fredag, januar 31, 2014

Glamorøs fredagGod morgen! Endelig fredag, etter en litt krevende uke og en sørgelig men fin begravelse i går. Det blir bra med helg! Jeg har hjemmekontor igjen, og her går det i Darjeeling og P2s nyhetsmorgen. Dagens duft er Tartine et Chocolat fra Givenchy, Suzuki/Bach Collegium Japans vol. 45 av sin kantateserie er straks i stereoen, og bare jeg får samlet litt mot skal jeg brøyte meg vei gjennom snøen for å hente avisene.

Etter jobb skal jeg på biblioteket for å levere bøker, og da skal jeg definitivt kjøpe med en bukett tulipaner hjem. I morgen blir det kanskje konsert, ellers er helga åpen.

God helg alle sammen, og herved oppfordres dere alle til å legge igjen fredagsrapport. Husk, hjemmekontor betyr at man ikke har noen kolleger rundt seg, ingen å spise lunsj med, så da er det desto viktigere at dere holder meg med selskap, kjære lesere! Inn i kommentarfeltet med dere.

En låt til slutt, verdens fineste stemme synger Jerome Kern:

23 kommentarer:

.mette sa...

Hilser fra Paris. Har ikke vært her siden 1993. Ligger i sengen med en kaffekopp på nattbordet og ser ned på mine nypedikerte, rødlakkerte negler. Det er glamour. Planlegger dagens utflukt. Tre ubrukte dager foran oss. God helg! .mette

Mynte sa...

God fredag fra kontorplassen! I dag var jeg tidlig på plass slik at jeg kan gå hjem litt tidligere i ettermiddag. På vei hjem skal jeg gå innom Narvesen og kjøpe med noen nye magasiner. Gleder meg!
Store perler i ørene, pen skjorte og utslått hår.
Endelig fredag og snart helg!

Karina sa...

God morgen!
Har tatt meg fri fra jobben i dag, og tenker å bruke tiden på studier. Antrekket er foreløbig morgenkåpe og duften ikke bestemt enda.
Helga er helt fri for planer. Kanskje en skitur? Kanskje shoppe litt nødvendigheter? Kanskje bake litt? Definitivt lese masse og drikke massevis av te. Og høre på musikk. Favoritten for tiden er fantastiske Comet Kid som gav ut sin første plate, "Roots" forrige uke. Elsker den!
God helg :)

Line sa...

Som vanlig er fredag en litt stille dag på skolebiblioteket, men jeg har et og annet å gjøre uansett. Dagens glamour er ugleøredobber, hvor uglenes kropper er påfuglfjær. Denne helga skal jeg på fotokurs, det blir fint:-)

Kos dere i helga, både glamnourbibliotekar og alle dere andre

Stine Arkeologine sa...

Heldig både de på hjemmekontor og i en seng i Paris! Jeg feirer fredagen med røde negler, fin bluse og lun og fin cardigan, og siden jeg ikke greier å la være å drømme om sommeren har jeg like godt slått til med Yardleys liljekonvallparfyme. Gleder meg til rolig helg med barna. Vi har avtalt at vi skal ordne i huset i 15 effektive minutter når vi kommer hjem, og så skal vi bare slappe av og kose oss sammen resten av kvelden!

Ønsker deg en fin dag på hjemmekontoret, og riktig god helg alle sammen! :-)

HildeSofie sa...

God glamorøs formiddag i snøføyka!
Litt trøtt i dag, etter sen jobbekveld med møte i går - men snart er det helg, og det er fint å tenke på. Må bare få unna en haug med arbeidsoppgaver først - akkompegnert av radio og med te i koppen. Duften er Vanille noir, og antrekket er casual i grått, sort og rødt.

Planer for helgen: Måke snø, haha! Se film. Drikke te. Og ellers ta det som det kommer.

God helg til alle!

S sa...

God fredag fra nord! Nyter utsikten fra kontroet, mot en lys, vakker himmel og snødekte fjelltopper. Det er så deilig at februar står for døren og lyset har kommet tilbake her nord. Det har vært sterkt savnet denne vinteren.

Foruten dagslys, så bidrar en ny genser til dagens glamourfølelse. Ble klar over at jeg faktisk trengte en del nytt i den uka hvor vi skulle ta i bruk gamle og lite brukte ting. Jeg oppdaget at mye av klærne faktisk er i bruk og lite blir hengende. Ellers er håret nyvasket og fønet, og det er glamorøst for en travel kvinne. :-)

I dag blir det sedvanlig fredagskos med fyr i ovnen og god mat - tror hele familien har behov for å ta det litt rolig i dag. Skal kanskje kjøpe med noen tulipaner også. I morgen blir det tur til nabobyen for å se på ny (gammel) bil til meg, og jeg håper vi får en hyggelig familietur ut av det. Ellers må jeg finne frem bøkene og begynne å lese til eksamen i mai.

