fredag, mars 28, 2014

Glamorøs fredagGod morgen! Glamourbibliotekaren hilser eder fra hjemmekontoret! Her er det roser på bordet og sol utenfor vinduet, oolong-te i kanna og fin musikk i øret, og dagens duft er min elskede Coco fra Chanel, den originale (vi feirer 21 år sammen nå!).

Deilig med helg igjen, særlig hvis været blir bra - jeg har planer om å plukke blåveis, pusle litt i hagen, gå på konsert (det er jo kirkemusikkfestival!), og ellers er alt ganske åpent og fint. 

Om to uker er det palmesøndag-helg - og påskeferie, hurra! Og kanskje har vi et splitter nytt og skinnende bad ferdig da! Isåfall skal jeg ligge i bløt i hele påska. Marineres i lavendelolje!

Ha en fin dag kjære venner, og legg gjerne igjen en rapport fra deres fredager! Alltid velkomment. 
P.S: Instagram-brukere! Husk hashtagen #glamorøsfredag!
(Jeg er @glamourbibliotekaren)

29 kommentarer:

HildeSofie sa...

Hurra for fredag og helg! Jeg er på plass på kontoret, og smuler knekkebrød ut over hele pulten min, hihi (jeg har aldri greid å spise frokost før jeg kommer på jobb...).

Grå kjole med sølvsmykker som tilbehør, og leppestift i Chanel Rouge Noir. Duften er Chanel Chance.

Straks skal jeg finne meg dagens første tekopp, og gyve løs på gjørelisten min. I ettermiddag vender jeg nesa mot Oslo og hotellhelg (med badekar!!). Kjæresten min er på jobb i hovedstaden, og jeg har fått lov å snike meg med. Ser frem til hotellfrokost, å treffe gode venninner og lese bok.

En riktig fin helg til alle!

KariM sa...

God morgen! Jeg ikler meg også leppestift i chanel, og grønne blomster i ørene. Ellers er antrekket sort, og det oppdaget jeg plutselig at var litt stusselig, da jeg gikk ut i den fine vårmorgenen på vei til jobb. Så i morgen får jeg finne fram litt farger fra skapet!

Ikke mange planer denne helgen heller. Skal møte gode venninner i kveld, og danse balboa på Henriken i morgen kveld. Ellers, besøke bibblan, sykle en tur, kanskje finne blåveis i skogen.

God helg alle sammen!

Ine sa...

God morgen! Jeg har akkurat spist ekstra god frokost og drukket en veldig stor kopp med kaffe, og nå sitter jeg godt innpakket på balkongen og rugger vogn så lillemann kan sove ute i det fine været. Straks skal jeg rydde litt og stelle meg, før vi skal til byen med ei venninne. Kaffe og innkjøp av vårens tøysko står på agendaen! Riktig god helg!

Annette sa...

God fredag!
Med nykverna kaffe i presskannekoppen og blå himmel ute er det ikke rart at jeg er i godt humør! Dagens antrekk er grått og sort, men jeg har pyntet det opp med rødt belte, kjede og øredobber.

Helgas planer består av lindytrening med samboeren, bursdagstapas for en kompis og diverse organisering og rydding i leiligheten.

Kos deg på Henriken, KariM, det blir sikkert veldig trivelig :-)

En god helg ønskes alle og Glamourbibliotekaren især!

Anna Lovinda sa...

Litt redusert i formen, men det er uansett deilig med fredag. Nydelig vær utenfor vinduet, og det løfter stemningen. :-)

Dagen blir nok tilbrakt på sofaen med en bok. Miss Peregrine's home for peculiar children! En skjønnlitterær/fantasy-variant av Sigmund Falch sine humoristiske bøker med gamle bilder og ny tekst. Her har Ransom Briggs illustrert boken med autentiske "rare" bilder fra fotografiets historie, fra en tid da man prøvde å skape illusjoner av barn som svevde og voksne i babykropp. For å nevne noe. Han gir disse karakterene plass i boken, og lager en historie der det fremstår som om det er faktiske personer vi ser på bildene. Veldig gøy, veldig spennende, og veldig engasjerende. Anbefales!
(Dette innlegget skulle vel helst inn under Kva las du no?, men, men...)

