fredag, mars 14, 2014

Glamorøs fredag


God morgen, kjære lesere! Det er fredag!
Jeg starter dagen med å fly hjem etter å ha tilbragt noen dager på en annen kant av landet, og satser på å rekke hovedstaden og jobben til omtrent lunsj! Dagens duft er nostalgiske Liagora, lesestoffet er siste utgave av Gramophone, jeg gleder meg allerede til tekoppen ombord i flyet, og til en helg uten særlig mange andre planer enn å gå ut og spise med min elskede på søndag. Og naturligvis å fortsette å nyte våren!

Alle fredagsrapporter er velkomne!

mvh eders Glamourbibliotekar. 

20 kommentarer:

KariM sa...

Her starter dagen ganske uglamorøst, med sykt barn i sofaen og gamle Duck Tales episoder på Netflix (nostalgi!). Så både jeg og barnet er fortsatt i pysjen. Men sola sender sine første stråler gjennom vinduet og kaffen i koppen smaker godt. Og i kveld skal jeg se Onegin i operaen, og da skal jeg nok hente fram litt glamour. Resten av helgen er ikke så planlagt, og det er ganske uvanlig, og veldig deilig.

Velkommen hjem til hovedstaden, kjære glamourbibliotekar, og god helg til alle sammen!

Line sa...

I grisværet i nord gjelder det å få en kontrast så jeg har topp av indisk sarisilke, og perlesmykke, begge deler med opprinnelse fra Kerala: Jeg har til og med skjørt, så får jeg heller skifte før jeg må gå ut og ta bussen hjem. Det blir en rolig helg håper jeg. Har noen hobbypuslerier å ta tak i , og dessuten må jeg gjøre meg kjent med min nye Mac. Det kan altså være så ekkelt som det bare vil ute, jeg blir inne uansett. Forhåpentligvis får jeg også mange hyggelige telefonsamtaler...

God helg til Glamourbibliotekarne og alle andre. Hilsen Line

Maren sa...

God fredag! Jeg startet fint med te og bok på senga, og snart går turen til høgskolen for å jobbe med eksamensoppgaver. I helga har jeg planer om et par venninnemøter, og i morgen skal jeg jobbe. Ellers skal jeg nyte helga: Sol i ansiktet, begynne på en ny bok, og kanskje et par episoder med Mad Men. God helg!

Annette sa...

Jeg sitter på ingeniørkontoret og gleder meg over blå himmel og sol ute, mens jeg koser meg med ny (for meg) New Orleans jazz på øret. Halsen er pyntet med et smykke med turkis, som sammen med brunt belte og brune sko pynter opp en mørk olabukse og sort trøye.

I helga skal jeg og noen venninner til Kvitfjell og jeg gleder meg til å gå på ski og stå på snowboard. Det blir nok også lagt vekt på god mat og et par glass rødvin. Herlig!

Ha en flott fredag og helg!

Glamourfilologen sa...

Jeg var tidlig på jobb i dag og koser meg over det nydelige vårværet som endelig er kommet til Oslo. Fredagsglamouren består i perler i ørene og en selvstrikket genser etter design av britisk Kim Hargreavs, modellen heter passende nok Audrey, er ribbestrikket med båthals kantet med strikket blondekant; den er inspirert av stilen i Roman Holiday. Ha en herlig fredag og helg alle sammen!

Glamourfilologen sa...

Sorry for trykkfeil i mitt innlegg; designeren heter Kim Hargreaves.

HildeSofie sa...

God glamoørs fredag formiddag!
Ute skinner solen, og snøen smelter sakte, men sikkert (men det kommer sikkert en halvmeter igjen før april, så vi får vente med å juble).

Dagens første tekopp er borte (Hampstead Darjeeling), og jeg vurdere å lage meg en ny kopp straks. Kontoret er nyryddet, og jeg har en lang liste med oppgaver som venter - bare å komme i gang!

Antrekket er kontorcasual, men glammer det opp med armbånd i sort og sølv. Duften er Ode á l'amour.

Planer for helgen: Etter en uke alene hjemme blir det fint å få kjæresten hjem igjen, så ut over å tilbringe tid med ham har jeg ingen store planer :)

God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

God formiddag! Jeg har hjemmekontor og fyrer i ovnen. Stormen som raste i natt har løyet, men det blåser ennå bra og det er glamorøst å være inne i varmen. Antrekket er lammeullskjole, ullstrømpebukser og tøfler, parfymen er Yardleys liljekonvallparfyme som minner meg om mormor og den eneste bekymringen jeg vil vil tenke på i dag er hvordan jeg skal redde de spirende bedene mine fra frosten som er på vei. Vedsekker, glava... her skal det nådeløst gripes inn i naturens gang!

Ellers har jeg mye å glede meg til, og aller først bare ei rolig helg uten andre planer enn et besøk og kakaoturer med minstemann.

