fredag, desember 13, 2013

Glamorøs fredagGod morgen! Luciadagen, dere! 
Deilig med helg igjen, tredje søndag i advent om to dager, nå nærmer det seg virkelig jul! Jeg har akkurat funnet ut hva min elskede skal få i julepresang, og prøver å planlegge en smartest mulig handlerunde så det går fort og greit uten altfor mye stress og kaos. Hvilket tidspunkt er det egentlig best å handle på? Fredag kveld når alle er hjemme og ser på tv? Men da er nok ikke den butikken jeg tenker meg på åpen. Tirsdag ettermiddag? Torsdag formiddag? Kjør debatt! (Kjøpesentere er utelukket, de gir meg lettere panikk.)

Dagens duft er fra Guerlain, jeg har perler i ørene og håret i en døll hestehale - har ikke klippet det siden februar...!

Ha en fin dag alle sammen! 
Fredagsrapporter er hjertelig velkomne, ikke minst fra dere som sjelden eller aldri legger igjen kommentarer! 

Mvh eders Glamourbibliotekar. 

18 kommentarer:

Line sa...

Siste vanlige fredag i skolebiblioteket for i år, neste fredag er avslutning. I dag fikk luciajenta og luciaengelen min være med på jobb, så nå står de og smiler i juleutstillingen ved siden av pepperkakehuset og julequiz-arkene. det er kosetid i skolebiblioteket:-)
Helga skal brukes til rydding, ordning og julegavelaging. Jeg holder på å sy gavesekker til tantungene. Siden to av dem kommer til oss i dag og blir til i morgen må nok syinga vente til de har dratt. Men det er nok andre ting å gjøre.
Ha ei flott 3. adventshelg til glamourbibliotekaren og alle andre

Anonym sa...

Duft Just Cavalli. Nyinnkjøpt i forgårs. To pakker som skal sendes er nesten klare. Juletreet er pyntet, mest med rosa og hvitt. Det er kunstig og står i en krukke, jeg orker ikke alle nålene lenger :). Skal møte venninne på kafe etter jobb. God helg!

Anonym sa...

Julebord rett etter arbeidstid, og liten mulighet til å skifte i mellom, gjør at jeg i dag virkelig er på glamorøs fredag! Antrekk: kort, svart kjole med glitrende detaljer.

Resten av helgen skal brukes til lystbetonte juleforberedelser.

God helg!

Trude

Stine Arkeologine sa...

Her er det en klar og nydelig vintermorgen, merkelig stille etter stormen i natt. Jeg har fulgt en stolt og spent liten gutt i alt for stor hvit skjorte til skolen, balansert over et tynt lag nysnø med en stor kaffekopp (og en sjokolade) og er nå vel anbragt på godt og varmt kontor. Har en god arbeidsplan for dagen, fin genser og parfymen Noah perle. Men jeg grubler også på hvordan jeg skal bli ferdig med de siste julegavene uten å bli overkjørt av et kjøpesenter. Lurer på om jeg skal vente til mandags morgen med det samme butikkene åpner, da er det kanskje på det roligste? Men det er litt sent, ville gjerne blitt ferdig i helgen! Skal iallefall planlegge godt på forhånd så jeg kan gå målrettet inn, og målrettet ut igjen. ;-)

God helg alle sammen!

Mette sa...

Fri! Deilig. Skal på bytur med søster - tror det blir mer kos enn shopping! Glamour idag: perlene er på, jeans er langt fra uniform og derfor nesten glamorøse, grå topp med vakker tekst ( kjøpt i København) og grått cashmereskjerf fra Cashmira som har de vakreste, mykeste skjerf og sjal som du kan tenke deg. Te i koppen, radioen på med lette toner. Deilig med fri!! .mette

koristen sa...

Deilig, myk topp og fint skjerf fra Gudrun S samt duft av Vetyverio er dagens glamoureffekter. En forkjølelse i startfasen går usedvanlig dårlig sammen med julekonsert m liten soloopptreden på søndag, så her skal spises C-vitaminer og drikkes te til den store gullmedalje. Så er det bare å krysse fingre!

Ellers blir det juleforberedelser og masse kos - gleder meg til julekortskriving med julemusikk til i kveld, det går fint sammen med teen og vitaminene :-)

Angående julehandel ville jeg tatt det så tidlig som mulig på en hverdagsformiddag. I desember savner jeg vaktsystemet fra årene mine i folkebibliotek...

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Annette sa...

God fredag!
Jeg startet dagen med å fjerne fire sting hos legen, hurra! Hadde en liten krangel med bremseskiva på sykkelen i forrige uke, men nå ser det ut som om det er på bedringens vei. Ellers føler jeg meg veldig glamorøs i dag med lilla, svigermorstrikket skjørt og matchende strømpebukser. Hyggelig å kle seg i adventsfarger.

Jeg lurer også på når det er best å handle de siste julegavene, det er nok veldig mange andre som er ute i samme ærend i dagene framover. Har ihvertfall bestemt meg for hva de jeg mangler skal ha, det hjelper jo.

God fredag 13. desember ønskes alle!

Glamourlektoren sa...

Nyvasket ullkjole og perler i ørene og litt makeup for å skjule et noe trett og dratt førjulsfjes.. Nyvasket hår. Lite søvn i natt pga eksamensoppgave som skal leveres inn snart og grytidlig morgen for å ha julefrokost i klassen min. Koselig og vellykket - glade elever får også læreren til å stråle :)

I kveld er det koselig julebord hjemme hos en kollega for seksjonen vår, og i morgen er planen å bli ferdig med eksamensinnleveringen, fordi på søndag kommer verdens beste glamoureffekt og julegave i hus - en liten tigergutt av en kattunge som skal få flytte inn hos oss :)God helg til alle!