God fredag og helg! :-)

koristen sa...

Lyseblå jeans, hvit skjorte, sommerparfyme og sølvsmykker gir vårfølelse! I helgen blir det knallvær, så nå skal det tilbringes mest mulig tid ute.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Glamourfilologen sa...

Her er det fredagsglamour i det nydelige vårværet med rødrosa cardigan fra Benetton, perler i ørene, favoritthalskjedet og leppestift fra Lancôme i fargen "Rose Pitimini". God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre:-)

Trudelutten sa...

Gledelig fredag! Dette er sannelig en glamorøs fredag, for jeg har både tatt på glitterneglelakk, sminket meg og laget bølger i håret, noe som føler kjempedeilig etter å ha ligget syk og ufresh i senga hele uka. Dagen startet grytidlig (05.20) fordi jeg må ta igjen mye tapt arbeid med bacheloroppgaven i dag, før helgen skal tilbringes sammen med kjæresten. Planer for helgen er ikke stort annet enn å nyte treige morgener, lange frokoster, se film og gå langsomme turer sammen med kjæresten - de beste helgeplanene jeg kan tenke meg. God helg til glamourbibliotekaren og alle andre!

Siri sa...

Startet dagen på storartet vis, med hotellfrokost på Grand i Oslo med en venninne. Fikk endelig brukt opp et gavekort på nettopp frokost der som jeg fikk for en stund siden.

Ellers bidrar sola til sinnets munterhet. At jeg også i dag får dør inn til det nye badet, kjennes også bra! Litt privatliv er ok av og til...

I kveld skal vi se og høre Don Giovanni i Operaen, i morgen blir det sushikveld med svoger og hans familie, og søndag blir det utflukt til en annen østlandsby for å gå på en kunstutstilling. Tror det blir en bra helg, ja.

God fredag til alle!

Anna Lovinda sa...

Rettelse: Forfatteren heter Raymond Riggs. :-)

Glamournerden sa...

God fredagsmorgen alle glamorøse!

Her er det toppers fredagshumør: Solen skinner i hovedstaden, og det er meldt supert vær i hjembyen vestpå, der jeg skal tilbringe helgen :-)

Antrekket er blå v-genser (med plass til magen) og strechy jeans; om ikke lenge må nok mammaklærne finnes frem, da lillebror tydeligvis vokser seg stor om dagen :D

Helgen lover supergodt med første alene-helg etter storebrors ankomst for akkurat 2 år siden :-)
Jeg gleder meg stort til å nikose hele helgen med bestevenninnes nyfødte i strålende solskinn blandt de syv fjell!

God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Sola skinner, jeg har hjemmekontor, knallrøde negler, stor kopp te, sjokolade og lillebror med baby på besøk i helga. Kort fortalt: glamorøs fredag! :-)

Riktig god helg til dere alle sammen!

.mette sa...

Sol ute sol inne - deilig med helg! Vi skal på hotellhelg med mat og drikke og show. Det er vel glamourøst nok :-) .mette

Jonas Lie sa...

Fin og rolig fredag morgen i Bodø, med noe så sjeldent som Earl Grey i koppen - det var et gledelig gjensyn, eller gjensmak.
Min elskede sitter enda ved frokostbordet og har rolig morgen med Jukebox på P1+, og jeg skal straks begynne å jobbe.
Glamorøs effekt så langt: En hvit liten spenne med røde prikker som holder panneluggen unna ansiktet.

Ina sa...

Sitter og småfryser på jobb i en litt for tynn bluse, og drømmer om å synke ned i et badekar.
Dagen startet grytidlig, så jeg kan snart ta helg! Dufter av Tam Dao fra Diptyque, den nevnte blusen er sort med maleriske blomster og håret er nyvasket og blankt. Etter at jeg ble frilanser, har jeg ikke råd til nye klær, men det er akkurat som at det er ekstra gøy å føle seg fin i noe man har hatt i skapet i mange år. Litt som å finne penger når man rydder i gamle vesker!

I vinduskarmen hjemme står krukker med såjord og små frø som skal bli jordbærplanter, urter og brudeslør. Det er vår, for svingende!

Lindis Berge O. sa...

Jeg våknet i morges til duften av nybakte rundstykker!

