fredag, desember 20, 2013

Glamorøs fredag


God morgen! Det er nest siste glamorøse fredag i 2013, og jeg har juleferie! Jeg våknet naturligvis grytidlig, og nå brenner jeg kongerøkelse og hører på julekantater av Bach i en gammel innspilling med Karl Richter. Teen er straks klar, regningene er betalt i tide, og når min elskede våkner skal vi på kafé og drikke varm sjokolade. Denne helga satser jeg kun på kos og hygge, en del husarbeid (men akkompagnert av glamourbibliotekar-kvalitetssikret julemusikk går det lettere) og film. 

Fredagsrapporter mottas i kommentarfeltet! Riktig god juleferie til dere som starter i dag!

13 kommentarer:

S sa...

God morgen!
Jeg har fri i dag, og drikker kaffe kun iført morgenkåpe. Luksus! Skal snart i dusjen, og deretter blir det litt rydding og fiksing. Om noen timer er ungene hjemme fra skolen igjen, og da drar vi til byen for hårklipp og de siste gavekjøpene. Planene for helga er ellers å få pakket inn alle presangene, lage og spise noen pepperkaker, spise den tradisjonelle lutefisk-middagen med storfamilien og kanskje se en julefilm eller to. Jeg er av den sorten som ikke orker stresse for å få en perfekt jul, så jeg satser heller på en høy kosefaktor.

Ønsker alle ei flott adventshelg og god jul!

HildeSofie sa...

Hurra for helg! Og jul! På byråkratkontoret er det julestemning, med levende lys og julekalendre fra både Lindt og The English Tea Shop (den anbefales for øvrig!). Har nettopp hatt et mini-juleverksted med rød kartong, limstift og årets julehilsen fra ordfører og rådmann, og klippet og limt dem til julekort som skal leveres sammen med blomster til noen utvalgte heldige i dag. Ingen skal si denne jobben ikke er allsidig! Denne uken har vært rolig, noe som har vært godt etter en hektisk høst med mange nye inntrykk og ny kunnskap i den nye jobben. Men nå er det ferie!

Jeg feirer glamorøs fredag med julerød genser og små roser i ørene. Dagen i dag blir kort, for vi vender snart nesene sørover for en helgetur til min familie, før vi returnerer til Toten for resten av jula. På Sørlandet venter pynting av juletre og laging av julesnop - og er jeg riktig heldig får jeg lov å fylle en liten boks med noen av favoritt-småkakene mine :)

En riktig fin og fredelig førjulshelg ønskes alle!

Ine sa...

Det høres ut som du har en ypperlig plan for både fredagen og helga! Kos deg!

Jeg teller ned timene til min kjære får juleferie, for da føler jeg at min ferie starter også. I dag skal jeg ikke så mye annet enn å sende den siste juleposten (og håpe den kommer fram i tide), vaske litt hus og høre på musikk. Dagens glamoureffekter er nyvasket hår, kokosolje som ansiktskrem og planer om å lage varm sjokolade (fikk så lyst på da jeg leste innlegget). God siste adventshelg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
I dag er det julelunsj på jobb,- jeg har ny, myk, julerød genser og høye hæler, røde julelyspærer i ørene og dufter av Idole d'Armani.
Jeg er i mål med julegavene, og har fått handlet det meste som skal handles, så etter jobb i dag blir det bare kos og julepynting hele helgen.
Gleder meg til å være sammen med unger og familie, lese, se film, spise god mat og bare kose meg. I romjulen blir det et par dager på jobb, men det er bare hyggelig.

God førjulshelg og en fredfylt og glad jul ønskes alle der ute, i særdeleshet vertinnen!

koristen sa...

Siste arbeidsdag før jul her også, og jeg prøver å ikke stresse. Det blir førjulsbesøk hos mor i helgen før jeg vender nesa hjem på mandag for julefeiring med annen familie. Masse kos i vente, altså :-)

Antrekket er svart, pyntet med et nydelig, rødt fløyelsskjerf, smykkene er med gull og perler.

koristen sa...