Ha en fin fredag!

Salome sa...

God morgen.
Jeg tester ut alle parfymeprøver jeg har liggende. I dag er det Yves Rochers Moment de Bonheur. Ganske likegyldig egentlig (men det er bedre enn irriterende).
Jeg vil gjerne tømme skapet for sånne ting som testprodukter... Rydde opp.

Men jeg tror nok jeg vender tilbake til Coco Mademoiselle og Dreams Unlimited (Bodyshop). Har ikke sånt utvalg som du har!

Ellers eldes tulipanene fra forrige helg med verdighet. Sikkert resultat av netter i mørke og kjøighet.
God helg

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Denne uken har vært tung på mange måter, men jeg har bestemt meg for å legge den bak meg og se framover.
Jeg begynte i dag morges,- orket ikke å måke og skrape bilen, så den fikk stå. Spaserte til jobb, og ankom morgenmøtet med roser i kinnene. Som takk for min og kollegers innsats de siste par ukene spanderer sjefen smørelunsj i dag,- jeg gleder meg allerede! Planer for helgen: rydde i klesskapet mitt, snuse på et par parfymeprøver og slappe av.
Glamoureffekter utover de røde kinnene; sølvhjerter i ørene, en god hårdag og en sprut Valentina.

God helg til vertinnen og alle gjestene!

sol sa...

God fredag! Våken siden halv seks, har tilbragt fire timer (!) i godstolen foran peisen. Leste - av alt i verden på en vinterdag - Gunnar Larsens "I sommer". Kom over en førsteutgave jeg promte ga meg selv i presang. Glamoureffekter for øvrig er verdens deiligste ullmakko og en bukett roser å la øynene hvile i når tankene fordrer en liten lesepause for å ta Larsens til tider poetiske vendinger helt inn. Dagen er for øvrig blank som nypusset messing. Jeg tror jeg skal gå ut for å se hva som skjer i skogen på årets siste januardag. Her er merkelig snøfritt, og etterjulsvinterens himmel er raus med nytt og håpefullt lys. Akkurat nå svever to ørner over flomålet her nede; de ser ut til å ha fått øye på frokost. Og ikke vet de at de i dette nu føyes til som glamoureffekter.
Nyt tulipaner og andre gode ting, og ha ei flott helg!

Anonym sa...

Fri fra jobb, fredagen skal stå i husarbeidet og ryddingens tegn. Etter det: dusj og Biotherm bodylotion, Gucci flora..og joggedress. INGEN planer for helga, det beste som finnes. Det blir strikketøy, bok og god mat.

Ina sa...

Vær hilset, på glamour-hjemmekontoret, i Paris og andre steder! Jeg har gjesteopptreden på min gamle arbeidsplass, og nyter hyggelige gjensyn mellom slagene. Bluse i sort, grått og blått blomstermønster, sort skjørt og Pippi-støvletter med snøring. Dyp sideskill og skikkelig sminke fredagen til ære. Har funnet det perfekte hud-produktet, en BB-krem med faktor 50! Ingen solflekker på mine kinn, takk! Duften er Kiehl's Vanilla & Cedarwood og smilet er stort!

Skal på konsert med min favoritt-trio på Nasjonal jazzscene Victoria på lørdag kveld. Gleder meg til å henge med den kjekke pianisten resten av helgen.

Siri sa...

Rolig dag på kontoret, der det fortsatt er lenge til neste deadline og jeg derfor benytter sjansen til å rydde i papirhaugene og mailboksen.
Helgen blir ganske busy ettersom det rykker inn en haug med håndverkere på mandag som skal bygge nytt bad for meg, og jeg må flytte ut og bo i koffert de neste seks ukene. Det er ikke noe jeg ser fram til, verken alt jeg må ordne før mandag eller å være hjemløs så lenge. Men i mars har jeg forhåpentligvis et splitter nytt bad, og det blir bare så deilig!
Ellers er det kortkveld hos gode venner i kveld, og i morgen skal vi overvære en ung bekjents dansedebut i Operaen, så det blir stas.
God fredag til alle!

koristen sa...

Fredag med snøføyke begrenser den ytre glamouren en smule, men litt gull og perler og Chanel No 5 Sensual elixir bak ørene er på plass.

Prosjekter for helgen: Arkeologisk utgraving av leiligheten, en liten tur på Ikea, lære meg å synge og spille på gitar "Blå salme" av Erik Bye :-)

God helg til vertinnen og alle andre glamorøse!

Maren sa...