Min samboer har tannpine, og måtte få tiden til å gå frem til tannlegetimen, og den brukte han til å lage de deiligste rundstykker. De ble spist med smør, brunost og syltetøy.

Så stakkars han - men heldige jeg!

Ellers har jeg funnet frem den gamle Laura-parfymen min, og skal i et møte i byen hvor et perlesmykke jeg arvet av min tante skal få ny lås, og deretter skal det samme perlesmykket få bli med på møte i saniteten.

God fredag, kjære glamourbibliotekar!!

Closeau sa...

God formiddag!

Våknet i morges med en sterk trang til å jobbe i hagen, og det skal jeg også gjøre!
Det får ikke hjelpe at det er noen snøflekker her og der, jeg vil kjenne lukta av blaut jord.
Fridag, endelig, og den skal brukes både fornuftig og godt. Ingen glamorøse effekter for dagen enda, annet enn hagehansker og god te, men det glamorøse aspektet kommer i morgen, for da skal jeg feire min bror som fyller 40 år.
Jeg skal for første gang bruke en kjole jeg fikk sydd etter mål i Frankrike, og jeg gleder meg, for den er så fin!
God helg, alle sammen!

Fru Starr sa...

Endelig fredag!!!!
Hællemåne, som jeg har gledet meg!
Sitter på jobben og kan nesten ikke vente med å dra hjem, jeg skal begynne på sesong tre av Game of Thrones rett etter at jeg har ikledd meg joggebukse og satt gryteretten på kok.
Jeg har gledet meg helt siden forrige søndag!!

Vi har litt sånn casual friday-greier på jobb for tida, så i dag går jeg faktisk i jeans, hvilket er helt uvanlig ellers. Blå jenas mot hvit bluse og en svart cardigan, og så har jeg hvite ørdeobber som er formet som små fugler. Jeg glemte leppestiften, og det irriterer meg litt! Dagens parfyme: Marc Jacobs Daisy.

Kjersti Nerum sa...

Har kaffe i koppen, sol i ansiktet, blåveis i en bitteliten vase foran meg, rød/lilla leppestift fra MAC, sort mascara og sort kajal fra Body Shop, ny farge i håret etter gårdagens frisørbesøk, hvilket også vil si en ny frisyre, rødt tørkle i halsen som matcher leppestiften, og mine fine, rød lakksko med høy hæl. En arbeidsdag hvor man virkelig kan føle seg fin, er en god arbeidsdag! Oi jeg glemte parfymen, gode, gamle Tresor fra Lancome.

S sa...

God fredag!
I dag har jeg absolutt den glamorøde følelsen inne, med nyklippet hår, penbukser (ca. 14 år gamle), mitt nye armbånd fra Snö og lip-gloss med farge. Siden jeg jobber i helsevesenet må jeg droppe parfymen, noe jeg er oppriktig lei meg for.

Har vært hos optikeren, og da fikk jeg gått meg en kort tur i vår-været. Det gir så mye energi å oppleve pluss-grader og bare fortau. Blir så glad av sånt.

Nå gjenstår ett møte, så er det på tide å ta helg. Og fordi ett av barna skal i bursdag i ettermiddag, skal jeg bruke den tiden til å titte litt på vårens klesmoter, og evt. handle litt nytt i ro og mak. Deretter drar vi hjem og nyter fredagskos med familien.

Ellers er planene å hjelpe en kollega å flytte, litt huslige sysler, koste terassen? (for den var uten snø i morges!!!) og litt lesing. Om de bare veiene holder over helga (her i nord vet man aldri) så blir det kanskje en liten joggetur også.

God helg til alle!

Julia sa...

Glad fredag, alle glamourøse! Dagen sålangt har bestått av litt radio, litt Fleetwood Mac, litt (mye) kaffe og trening. Som belønning for sistnevnte nøt jeg akkurat en konfektbit til kaffen, og straks tar jeg på meg ballerinasko for første gang i år og trasker retning Blindern for fredagsseminar. Glamoureffekter, tja, hiver meg på Chaneltrenden med litt mascara. Og kanskje et silkeskjerf. Ingen planer for helgen, nyt den, alle sammen!

