fredag, desember 27, 2013

Glamorøs romjulsfredag!


God formiddag! Ikke husket jeg at det er fredag i dag, før jeg akkurat ble gjort oppmerksom på det! Her er glamouren passe julecasual, med en slags førtitallsfrisyre, lyseknallblå Givenchy-steiner dinglende fra ørene og myk kasjmir-genser. Jeg leser Jane Austen og drikker julete. 

Hva driver dere med? Rapporter mottas! 

Her er forøvrig første halvdel av kantate nr 3 fra Juleoratoriet, som er skrevet for akkurat denne dagen. Fortsatt fin romjul ønsker jeg dere!

mvh Glamourbibliotekaren. 

p.s. det kommer en "kva las du no" i morgen, så det er bare å gå i gang med julelektyren!

10 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

God formiddag til deg også! Jeg har rolige dager sammen med familien. Antrekket er ennå pysj, parfymen Noa Perle, boka er Little Men av Louisa Alcott og frokosten foreløpig bare kaffe. Det mest glamorøse med jula i år er å få sove så mye jeg vil og være sammen med mine fine tantebarn, det ene bare seks uker gammelt.

Ha en fortsatt fin fredag og romjul! :-)

barnebibliotekaren sa...

Oj, visst er det fredag!
Jeg er på jobb i romjulen,- det vil si at vi konsentrerer oss om å holde biblioteket åpent,- prater med brukerne, rydder litt i hyllene og småspiser julegodt innimellom.
De første juledagene har vært hyggelige, med mye sosialt samvær med slekt og venner. Derfor føles det glamorøst å ha en helg helt uten planer foran seg. Lese litt, spise noe annet enn julemat, se film, kose meg :-)
Jeg har engler dinglende i ørene i dag og dufter av Coco Mademoiselle.

God glamorøs fredag og fin romjulshelg til alle!

Annette sa...

God fredag!
Jeg er den eneste på ingeniørkontoret i dag, og det er litt kjedelig. Men jeg får konsentrert meg om viktige oppgaver, som å planlegge vårens store prosjekt.
Fredagen blir mer glamorøs i ettermiddag når jeg skal trene med min søster som instruktør, det blir deilig. Godt å bruke kroppen med all den energien julematen gir!

God romjulsfredag ønskes alle!

S sa...

Nyter late juledager, men hadde vekkerklokka på i dag så jeg ikke sov bort hele dagen. Men alt går i sakte tempo, og det blir gjort fint lite nyttig. Merker at resten av familien har det likedan, og det virker som vi trenger litt roligere tempo i noen dager.

Jeg har lett litt på nett etter møbler på salg. Nå skal jeg snart lese litt i en bok, og kanskje knaske litt julegodter.

Ha en fin fredag!

.mette sa...

På jobb. Ikke mange sjeler innom i dag, nei. Synes dette har vært en kjekk arbeidsuke: mandag og fredag og så var det helg igjen. Har ryddet på min pc - det trengs av og til. Helt fri for glamoureffekter - men dette skal det endres på straks jeg kommer hjem. God helg! .mette

HildeSofie sa...

Haha, fredag? Jeg er så døgnvill! Det betyr at juleferien virker :)

Den har så langt inneholdt: hyggelig julaften med svigerfamilien, en kinotur, mengder te og snop, nyeste episode Downton Abbey, julebrus medbragt fra Sørlandet, julenoveller av Hamsun, Skram og Prøysen, aviser, Gert Nygårdshaug, fine gaver, varme sokker og rød neglelakk.

Og slik er planen at dagene skal fortsette en stund til :)

En riktig strålende julefredag til alle!

Ina sa...

Fredag, gitt! Jeg har tilbragt dagen i stillevogn, med nesa i en morsom bok, og nå jåler jeg meg på hotellrommet i Lillehammer foran kveldens selskapeligheter.
Korres Saffron Amber Cardamom, fløyelskjole, gode venner, jazz og stort hår gjør kvelden fin. Fortsatt god romjul og god helg til alle glamorøse!

Anonym sa...

Jeg hadde helt glemt glamorøs fredag, men kanskje det sitter i ryggmargen;-) Antrekket er en søt, svart kjole, som nok var mer i tiden for noen år siden, men definitivt litt glamorøs fremdeles.

Mannen og jeg har gått lang tur før det begynte å snø, og så" dumpet" jeg bort i et salg. Resultat: to gensere, som jeg trenger til arbeid.

God romjulshelg til alle!

Trude

Synne sa...

Oi, hjelp, er det fredag? Det passer egentlig bra, for jeg har på meg en av mine aller peneste kjoler, som jeg har arvet etter min mor. Den er lang og vinrød og helt perfekt i disse dager. Jeg håper hun følte seg like fin i den for tredve år siden som jeg gjør i den nå! Fortsatt god og glamorøs romjul, alle sammen!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag - sent, men godt! Her startet dagen allerede halv åtte, ettersom juleferien var over og jeg måtte ta toget hjem i dag. Kjentes også glamorøst ut å faktisk bare bruke åtte timer på turen, som ruta sier, i stedet for de fjorten timene vi brukte på vei sørover - pga buss for tog...

Den ytre glamouren har også vært ivaretatt; sorte strømper, rosa sko og gråsort strikkakjole mens jeg reiste. Og duft av Valentina fra Valentino - helt klart min nye favoritt og muligens signaturduft.

I kveld var det også godt, glamorøst eller ikke, å ta en tur i marka med et par venninner, alle tre utstyrt med hodelykt. Jeg møtte to elger også, en på vei opp til dem og en på vei hjem igjen, men de var ikke interessert i verken meg eller hunden da vi passerte rett forbi der de sto...

Akkurat nå er jeg akkurat ferdig med å lese ei bok jeg fikk til jul; 'Til fjells i Nordland'. En drøss turforslag, og jeg lurer på en tur til Narvikfjellene i sommer! I helga skal jeg begynne på den andre boka jeg fikk til jul, så den kan jeg vente med å si noe om til i morgen :)

God glamorøs fredag og romjulshelg, alle som en!

Populære innlegg