fredag, desember 06, 2013

Glamorøs fredag


God morgen! Håper alle har det bra i uværet som herjer her og der!

Helg igjen, det nærmer seg jul, kanskje man skulle begynne å bake et eller annet snart. Eller se denne filmen igjen:
Her skal i allefall drikkes julete mens jeg tenner et lys for Nelson Mandela. 

Ha en fin fredag og en god helg alle sammen! Fredagsrapporter mottas som vanlig i kommentarfeltet!


21 kommentarer:

Julia sa...

God morgen!
Dagens glamoureffekter blir vel te, hostemedisin, te, og mer te, sånn at jeg er pigg og litt mer fresh til julebord i kveld. Da blir det vel full glamouruniform, hurra! Men før det: te og hvile, altså. Og jobbsøking. Ingen planer for helgen enn så lenge. Måtte dere alle ha en hyggelig St. Nikolaus og andre adventshelg!

Anonym sa...

Grå, høyhalset genser og huldresølv i ørene. Julete i koppen og klar for en helg fyllt av bursdagsfeiring med barn og barnebarn. God helg til alle fra Kjersti

Anonym sa...

God morgen!

Stor glede at mannen kom hjem fra Berlin i går til tross for været! En uke på reise gir grunnlag for ekstra kos i kveld. Jeg har til og med laget favorittkakene!

Skjørt med "glitrende" tråder og fine smykker er dagens glamoureffekt.

God helg!

Trude

The girl in oslo sa...

God helg alle sammen :)

Ingerid sa...

Får venner på besøk for pepperkakebaking søndag - er ikke det glamour, så vet ikke jeg! Ellers er det Burberrys klassiske dameduft bak øret, etter noen dagers pause, senchate i kannen, og friskt mot for dagens arbeid med avhandlingen. Det hjelper å ha et koselig kontor - endelig har jeg det! God helg til alle!

HildeSofie sa...

Ahh, herlige fredag!
Har en litt for lang liste med ting jeg skal gjøre i dag, men ser at noen av dem er saker det er greit å utsette (*puh*).
På kommunekontoret er det likevel rolig, Stein Torleif Bjella synger i bakgrunnen og ute er det endelig litt snø, så julestemningen smyger seg inn. Inne er det te-kalender fra English Tea shop og sjokoladekalender fra Lindt. Yay!

Planer for helgen: Lage plan for årets julegaver, skrive julekort og lage en ly ladning ristede, salte mandler - den første forsvant ganske fort :)

Riktig god helg til alle!

Ine sa...

Alt for lenge siden jeg har lagt inn fredagsrapport! Med en liten baby er det virkelig de veldig små tingene som føles glamorøse - som å ha tid til body lotion etter å ha dusjet, for eksempel. Det rakk jeg ikke i dag, men jeg har fyr i peisen, myke sokker og planer om en veldig rolig helg med julekortskriving og besøk av mamma. Fine saker! God fredag og god helg!

Stine Arkeologine sa...

Her er det masse nysnø og julestemning ute! Jeg er god og varm på kontoret, den gode følelsen fra fin konsert med Bugge Wesseltoft i går sitter igjen, termokoppen er full av kaffe med honning og før jeg går hjem skal jeg levere en artikkel som endelig er ferdig. Fin jakke henger klar til en markering på jobben senere i dag, parfymen er Noah Perle og følelsen er glamorøs.

I helga har jeg ingen andre planer enn å gå på ski, og bake pepperkakehus sammen med tre små gode hjelpere. Og ta bilder av dem til å lage julekort av (tips: kjøp fotokort som støtter Unicef! http://ekspress.takkekort.no/unicef/julekort/unicef-fotokort-10x18).

Ønsker dere alle en riktig god helg!

Elisabeth sa...

Rett opp under nordpolen består dagens glamour av tykke ullsokker og ullkofte i fine farger. Varm te og julelista på spotifyen.

S sa...

God fredag!
Akkurat nå nyter jeg utsikten til snødekte fjelltopper og det blå dagslyset som er her nord i desember. Dagen byr ellers på en travel dag på jobb, og deretter en liten pust i bakken før kveldens julebord. Behøver ikke bruke masse tid på ytre glamour til julebordet, da festen skal foregå i lavvo med passende antrekk til.

Helga skal brukes til å lytte til julemusikk, tenne røkelse og spise clementiner mens jeg pakker inn julegavene som skal avgårde snart. Er nesten i havn med årets julegaver, men av gammel tradisjon (og ryggmargsrefleks) så er jeg fremdeles stresset.

God helg!

Kristine sa...

Stormfredag! Skal fly fra Hovedstaden til Sørvestlandet i dag - håper, håper, håper at flyet ikke blir innstilt!

Glamouren er ikke så mye annet enn at det er fredag, at jeg reiser bort i helgen og at det snart er jul. Det holder allikevel lenge for min del.

God helg!

Anonym sa...

Rolig morgen og formiddag i heimen så langt. Te mens jeg stirrer beundrende på sovende baby. Fra mannens hjemmekontor hører jeg Glamourbibliotekarens julespilleliste :-) Regner med at helgen blir rolig, det passer oss fint nå. Mannen har lovet å "testlage" julemiddagen i morgen kveld (vi er vertskap for julaftenfeiingen for første gang i år), så jeg gleder meg vilt! Ellers blir det noen turer ut i vinden (her i Oslo er det ikke så ille) og sikkert noen venner innom på kaffe. Jeg forblir nok litt avslappet antrukket hele helgen, men mascara, øredobber og fint skjerf trekker opp i dag.

