fredag, februar 21, 2014

Glamorøs fredag


God morgen fra hjemmekontoret! Snøen laver ned utenfor vinduet i vårt winter wonderland av en hage, en late-bloomer-amaryllis lyser rødt i karmen, jeg har levende lys på bordet og på ovnen, te trekker i kanna, huset er helgefikset, roser på bordet, vakker musikk - dette er virkelig topp! Dagens duft er "Miracle" fra Lancôme, antrekket er temmelig casual, og jeg har nyvasket hår. 

Jobbelørdag også i morgen, på jobben, men jeg er alltid ferdig tidlig på lørdager og da kan jeg dra hjem med den beste samvittighet og slenge meg på sofaen med ei bok. Deilig å avslutte en fin og aktiv uke på den måten!

Fredagsrapporter er hjertelig velkomne, som vanlig! Og oppfordringen går stadig sterkest til dere som sjelden eller aldri kommenterer - vi vil gjerne høre fra dere også! Bli med på denne kollektive helgefølelsefeiringen!

mvh
Glamourbibliotekaren. 


Her er jeg!

24 kommentarer:

Kristin sa...

God, glamorøs fredag!
Her skal vi gjøre oss ferdig med en arbeidsdag før vi går i gang med forberedelser til festen i morgen. En fest vi har bedt deg om å komme som "den du ikke ble". Blir interessant å se hva det blir til og hvor mange av gutta som kommer med Liverpooltrøyer..
Ha en deilig februardag og god helg!

Elisabeth sa...

Dagens glamour må sies å være at jeg drikker av den fine kaffen.
I en fin gammel kopp jeg fant på fretex sist jeg var sørpå.
Straks skal helgekofferten pakkes full av bunad og stasplagg for barndåp og festivitas!

En riktig god helg til alle!

Anonym sa...

Nå husker jeg ikke hvilken parfyme jeg tok på men den er god :) (Yves et eller annet, jeg har ikke så mange da...)Jeg har fin fuskepelsjakke i svart, og rosa skjerf. God helg !

.mette sa...

Ikke mye glam på meg i dag - men jeg har nyvasket hår innsatt med grape seed oil og det gjør håret blank og duftende.I aften skal jeg pynte meg med kjole og drikke vin av stetteglass uten at det er noen spesiell anledning.Ha en strålende helg. .mette

Anonym sa...

Antrekk i grått, sort og hvitt ble forsøkt piffet opp med skjerf i oransje, rødt og grønt i anledning glamfredag. Da jeg kom på jobb, innså jeg at det ble ganske feil, men muntert er det :)

I kveld kommer våre to nevøer på overnatting, og vi kan se frem til de mest fantasirike historiene. Kake er bakt, og jeg ser frem til en helg med mye kos.

God helg!

Trude

Milla sa...

Jeg har yndlingsgenser på og nyklippet hår, det er deilig det. Nå venter noen intensive og litt stressende arbeidstimer på lesesalen. Heldigvis har jeg pizzarester fra i går til lunsj i dag, det er hakket mer glamorøst enn de sedvanlige knekkebrødene i alle fall. Planene for helgen består av bursdagsfest, OL-titting, litt jobbing og forhåpentligvis en god dose avslapning. God helg alle sammen!

S sa...

Har ikke så mye ytre glamour i dag, men den indre er adskillig mer til stede. I går ble sommerens familieferie bestilt, og det er hyggelig å ha noe å se frem til. Skal feire min mor i morgen, og jeg gleder meg til å være gjest, kle meg pent og bare møte opp. (Er så ofte at jeg/vi står i rollen som verter, så forandring fryder.). Ellers er helga deilig fri for planer.

Akkurat nå har jeg en travel jobbdag å komme gjennom - kjenner at det å alltid ha litt for mye å gjøre sliter meg ut. Men jeg satser stadig på lysere tider, selv om jeg ser at jeg ofte havner på samme sted igjen. En liten uforutsett hendelse, og planene for dagen veltes slik at jeg ikke rekker alt jeg burde. Og da skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde mulighet for hjemmekontor - tenk å kunne sitte i fred og ro i sitt eget hyggelige hjem og jobbe, med levende lys, fyr i ovnen og den beste kaffen ved sin side...

