bittesmå snøfnugg, og denne gangen tror jeg de har kommet for å bli.

Idag ble det gode gamle Yellow Label til frokosten, og en mandarin. De mest hektiske dagene denne uken er over, og i dag er det bare kosejobber, inkludert en tur ned i arkviet for å bistå en historiker som skal hente ut protokoller fra 1910-1920.

Fredagskjolen har sorte og hvite striper, duften er Vanille Noir.

Planer for helgen: Ikveld blir det hjemmekveld med kjæresten, han har vært mye borte på jobb den siste uken, så det blir fint!
Imorgen er det min tur til å reise vekk, jeg våger meg på andre siden av Mjøsa for å treffe mine gamle kolleger, som er der på jobb hele helgen. Jeg skal bare surre rundt (og gå i veien for dem) og snakke med gamle kjente. Knall!

Ønsker alle en riktig fin helg!

S sa...

Herlige fredag!
Sitter i skrivende stund og ser ut på snødekte fjelltopper hvor sola sender sine siste stråler for i år. Har en kort dag på jobb i dag, før jeg skal på samtale på skolen med datter og lærer.

Har en indre glamourøs følelse av flere grunner: jeg har gjort noen store gjennombrudd på treningsfronten (senest i går), vekta går sakte men sikkert ned og jeg føler meg fin i skjørt. Og så kjenner jeg stadig på en stor takknemlighet fordi jeg har en så flott mann og slike herlige unger. Akkurat nå er det slik for meg at livet leker. Og jeg setter så umåtelig pris på slike perioder.

I kveld blir det ekstratrening for ett av barna, og noe kakebaking til julemesse. Deretter bir det fredagskos, og ellers ligger helga nokså åpen foran oss. Svært lenge siden vi hadde det slik sist, og jeg gleder meg til å sitte og kikke ut i været.

Ønsker alle en riktig god helg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Solen titter inn på kontoret, jeg sitter med kaffekoppen og gjør etterarbeid etter morgenens bokvalgsmøte.
Etterpå venter lunsj med kake for å feire en kollega, og skrankevakt. Det har vært en travel uke på biblioteket, med masse arrangementer og folk, og det er kjempegøy. Men jeg kjenner at det blir godt å ta helg når bare lørdagsvakten er unnagjort. Så helgeplanene er bare å slappe av og kose meg :-)

Dagens antrekk er ny grå genser med myk ulltrøye under, og jeg dufter av Calvin Klein Sheer Beauty.

God novemberhelg til vertinnen og gjestene!

Lektor Tørrdal sa...

Sitron te i fredagskoppen, rosa ørepynt og rosa bluse. Klar for en vakker gjennomgang av indianerne med første klassen min før det er helgen innledes på den beste kaffebaren i hele Rogaland, Coffeeberry i Sandnes.

koristen sa...

Fredag og lønningsdag, og solen skinner! Har ellers hvit bluse til jeansen, gullsmykker, Philosykos-duft og altfor mye å gjøre, så det er bare å gå på med krum hals.

Helgen er vidunderlig planløs for en gangs skyld, og det skal nytes. Det blir garantert en høsttur i skogen, herlig.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Glamourlegen sa...

Ingen planer i dag foruten en liten tur ut med lillegull. Gode venner kommer på lunsj i morgen, mannen skal lage suppe og jeg baker kanskje et brød. På søndag skal vi hjelpe en liten familie med å forberede visning og flytting, før det blir bursdagsselskap for min deilige niese på to år.

I går kveld fikk jeg ut av det blå et nydelig gullkjede av mannen med tre små anheng, med initialene våre på. Vet ikke hva som er finest, kjedet eller kortet som fulgte med. På tross av trøtt hår og trøtt hud og lilla ringer under øynene og slitne gamle soveklær føler jeg meg som verdens rikeste.

God fredag og deilig helg alle!

Josefine sa...

God fredag til alle!

