lørdag, desember 21, 2013

Årets adventskalenderTidligere år har jeg hatt adventskalender fra den danske tesalongen Tante T i København. I år rakk jeg ikke å sikre meg den, men til alt hell fikk jeg tilsendt denne engelske varianten fra en venninne som mente den måtte være midt i blinken for meg. Flaks! Jeg ga like godt en maken til min søster. Mye god te her også! Tekalendere har blitt veldig populært de siste årene, hvilket jo er en bra ting for oss te-elskere. 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg kjøpte meg denne i år. Og så skuffet jeg ble… Godt å se at det er noen som liker den, en dag da jeg satt med en te smaksatt av melom (grøss) så jeg for meg alle andre som også åpnet denne pakken og drakk denne teen den dagen og syntes så synd på alle sammen. Så jeg er glad for å høre at andre liker der!

…min gikk i søpla etter den tolvte (da er det de samme teene som går igjen)

Glamourbibliotekaren sa...

Så dumt da. Jeg synes den var helt ok. Jeg er ganske alt-drikkende når det kommer til te, med unntak av slike fruktige røde infusions. Tror ikke du trenger å synes synd på noen, jeg har hørt om flere som likte teene i kalenderen :)

Stine Arkeologine sa...

Så fin! Hyggelig at du fikk en i gave akkurat i år, av og til faller ting så fint sammen at en kan begynne å lure på om det var en mening med det!

HildeSofie sa...

Jeg likte den veldig godt! Var også litt skeptisk til melon-teen, haha, men den viste seg å være bedre enn fryktet :)

Populære innlegg