Uansett, ønsker alle ei flott helg!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dagens glamour består av nyvasket og ganske nyklippet hår, og fremfor alt et hjem som alt er vasket og ryddet for helga. Ingenting er bedre enn å komme hjem på fredag ettermidag til et helgevasket hus! Antrekket er ganske uglam faktisk, men varme og komfort kan jo også kjennes ganske glamorøst.
Ser frem til en rolig helg med lange frokoster og feiring av en venninnebursdag som eneste forhåndsbooka aktivitet.

Cecilia sa...

God morgen!
Her om dagen fikk jeg en stor nostalgipakke: En eske med 14 parfymer funnet på loftet i forrige leilighet! Siden min exmann fortsatt bor der, trengte jeg aldri å tømme loftet. De fleste parfymene er kjøpt midt på 80-tallet, og er for det meste tyngre og mer orientalske enn de fleste jeg bruker nå. Opium, Ysatis, Coco, Gloria Vanderbilt, Oscar de la Renta, Shalimar, Armani, Le Jardin, L'air de Temps, Rive Gauche ... Regner ikke med at alle har holdt seg, men noen er forbausende intakt, og flaskene er uansett dekorative. Må snuse inn og prøve noen få om gangen, så DET blir en av helgens aktiviteter!

Helgeplaner ellers: Lokal rockekonsert i morgen, og hundeturer så klart.
Dagens glamour: Ganske så kule gummistøvler, og vintage Gloria Vanderbilt.
God helg til alle!

Anonym sa...

Glamouren er at det er vinterferie, men barn er sendt til besteforeldre og jeg må skrive arbeidskrav på 1- 2-3. Men hvis jeg leter er det vel glamour med foreldre som stiller som barnevakter når man sårt trenger det. Er jeg flink blir det stas med restaurantmiddag i kveld før jeg forhåpentligvis fullfører arbeidskravet i morgen. Skal også på babybesøk:) Nå er det ikke noe nett, blader, strikking eller ol før 16.00 - ha en god fredag.

(Pyntingen får komme i kveld:))

Karrimarri sa...

Goooood fredag :) vinterferie for min del, noko som betyr lite ytre glamour foreløbig. Men, når huset er vaska og solbollane bakt, tenkjer eg at eg og skal freshast opp. Her kjem helga til å bestå i retting,besøk,turar og avslapping :) Kjekt med ferie, men eg kjenner det skal bli godt å komme på jobb att:)
Helsar til alle flotte kvinnfolk her inne, ( og mannfolk, for det finnast vel det og blant lesarane) og kong Harald som har bursdag i dag :)

koristen sa...

Beste glamoureffekten i dag er duften - Eternity fra CK. Jeg har bare en miniflaske, så det er ikke ofte jeg spanderer den. Deilig!

Helgen vil inneholde besøk hos mor, lesing, OL og vår faste utfordring - Rolf Hansens "innmarie" kryssord i Magasinet. Og når jeg kommer hjem på søndag, blir det noteorganisering og repetisjon av gamle sanger. Sommerens kortur til Dublin kryper stadig nærmere - gleder meg!

Men først skal her jobbes intenst i noen timer - neste uke blir det masse jobbing utenfor kontoret, så det gjelder å komme ajour på forhånd...

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

barnebibliotekaren sa...

Utenfor kontorvinduet går sluddet langsomt over til regn,- været er virkelig lite glamorøst! Men inne på kontoret har jeg kaffe i koppen, varme ullsokker og nydelig silke/ullskjerf rundt halsen. Arbeidsdagen i dag går først og fremst med til å forberede et arrangement jeg er ansvarlig for neste uke. Mest kos, men litt fikling med smådetaljer. Hjemme venter nyvasket hus og en helg sammen med kjæreste, venner, unger, gode bøker og god mat og drikke.
Jeg dufter av Valentina, og i ørene sitter gullkuler som jeg gjenoppdaget da jeg ryddet i smykkeskrinet her om dagen :-)

God helg til alle,- både gjestene og vertinnen!