Jeg dro hjem til mamma og pappa i går, for å tvinge på meg selv en helg med avslapping før det verste eksamenskjøre setter i gang. Men litt lesing må til, så i dag har jeg hjemmekontor på mitt gamle pikerom. Har sovet lenge, sett på snøen som detter ned, kost med katten og drukket te. Har på meg en god, varm fuksia ullkjole fra Gudrun Sjöden og Elizabeth Arden sin Green Tea. I morgen skal jeg på bygdefest med fine venner, det blir bra!

Stine Arkeologine sa...

Her står også en rolig helg foran døra, og det blir godt! Gleder meg til å være mest mulig hjemme, gjøre de siste vinterforberedelsene i hagen (blant annet kle vinterfrakk på rosene) og bare kose meg sammen med barna. Feirer fredagen med Boucheron "Jaïpur" parfyme, skjørt og bluse og håret har for anledningen fått slippe ut av den praktiske hestehalen. Og så smugkikker jeg på kinoannonsene og lurer på om jeg får mulighet til å se "Før midnatt" i løpet av helgen. Den ser så fin ut.

God helg til dere alle! :-)

Mette sa...

God ettermiddag. Ja det er blitt det alt. Ute skinner solen og jeg har smil om munnen! .mette

Emma sa...

Tidlig helg etter litt travel men givende nattevakt, frokost på kafé og en hel uke med avspasering foran meg. Den skal fylles med yoga, lesing av fag og ikke-fag, og diverse småprosjekter i leiligheten. Etter en hektisk høst med mye reising er det deilig å ha fri og bare være hjemme!

Ting som gjør en glad sa...

Hurra for helg!
I Bergen er det planleggingsdag, så jeg og lille Iben har hatt dagen sammen. Cortado og bjørnebærmuffins på Det lille Kaffekompaniet, deilig!
Chanel no 5, bursdagsøredobber i ørene og cashmirsjal.

Frøken Desibel sa...

Snart helg!
Startet dagen tidlig med en intervalløkt. Tok på meg finfin kjole fra Annette og en ny cardigan med ugler på, så den ytre glamouren er så absolutt til stede:D Lukter en fin miks av Hermès Kelly Calèche og Body Shop Shea Body Butter.

Etter jobb (som er veldig veldig snart) skal jeg se Fantasia i Konserthuset og spise pizza med ei venninne. Det blir en fin start på helga. Resten av helga går med til trening, kafébesøk, museum, italiensklekser og jentekveld. Samt se de siste episodene av Broen og Homeland. Finfin helg i sikte med andre ord.

Håper alle andre får en nydelig helg, og særlig vertinna og Annette:D

Marta sa...

God glamorøs fredag :)
Godt med helg etter ei innhaldsrik veke i praksis! Fredagen har blitt piffa opp med varm te, mektig sjokoladefondant, fine youtube-videoar, tidleg julestemning og uteskule i regnet.

Glamourlektoren sa...

Fin fredagskveld i heimen etter en som vanlig veldig travel uke med mye kveldsarbeid og til dels natten med.. Dro fra jobb rørt av fine elever som er snille og generøse mot hverandre, og faglig flinke også! Attenåringer som har med bursdagshatt til en i klassen og synger bursdagssangen stående og rungende - det er rett og slett veldig fint å være med på!

Har nå nytt ektemannens nydelige vegetarpizza og nypresset eplesaft av Gravenstein fra hagen - det smakte himmelsk. Også fint med husets tenåring som har vært ute på vift i all uskyldighet og kommer plystrende hjem til avtalt tid.

I morgen skal vi besøke gode gamle venner som vi sjelden ser, og treffe igjen andre gode venner også. Så det blir togtur og god mat og vin, men før det et etterlengtet frisørbesøk. Og tenåringen skal få sette seg på flyet for en rask Bergenstur til storebror for å heie på Brann :-)

God helg, alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg