tirsdag, desember 31, 2013

Godt nytt år!


Kjære lesere av denne blogg! Jeg sier som jeg gjorde på nyttårsaften i fjor og året før: 

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, mailer, presanger og julekort jeg har fått av dere i året som har gått. Jeg har verdens beste lesere! Dere er en gjeng med smarte og oppegående mennesker som støtter og oppmuntrer hverandre i kommentarfeltet, uten å vite hverandres navn eller bakgrunn. Antallet ufine kommentarer er lik null, jeg må så å si aldri sensurere noe som helst, og det sier litt om hvor lite misunnelse og jantelov som råder blant denne bloggens lesere. Det er jeg veldig glad for. 

Jeg håper dere alle har en fin nyttårsaften! Pass på hundene når rakettene begynner å smelle, og husk at barn foretrekker klinkende edru foreldre om de får velge. 

Min elskede har akkurat laget ferdig aftenens dessert (créme brûlée, som han lager hver nyttårsaften) mens jeg har sittet ved ovnen og lest. Nå skal vi straks lage en bedre middag, men aller først skal vi gå en tur. 


Og aftenens nyttårsmelodi er det Peggy Lee som står for. Denne innspillingen gjorde hun da hun var over seksti år, og kanskje er det også noe av det aller mest ekte hun gjorde. En underbar sangerinne var hun. Klump i halsen. 

Jeg ønsker hver og en av dere et riktig fint og fredelig 2014! Vi ses snart!

GODT NYTT ÅR!

11 kommentarer:

Anonym sa...


Nå har jeg fulgt bloggen din så lenge uten å ha lagt inn en eneste kommentar, så, kanskje fordi det er et nytt, blankt år rett om hjørnet, fant jeg ut det var på tide. Jeg vil rett og slett takke for en vakker blogg !Saklig, opplysende, underholdende og med et retrospektivt blikk som er så flott ! Det være seg : klær, musikk, møbler ,litteratur, etc. Jeg storkoser meg ! Tusen takk ! Og . . .et riktig Godt Nytt År !

Glamourbibliotekaren sa...

Hei, så koselig at du bestemte deg for å gi lyd fra deg! Fortsett gjerne med det :) Tusen takk for hyggelige og varmende ord! Et riktig godt nytt år ønsker jeg deg.

aariho sa...

Støtter forrige innlegg. Leser bloggen din med jevne mellomrom, koser meg med musikken, og alt du skriver om. En nydelig blogg har du! Godt nytt år!

Kjersti sa...

Tusen takk for at du lager så fin blogg! Mange gode ønsker for det nye året :)

Stine Arkeologine sa...

Riktig godt nytt år til deg og dine! Gleder meg til å følge bloggen din i 2014! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Aariho, Kjersti og Stine A: Godt nytt år! Hyggelig at dere henger med!

Anonym sa...

det er folk jeg er glad for å følge i hans personlige iboende verdier, og du er av dem. Jeg håper ikke å være irriterende som en person av en annen type.
Jeg er den mest oppriktige for denne sekulære nyttår ønsker, slik at det er fra din personlige vilje, oppnås best fra dine kvaliteter som er sikkert stor. Jeg ønsker deg og din familie og dine lesere for din fin blogg, et fenomenalt(Nota bene, dette uttrykket, ber brukes fra Synne) år : 2014 i musikk og mange glede som går sammen. oi ! : - med din tillatelse : (Gratulerer til "crème brulée" dessert laget av mannen din er en velkjent katalansk dessert hvis jeg hadde temerity å foreslå at du spør "Synne" min e-postadresse,. Jeg ville være glad for å sende til deg, i all enkelhet, litt vin "Banyuls" som går med det godt sammen for det tradisjonelle til. smak) . stor stor Merçi ; godt nytt ar . bruno

Glamourbibliotekaren sa...

Godt nytt år, Bruno!

Russian Red sa...

Godt nytt år til deg, Glamourbibleotekar! Takk for at vi lesere har har fått følge deg i nok et år!

Synne sa...

GODT NYTT ÅR, kjære Glamourbibliotekar! Måtte det bli fullt av gleder og fine opplevelser!

Glamourbibliotekaren sa...

Godt nytt år, Russian Red og Synne!

Populære innlegg