Line sa...

Petrolfarget kjole i babyfløyel er godt å ha for å få litt glamour på kalde dager, i tillegg har jeg ugleøredobber av påfuglfjær. Det ser ut som det blir ei rolig helg. jeg håper på å få en tur i marka i morgen. og på søndag feirer nevøen min 11-årsdagen på etterskudd. jeg har funnet fine gamle bøker av en for meg ,til for et par dager siden, ukjent forfatter; Julli Wiberg. Bokhylla.no er en skikkelig skattekiste. Det er interessant at hun ble dømt nord og ned av lærere og bibliotekarer i samtiden for den dårlige litterære kvaliteten og mulige innflytelse på sarte ungpikesinn. Hun hadde blant annet den frekkhet å, pr roman, påstå at ungdom, til og med unge piker, fra arbeiderklassen, kunne ha like mye nytte av høyere utdanning som borgerskapet... skrekk og gru;-) Jeg vil ikke gi disse bøkene som lystlesing til videregående elevene mine her på skolebibloteket. men det kan absolutt nyttes til fordypningsoppgaver. men selv skal jeg bare kose meg med dem. Skal man ha skildret livet i foskjellige tidsperioder er det mye bedre med en roman enn en fagbok. kanskje for spesielt interesserte, javel, men det er vel omtrent det jeg er.-)

God helg til både glamuorbibliotekar og de andre gjestene her inne. Hilsen Line

Glamourlektoren sa...

Jeg nyter å være på jobb selv om jeg strengt tatt har vinterferie - har satt av dagen til en sårt tiltrengt opprydning på kontorplassen min. Når man sitter seks stykker på et trangt arbeidsrom til vanlig, er det ikke så lett å ta en generalopprydning uten at man føler at man forstyrrer andre hardtarbeidende lektorer.

Antrekket er derfor deretter - godt også å ikke dresse seg opp for klasserommet for en gangs skyld! Hettegenser og olabukser, god te og planer om en innbydende ren og ryddig pult når jeg kommer tilbake på jobb på mandag er glamourfaktorer så gode som noen. Og deilig stille :-)

I helgen skal jeg avslutte et undervisningsrelatert leseprosjekt - lesesirkler i klassene mine av nyere nynorsk litteratur, og jeg prøver å henge med og få lest alt. "Fjorden" av Lars Ove Seljestad var strålende, og nå er det den merkelige "Vi har så korte armar" av Olaug Nilssen som jeg humrer over og leser parallelt med Carl Frode Tillers "Skråninga". De andre bøkene har jeg pløyd igjennom allerede.

Så skal jeg sikkert kjøpe en ny ladning tulipaner og lage noe god mat sammen med min kjære og kanskje invitere noen naboer på en spontan søndagsmiddag - fordi de fortjener det og fordi man ikke ser folk i nærområdet så ofte vinterstid.

God helg til alle glamorøse!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag formiddag! Jeg forserte snøføyka på vei til jobb i dag under en hvit paraply med sorte polkadots og inntullet i et knall rødt skjerf. Plenty av arbeidsoppgaver på byråkratkontoret, men snart er det helg! Antrekket er casual med t-skjorte fra Øya 2012, og duften er Fleur Cherie fra L'Occitane.

Planer for helgen: teste ut nye (gamle) drinkoppskrifter, hoho! Og lese mer Jon Michelet, og antakelig se noen episoder Breaking Bad.

Ønsker alle en feiende flott helg!

Anonym sa...

Endelig fredag! Jeg koser meg med kaffe og en liten søtsak, sånn post-trening :) Venter med den ytre glamouren til i kveld, da jeg skal i bursdagsselskap. Eller har jeg litt løse planer med venner i helga, må jobbe litt, men skal mest av alt kose meg hjemme.

Ha en fin fredag og en strålende helg!

Lektor Tørrdal sa...