God helg til alle!

Siri sa...

Tror jeg har hatt min mest glamorøse fredagsmorgen noen gang: Var på Heimen husflid og hadde siste runde av prøvingen av jubileumsdrakten for Oslo. En ting er at drakten i seg selv er nydelig, med en masse forseggjorte detaljer. Men det der å ha en dyktig syer svinsende rundt seg, som bare ved å sette en knappenål her og sy en tråkletråd der får drakten til å sitte som støpt, er fantastisk. Det er når man får noe sydd spesielt til seg selv (en førstegangsopplevelse for meg) at man skjønner hvorfor det å kjøpe klær ellers kan være en plage: Ingenting er jo da egentlig ment for akkurat meg og min kropp.

Ellers lanseres EUs åttende rammeprogram for forskning og innovasjon i dag, og det fyller min arbeidsdag. Helgen er utrolig nok blank og fin, og jeg får skikkelige lykkekast bare ved tanken på å kunne sulle rundt hjemme og småpynte til jul og kanskje bake litt og alt sånt, uten å stresse i det hele tatt. Deilig!

Mette sa...

God dag! Uniformen er på som ellers i ukedagene og glamoureffekten er perler. Helgen skal være i hvilepulsens tegn:
Konsert i Frogner kirke i aften og yoga hele lørdag formiddag.Gleder meg! .mette

Ina sa...

Å, velsignede fredag! Her snurrer en LP med Toto, mens vi pakker weekendkofferten for en helg i Gøteborg. Ingen spesifikke oppdrag der, annet enn å nyte livet i et oppgradert rom med myke møbler og stort badekar! Fika, fika, fika og titte i noen butikker. Pakker ned lakksko og fløyelskjole, sånn i tilfelle. Av og til må man bare ta ting på sparket! God helg!

Ingerid sa...

Førjulsglamour i form av pepperkakebaking står på planen for helgen her. Ellers er det Burberrys klassiske dameduft bak øret og senchate i kannen - men akk, så bustete hår. Helgen ellers blir forhåpentligvis en roligere affære før den legendariske Andre Uken i Desember - ikke spøk for foreldre (og barn, og andre som skal markere masse juleavslutninger). God helg til alle!

Anonym sa...

I dag har jeg tilbragt de få timene med lys (bor på et sted der mørketida råder) på skitur i skogen. Etter turen kunne jeg nyte fyr i ovnen, ingefærte og ferske pepperkaker. Perfekt inngang på helgen! Hilsen Stine.

barnebibliotekaren sa...

Ullsokker og ullskjerf føles som de mest nødvendige effektene i dag, men en liten dæsj Coco Mademoiselle piffer opp hverdagen. I ørene dingler grønne juletrær, i tråd med min egen private adventskalendertradisjon (juleøredobber hver dag i desember).
I helgen skal jeg ha juleverksted på biblioteket, så dagen i dag har gått med til å skissere og gjøre klart glanspapirmaler, og øve meg på papirstjernebretting. Så snart jeg er ferdig klippet og limt i morgen, setter jeg kursen mot Sørlandet for å nisse litt for min gamle mor,- julegavelevering og litt baking.

God adventshelg til alle der ute!

Marta sa...

Mjuk strikkegenser, nyinnkjøpt te og ein varm dusj vart glamoureffektane i dag. Har vore ute ein tur og kjent på elementa, og vert vel ein tur til før kvelden; kjekt med snø! Og veldig godt å ha det varmt og trygt inne når vindkasta bråkar som verst.
God fredag!

Josefine sa...

God fredag! Dagens glamoureffekt er enda en levert eksamen (bare én igjen!) og innkjøp av ny julekjole fra Dianas Salonger som premie til meg selv for å ha overlevd et semester med 40 studiepoeng. Har også fått kjøpt 2 julegaver og julekort, nå snurrer juleperlene til vertinnen i bakgrunn.

I morgen holder koret mitt, Tonus, julekonsert i Kampen Kirke. Veldig spent og veldig stolt, det blir den beste konserten på mange år! Kl.19 i Kampen Kirke for de som er i område og ønsker litt julestemning.

Glamourlektoren sa...

Strengt tatt er glamorøs fredag gått over i lørdag, men jeg rapporterer likevel.! Dagen har vært preget av total utladning etter eksamen på studiet mitt i går - det gikk veldig bra, men likevel føler jeg at kroppen er fylt med potetmel el lign.. Å studere ved siden av full jobb er for spesielt interesserte (hvilket jeg er - det har vært gøy!). Nå gjenstår "bare" en innlevering..

Har vært på kirkekonsert i regi av kulturskolen i kveld - mange fine innslag av dedikerte unge musikere - fint å se og høre. Vel hjemme ble det å tenne lys og røkelse og finne frem et ferskt eksemplar av et av yndlingsbladene mine, svenske Lantliv for å få litt inspirasjon til julepynt hjemme på gården. Og en stor kopp med adventste fra Solberg & Hansen - sort te med eple, kanel, mandel og vanilje - nydelig!

Det blir hjemmejobbehelg denne helgen også. Men i en pause baker jeg nok litt.. Og venninnefest i morgen kveld og Herborg Kråkevik som synger julesanger i Operaen søndag kveld, så jeg har masse å se fram til. Best å komme seg i seng..! Fortsatt god helg til hele glam-korpset!

Populære innlegg