(Får veldig lyst til å danse lindy igjen, når jeg leser at du og din sambo skal, Annette!)

Bringebaerdrops sa...

Fridag og deilig solskinn ute. Men fikk slengt sønnen avgårde i barnehage i full fart, så mor kunne sitte klar på nettet hjemme da Kate Bush-billettene ble lagt ut. Og under over alle under, jeg sikret meg 2 stk!! Så nå går jeg rundt i en helt ringende ør KateBush-sjokktilstand og får ikke gjort noe som helst av alt det andre jeg hadde på tapeten idag.

Glamour-effekt... Ehm, aner ikke helt hva jeg har tatt på meg idag. Men skal sprette en sjampis senere ikveld.

Og Kate Bush, i ørene! Hele dagen og sikkert hele helga igjennom! :-)

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Sol og blå himmel er virkelig bra glamoureffekt spør du meg.

Jeg skulle hørt på min kollega som mente at riktig jobbetikette ville være å enten spise vaffel i lunsjen eller avslutningskake for kollega som slutter på jobb i dag, og ikke begge deler. Jeg er litt småsukkerkvalm nå...

Jeg har i likhet med Fru Starr Marc Jacobs Daisy på meg i dag. Den er en skikkelig vår-sommerduft for meg. I tillegg har jeg Georg Jensens Daisy i ørene.

Etter jobb tar jeg turen til ei venninne som ligger innlagt på sykehus og leker rugekasse. Ellers blir det nok en løpetur eller to i sola, lesing, innkjøp av blomster og påskete, og ellers bare ta livet med ro i helga.

Håper alle får en finfin helg:-D

Løvemunn sa...

God ettermiddag glamorøse! I dag kjenner jeg meg som "Kusin Vitamin": Knallrosa leppestift, rosa skjerf, oransje kardigan og rosa roser i ørene. Duft: Fleur de Figuier fra Roger & Gallet. Får masse energi av det, og av den deilig, skarpe vårsola som kommer inn gjennom kontorvinduet. Alle har gått hjem, så jeg kan spille Al Jarreau høyt. Da er det greit å sitte litt og bli ferdig med oppgavene, slik at helgefreden kan senke seg på riktig.

Maren sa...

Hurra for fredag! Og for en fin dag, sol og snart kirsebærblomster på trærne utenfor der vi bor. Etter noen timer eksamensjobbing dro jeg litt tidlig hjem, og her blir jeg resten av kvelden. Helga skal fylles med litt jobb, kinobesøk (The Grand Budapest Hotel, gleder meg såå masse!), bok og Mad Men. Og en ny te-favoritt, grønn te med ananas. Nam! God helg!

Flagre sa...

Glimt av sol og unger som løper ut for å leke er glamour så det holder. Hamburgere og film blir det til kvelden. Gleder oss hele gjengen. Yoga før jobb gjør også sitt til at dagen er god. Ysl på vippene, irisparfymen til Prada og rosa lippgloss og glede: den nye boken til Siri Hustvedt. Kan nesten ikke vente til freden har senket seg i huset ig jeg synker ned i sofaen med et glass vin og Boken!

Hazel sa...

God fredag :-)

Jeg startede dagen med en fin lille gåtur i solen og et besøg hos lægen. Har en blomstret kjole fra 80'erne på, og dagens duft er Warm Cotton fra Clean.

I aften håber jeg på et glas rødvin, og i morgen tager min kæreste og jeg nok en lille tur til Malmö eller ind at se Ordrupgaards van Gogh & Gauguin udstilling.

Anaruh sa...

Deilig fredag i sola! Har brukt ettermiddagen til å gå rundt i hagen for å sjekke litt status der; for en avslappende øvelse! Har rusket litt i jorda, gjort klar til å forså erteblomster og blomkarse, og nå sitter jeg her med en diger kopp sjasmin-te, hører på at Matteuspasjonen og surfer litt rundt på nrk.no/hage for litt tips og inspirasjon. Skal også sjekke hageetiketten din - elsker Glamourhagen!

Ønsker deg og alle dine lesere en deilig helg

Anonym sa...

En slitsom dag men nå har jeg lakkert neglene med Chanel rose cache og har litt luksus for meg selv .

Populære innlegg