Det er fredag og jeg er iført mitt favoritt skjørt med ny og tjukk strømpebukse. Jeg innvier også min nystrikkede 40-talls lue. Så meget glamur fra meg
Ellers skal jeg bare overleve de siste historiepresentasjonene og analysere litt Roald Dahl med ellevilt høye elever klare for vinterferie. Men det er denne læreren også.

Ha en fortreffelig helg

Frk Justitia sa...

Dagens glamour består i den gode følelsen etter å ha gjennomført en spinningøkt før jobb, samt ny mørkeblå strømpebukse. Parfymen er Flower Bomb. Det er sjeldent stille på kontoret, og nå gjelder det å gjøre mest mulig av de neste tre timene, før skiskytingstafetten - har en følelse av at hodet tar helg fra og med da. Helgen fylles med både venninne- og familiebursdag, en liten tur på stand up samt forhåpentligvis et par treningsøkter. Litt hektisk, men det er bare bra :)

Anonym sa...

I dag er det en usedvanlig glamorøs fredag for min del. Jeg er på vinterferie i en varm og solfylt del av verden, og det føles veldig glamorøst da jeg er en av dem som ikke liker vinter.
Planene for dagen er å snart drikke morgekaffe i sengen mens jeg ser på havet gjemmom soveromsvinduet. Deretter skal jeg lage frokost og etterpå gå en lang tur langs strandpromenaden med palmer og blått hav. Etterpå blir det å krype ned i en solseng på stranden og lese visere i boka jeg nesten ikke klarer å legge fra meg som heter flink pike og er skrevet av Gillian Flynn. Ønsker alle der ute en fin fredag, spesielt til Glamourbibliotekaren som har en fantastisk blogg som jeg setter stor pris på.

Ina sa...

God helg!
Skikkelig glitrende, småbarnslig neglelakk, i anledning ny og morsom jobb, flirete og overtrøtt, etter gryyyytidlig start på dagen. Helgen blir fin, i morgen skal jeg til en gammel venninne på bytteparty, det blir hyggelig! Jeg har tømt skapet for rare og fine ting som ikke blir brukt, og gleder meg til å se hva de andre har funnet fram. Ellers er planen å ligge lenge i badekaret og kanskje spille litt piano.
Dufter i øyeblikket av White Musk fra The Body Shop. Jeg har parfymeoljen, blir nok aldri lei den.

Anonym sa...

det kan være litt som en glede å spise bergamot tunisia, mens du ser på glass hage hyasinter blå, hvite, og de ​​første bladene på rosen, forlater den grønne våren myk lilla. to blå meis fortalt meg. god helg .. (bruno

Stine Arkeologine sa...

Her har fredagen vært tilbrakt i sofaen som rekonvalesent, men med god hjelp av min snille mamma og selskap av en god liten gutt har det vært en fin dag! Fint å se ut på sola som skinner, og pakke ut og høre Andsnes nye Beethoveninnspilling som kom i postkassa som bestilt, bokstavelig talt. ;-) Det og nybakt sjokoladekake gjorde dagen ekstra glamorøs! Gleder meg til ei helt rolig helg hjemme.

Riktig god helg til alle!

Anonym sa...

Eg har for ikkje lenge sidan kjøpt mitt fyrste maxiskjørt. Eg er isje så skjørtete av meg, men prøver å endre dette. Så i dag blei det svart maxiskjørt på meg og ein grøn desigual genser for å live opp antrekket litt. Eg hadde tid til å sminke meg i dag morges og spise frokost, så då snakkar me glamorøs fredag!
I tillegg venta eg bare tri minutt på bussen i dag morges og mens eg satt å kikka ut med trøtte auge såg eg eit rådyr som sto så fredeleg ute på ei mark og åt. Lukkelege fredagen!
I morgon skal eg ut å hente meg ein billett til 20åras flauaste høgdepunk: Backstreet Boys konsert i mars. 11åringen i meg slår kolbøtter, men eg nå føler nesten det er nødvendig for å tilfredsstille det brennande ønsket eg bar på som ung. Eg gler meg vel litt og...

Ha ei strålande helg!

Populære innlegg