Det er så fint at det er helg! Jeg ligger hjemme i pysjen med en skikkelig forkjøla kropp. Men pysjen er ny og fin med lyseblå striper. Egentlig skulle jeg ha jobbet både lørdag og søndag, men nå blir det en sofaliggende helg i stedet. Plan: Bli frisk, se flere filmer, lese i Little Women, maile rundt etter en praksisplass til våren, spise appelsiner og drikke te. God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø! Her er det fortsatt ikke snø, men til gjengjeld er store deler av marka tilgjengelig uten ski på beina. Da kan man egentlig ikke klage, selv om det føles absurd med bålforbud og gressbranner i januar...

Dagen starter glamorøst; frokost med Söderte fra Stockholm og nybakte grovbrød som var ferdige sent i går kveld. Jeg er nydusja, håret fikk seg en fuktighetskur i dusjen, og jeg dufter av Valentina - som jeg simpelthen elsker, rett og slett.

Nå har jeg hjemmekontor i min blå sofa og myser mot Landego innimellom, mens jeg ellers bedriver diverse nødvendige sysler. Jeg har tatt opp et langvarig studium i fjor høst, og da er det godt å kunne fordype seg innimellom. Øvrige planer for dagen og helga innebærer litt jobb, masse kos og muligens litt fordypning i studiesaker.

Mest av alt, og hele tida, skal jeg imidlertid følge med på Femundløpet, som starter i ettermiddag. Har mange kjente både på sleder og i støtteapparat, og det føles litt rart å ikke være på Røros selv. Heldigvis sørger gps-tracking og andre hjelpemidler for at man får med seg mye spenning og stemning!

God helg til både vertinna og alle gjestene!

Josefine sa...

God fredag! Helga startet i går med Siri Nilsen konserten sammen med en god venn. Det var en veldig fin konsert, hun er utrolig god live! Nytt album slippes i løpet av våren, det gleder jeg meg til.

I dag er det fredag og med full studieuke er jeg veldig glad for at det er lørdag i morgen. I kveld blir det frivillig jobbing på studentpuben, og i morgen kommer svigers på besøk. Ellers er det bare rolige planer for helga!

Oda sa...

God glamourøs fredag!
I snødekte Danmark er antrekket ull frå topp til tå som blant anna består av ein strikkergensar som eg fekk frå farmor i julegåve: snøvfnugg og menneske som går på ski i ein sirkel rundt gensaren. Eg høyrer på Mazzy Star: Among the Swan no og planar for dagen er å gjere kjedelege ærend i byen for så å gå på kafé og lese kjekke pensumbøker, og kjøpe tulipanar med meg på vegen heim. Håper helga blir god!

frk. Frydefull sa...

God fredag! God stemning poå kontoret i dag - vi har fått noen nye kontrakter og hatt en hyggelig lunsj med kontornabo. Dagen startet i møter ute og litt ferm og tilbake i vind og snø. Desto mer glamour å hente seg en mocca på nærmeste kaffebar inn på kontoret. Helgen skal benyttes til litt huslige sysler i hjemmet (det skal ryddes og vaskes!) og et kinobesøk. På vei hjem fra jobb håper jeg å få med både en ny te og noen tulipaner. Begynner å bli innmari vårsyk!

Julia sa...

God fredag til alle! Går en veldig sosial helg i møte, tar det derfor ekstra rolig idag. Glamoureffekter er vellykket presskannekaffe, den litt for fine hverdagsullkjolen og kanelbolle på deling, samt Brahms cellosonater (etter at jeg leste meg gjennom vertinnens beskrivelse av Bois des Iles ble jeg så nyskjerrig på både duft og assosiasjoner at jeg bare måtte prøvehøre litt).

Synne sa...

Oi, denne dagen forsvant fortere enn jeg hadde trodd, men nå har jeg iført meg en vintagekjole fra Paris og min mormors gamle perlekjede, for nå skal jeg treffe gode Kulturnytt-kolleger. Mange fine helgeplaner gjør det litt hyggeligere at vi møtes i en så melankolsk sammenheng, og jeg tror dette blir en koselig kveld og helg. God, glamorøs fredag herfra!

Anonym sa...

Ja, endelig fredag. Ikkje at eg har venta på denne dagen, kvar dag denne uka har vore god. Men folk flest er i særdeles betre humør den siste arbeidsdagen i veka.
Dagens glamoureffekt var ei nystrøken, kvit skjorte som eg bruker veldig sjelden, saman me ein blå ullgenser som eg er blitt så glad i. Ein blomstrande og koseleg blåfarge som gjer meg så glad.
I helga skal eg kose meg med familien med late dagar og mykje kos.

Ha ei strålande helg!

Spis, løp, les sa...

Endelig fredag! Jeg tror jeg må oppgi flere glamoureffekter i dag. Trening før jobb gjør alltid godt, og så klinket jeg til med et sommerlig silkeskjørt under ulljakken for å føle meg ekstra fin.
God,helg!

Populære innlegg