Glamourlektoren sa...

PS Hvor og når det er best å handle julegaver - tidlig formiddag hvis man kan ta seg fri! Og enig med Glamourlektoren - store kjøpesentre gir bare angst, ingen kos. Jeg handler alt på det lille nærsenteret vårt, stort sett, og gir bort litt hjemmelaget/hjemmeavlet mat og drikke. At det er tanken som teller, er ingen klisje :)

Kristine sa...

Nyvasket hår, perler og diamanter i ørene og perler rundt håndleddene samt Pradas Infusion d'Iris er min lille dose fredagsglam.

I dag skal jeg lage deig til peppernøtter og sirupssnipper samt bake ut pepperkakedeigen som står i kjøleskapet. På søndag har vi julesamling for vennene våre med pinnekjøtt, hjemmelagde julekaker og gløgg og bare kos og hygge. Jeg gleder meg!

God helg!

Anonym sa...

Fridag med alt for tett nese, etter mine planer... Derfor er dagens juleprosjekter kraftig nedjustert. Hyggelig med god te, skive med juleskinke og sennep. Har vasket vinduskarmene med grønnsåpe og pakket inn et par julegaver. Svt's julefeiring fikk jeg også med. -En veldig trivelig tradisjon. Hvis formen tillater det blir det juletur til hovedstaden med god venninne i morgen. Gleder meg til førjulskos der. Håper på ekte julestemning i gatene, og kanskje snuble over et lite julemarked.

Med hensyn til handletidspunkt har jeg også tro på rett etter åpningstid, om du har noen mulighet. Vh Astrid

katla sa...

Stresser som et uvær for å bli ferdig med denne maseroppgaven. Har ikke tid til så mye jul...

Men jeg har et stor problem, som er litt glamorøst; jeg greier ikke bestemme meg for hva jeg skal ha på meg på julebord med venninnene i morgen. Jeg har rett og slett for mye å velge i! Er det mulig? Heldigvis har jeg bare en parfyme; Creed Love in White og håret takler bare en sveis om dagen.

Alltid shopp på formiddagene. Prøver å unngå sentere, men Oslo City på vei til nattvakt er bare litt for genialt!

Julia sa...

Har vært nede for telling i en uke nå, og håper at denne hva-nå-enn-det-er-sykdommen slipper tak, helst nå. For første gang på mange, mange år skal jeg feire bursdagen min i morgen, siden jeg runder et kvart århundre på søndag. Helgens glamoureffekter blir derfor kaker, mormors gamle kjole, champagne og en skikkelig vennefest.
Før den tid må jeg bare bli litt mer frisk. For akkurat nå føles det som om jeg har et fullstappet kjøpesenter i førjulstiden i hodet, dunk dunk dunk. God helg, alle sammen!

barnebibliotekaren sa...

Glad Lucia!
Jeg startet dagen med å gå Lucia som en overraskelse for sjefen, sammen med alle kollegene mine. Både sjefen og vi hadde klump i halsen og tårer i øynene, men gøy var det. Dagens første bibliotekbrukere ble litt forfjamset, men glad for ferske lussekatter til frokost :-)

I kveld er det julebord,- jeg sitter i festkomiteen og gleder meg veldig til det som garantert blir en hyggelig kveld, med lek, moro og god mat!
Lørdagen tilbringes først på jobb, og så på førjulstapas med gode venner. Sosial helg med andre ord..

Antrekket er foreløpig hvit genser og glitter i ørene, senere skal det skiftes til noe mer julebordfestlig,- juleørepynt og høye hæler inkludert. Dagens duft er Valentina.

God adventshelg til alle der ute!

Josefine sa...

God fredag! På mandag så flytter vi, så her driver vi å pakker ned leiligheten. Ikke særlig mye glamour i det, men tror det blir fint på det nye stedet. I kveld skal jeg på julebord med fine venner, og det skal jeg jammen meg i morgen også! Tar meg tid til litt festligheter i mellom slaga. :)

Anonym sa...

Her starta glamouren i går. Ein rask liten bakst av lussekattar, tidleg henting i barnehagen før eg og gutungen tok turen over fjorden heim til mine foreldre. Her går me julebukk natt til 13. desember. Ein saleg blanding av lussi og julebukk der ungane kler seg ut og går frå dør til dør å syng julesangar. I gjengjeld får dei noke søtt. Det var fyrste gong guten min var med, og som me kosa oss! På ferja på vei heim var han overlykkeleg over å ha snop (godteri) nok til to lørdagar.
I dag starta me dagen med heile familien på julefrokost i barnehagen.

Nå nyt eg stillheten akkompagnert av søte toner frå spotify. Ein god start på helga.

God helg!

Marta sa...

Kollokvie og særdeles vellukka barnebursdag i dag, veldig kjekt! Har ikkje merka noko særleg av "fredag den 13." eigentleg, meir Lucia heldigvis, i form av lussekattar og koseleg musikk :) God fredagskveld og helg!

Kjersti sa...

Rakk aldri å skrive i går (eller rakk og rakk... Prioriterte andre ting er nok riktig å si!) men bedre i dag enn aldri! Lite glamour foreløpig, sitter med en ekstra kaffekopp, hører på Jacobsen på P1+, beundrer synet av flyvende nisser på julegardinene som ble hengt opp i går, tenker at snart er det blitt så lyst gjennom vinduene at stearinlysene skal slukkes. Seinere i dag skal jeg kle meg i ullstrømper, skjørt og ullcardigan og ta på meg de lekre nye støvlettene jeg kjøpte i går for å reise til Oslo på jentetreff. Julemarked, mat og vin. Det blir bra!

Populære innlegg