Også glemte jeg å si GOD JUL til Glamourbibliotekaren og alle andre!

.mette sa...

Fredag og sprutregn. Hva gjør vel det? Det er helg,i morgen skal vi ha julegløgg i heimen og ellers blir det yoga og juleforberedelser. Glamoureffekt: juletrenål i filigran. .mette

Annette sa...

God fredag!
I dag startet jeg dagen på kontoret med de mest effektive 3 timene jeg har hatt i høst. Sånn går det når jeg skal bli ferdig med oppgaver før jul. Men nå er den siste rapporten straks utgitt (hos sidemannskontroll) og jeg gleder meg til vi skal ha julelunsj som avslutning på arbeidsåret. Etterpå blir det handling av de siste gavene og styrketrening. Hurra :)
Jeg har pyntet meg med sort peplumtopp og stort turkist smykke i dag og føler meg fin.
God fredag og god julefeiring ønskes alle!

Millacamilla sa...

Sov lenge-helt til kl 09 og må få noen timer til på øret i ettermiddag pga to forestående nattvakter. Skal ut å kjøpe juletre snart og det blir vel dagens højdare. Glamoureffektene er nesten fraværende, perler i ørene dog og ny ullcardigan:) God førjulshelg til alle!

Frøken Desibel sa...

JULEFERIE!!! Veldig snart i hvert fall...

Desember har blitt hakket mer slitsom enn jeg hadde sett for meg med dødsfall i familien og en runde med matforgiftning, men nå er jeg nesten klar for halvannen uke juleferie.

De siste innkjøp skal gjøres før jeg vender nesa sørover. Bøker skal leses, filmer ses, musikk lyttes til. Jeg tror det blir en fin jul:)

Tjuvstartet litt på ferie-/helgefølelsen i går da vi først var en gjeng i Bibliotekbaren på Bristol og drakk varm sjokolade, og deretter så Nøtteknekkeren i Operaen. En fin førjulstradisjon:)

Jeg føler meg ikke så veldig glamorøs i dag, men har gitt noen blodplater, så det får være dagens glamourfaktor. (Også har jeg skrevet en rapport som hadde noen bilder med bilder av lettkledde glamourmodeller i seg... hvilket på ingen måte har noe med yrket mitt å gjøre altså!)

Håper alle får en fin førjulshelg, og sender en ekstra liten hilsen til Annette og vertinna!

Elisabeth sa...

God fredag, og god juleferie! Dagen startet glamorøst nok med å våkne tjue minutter før klokka ringte - det gjorde godt. Været var ikke all verden, men gårdagen kompenserte på forhånd med klarvær og nordlys. Så da var det greit.

Glamorøst å ha siste arbeidsdag før ukeslang juleferie - i morgen blir det noen timer med NSB før jeg kommer dit jeg skal. Den ytre glamouren var ikke allverden; turklær og regnværsfornuftige klær. Men innvendig er henger gårdagens glamour igjen; dagen ble bl.a. avsluttet med gløggselskap med et par venninner og utveksling av julegaver.

God glamorøs fredag til alle, spesielt vertinna og AltGodt!

Anonym sa...

Fredagen var den store vaskedagen. Etter ti timer tok jeg et velfortjent bad (sauna). Hårkur og ansiktsmaske er et must. Deilig med nyvasket hus, og meg selv som 'ren og pen' før jeg la meg undre dyna, og sovet momentant! God adventshelg fra Stine.

Stine Arkeologine sa...

Jeg glemte helt at det var fredag i går! Minstemann har vært syk hele uka, så her har juleforberedelsesplanene raknet helt - men til fordel for roligere dager. Det var en fin fredag med mye fin musikk i stua, dyne i sofaen og blaing i sangbøker med den lille som har mistet stemmen selv men peker på hva jeg skal synge og får ha ei fele i fanget og klimpre som akkompagnement.. Kanskje ikke akkurat vakre fremføringer, men veldig koselig! Dagen i dag har hittil vært ganske lik. :-)

Fortsatt god helg alle sammen!

Og riktig god jul! :-)

Populære innlegg