torsdag, desember 19, 2013

Radio Glamourbibliotekars juleutgaveI går var jeg innom min lokale matbutikk, hvor det stod på en eller annen julesamleplate der alle sangerne skrek og wailet til ørene mine verket og jeg glemte hva jeg skulle handle. 

Man kan jo virkelig bli gal av julehandel under slike forhold, ikke minst hvis man har ærender man må få unnagjort i en fart og det er stappfullt av mennesker på alle kanter. 

Jeg minner igjen om min julespilleliste på Spotify som er helt fri for mas. Nærmere 400 av dere følger den allerede, men det er plass til mange flere. 

Velkommen, alle glade og/eller slitne ører!


5 kommentarer:

Inger Beate sa...

Det er en fantastisk liste, tusen takk! Har hørt på den de siste årene. Når jeg 1. desember hører Perry Comos stemme, kommer julestemninga snikende. (Hører ikke på shuffle, så tror aldri jeg har kommet til bunnen av lista;) Kanskje i år!)

Velluto venticello vaniglia sa...

Takk for herlig spille-liste - den blir helt sikkert spilt mye her i julen. God jul til deg og dine. Marianne

Unknown sa...

Ahhh, tusen takk! :))

fru winther sa...

Argh! Noe så grusomt! Jeg har funnet ut at jeg er totalt allergisk mot "The Little Drummer Boy"...de der "rappapam-pam-pam"-ene går meg fullstendig på nervene. I tillegg hørte jeg en "ny og fresh" utgave av "O Holy Night" her forleden, med en godt under middels syngedame, og en helt ny og alldeles grusom poppete melodi.De som har begått den burde vært kjølhalte! Hurra for dine deilige spillelister!

Glamourbibliotekaren sa...

Inger Beate: Ja, den stemmen til Perry Como, det er ikke tilfeldig at "What love is made of" ligger øverst! Resten av lista er egentlig veldig shuffle-vennlig, men man må liksom starte med den.

Velluto venticello vaniglia: Takk det samme! Glad du liker musikken!

Fru Perez: Bare hyggelig!

fru winther: Selv sliter jeg med "The twelve days of Christmas", særlig i waile-versjoner. "O holy night" blir stort sett radbrekket, det er jo nesten ingen som takler dem, amatør eller profesjonell. Nei, man må lage egne spillelister skal det bli stemning!

Populære innlegg