Riktig god helg! :-)

Pensjonisten sa...

God fredag! Som den heldige pensjonisten jeg er, forsøker jeg å se på alle dager som glamorøse fredager. Likevel, fredag er en herlig dag og jeg nyter å lese bloggen din og alle kommentarene fra leserne. Perfekt start på dagen. Dagen min har startet svært rolig. Dagens glamour er nyvasket hår og hårkur med de gode produktene fra Paul Mitchell (Awapuhi).Dagens duft er faktisk Elizabeth Ardens Blue Grass, en duft som bringer fram mange gode minner fra ungdomsårene. Beskrivelsen "a fresh feminine floral bouquet with spicy woody undertones, opening a bottle of Blue Grass is like an instant trip to the countryside on a warm summer day", er nok til å gi meg den helt spesielle gleden. Selv om lite minner om en varm sommerdag ute, skinner solen mellom sluddbygene, og jeg regner med å tilbringe en time eller to i den friske luften. God fredag alle sammen!

.mette sa...

Fredag - yes!Idag har jeg håret i fin flette - det er det mest glamorøse i dag.Ellers er jeg veldig klar for Osso Bucco og gjester i morgen....ha en fin helg sier .mette

.mette sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Riktig god fredag! Jeg har på meg en prikkete kjole og rød leppestift, og skal snart ut for å spise lunsj med moren min. Det er overskyet, men lyst og tørt og ganske varmt - det betyr småsko, hurra! I kveld skal jeg ut og drikke øl med fine folk, og i helga har jeg flere fine planer, så alt i alt blir dete veldig bra. Jeg ønsker alle en god og glamorøs helg!

S sa...

Fin fredag!
Selv om jeg bor i nord hadde jeg begynt å glede meg til vårlig vær, men nå er det ekstremvær med snø og vind, og strømmen har vært borte i korte glimt.

Ikke så mye ytre glamour i dag, men jeg er så glad inni meg i dag fordi mennesker rundt meg stadig kommer seg fremover på livets humpete vei. Og det å få være med på slike reiser er så utrolig givende. Sikkert derfor jeg er så inderlig glad i jobben min.

I dag blir det god mat og vin som vanlig, håper bare vi slipper lage den på primus... I morgen muligens bytur/aktivitet med ungene, men om været er for dårlig vurderer jeg å "kjøpe" dem med boller og kaker hjemme. På søndag har husbonden og jeg lovet hverandre å gjenoppta treningen som har blitt liggende brakk ei stund, og forhåpentligvis rekker jeg å lese litt fag også. Og visp, så er denne helga også over.

Ønsker alle ei trivelig helg!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dagen begynte så som så med en mail som gjorde meg rykende sint. Av og til er jo menneskene idioter (dette gjelder jo selvsagt aldri meg, haha!)og i dag hadde jeg visst et tilfelle av kort lunte. Akk ja!
Den ytre glamouren består av pent skjørt og nyvasket hår. Er i ferd med å forsone meg med at jeg på ingen måte rekker alle arbeidsoppgaver jeg hadde satt meg i dag, og begynner å se frem til hyggelig venninnesamvær i kveld.
God helg til alle!

koristen sa...

Litt rufsete start på dagen, men nå kommer fredagsfølelsen sigende. Det er smått med ytre glamour, men tidligere i uka testet jeg for første gang en minimanikyr, og resultatet er fine og knallrosa negler :-)

I helgen blir det besøk hos gammel mor, og jeg krysser fingre for at det blir turvær i morgen og vinduspusservær på søndag.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Hermia Says sa...

Hej!
Idag sitter jag trött och lite sliten på jobbet efter att ha kommit hem från min drömresa. De senaste två veckorna har jag varit i fantastiska, härliga New York och njuter av minnen därifrån - av konst, promenader, trevliga människor, stämningar mm mm .
Nu fortsätter storstadsstämningen här hemma med mörkröda naglar, parfym i nacken och med ett sällan använt kavajliknande plagg. I helgen väntar vila och bokläsning, samtidigt som vintern verkar komma tillbaka.

Trevlig helg!

Anonym sa...

Skal snart ta på liten svart kjole, sminke og Gucci Flora for helaften på Alex Sushi. Gleder meg. Heimen er ikke som den burde til helgen.. man har i alle fall roser på bordet. Så da fokuserer jeg på det. God helg :-)

Kristin sa...

Bedre sent enn aldri! Regnvått i Bergen, men har begynt helgen med spinning, hører nå på Happy og skal snart ta på ny dose med min nye Chanel Cristalle Eau Verte og nyte at våren lurer. God fredag alle!

Anne sa...

Det har vært en travel dag på jobb - og det nærmeste jeg har kommet det glamorøse var et møte med et tallrikt og førpremiereklart publikum på veg inn i rådhuset da jeg var på veg ut for å sykle hjem i duskregnet.. Og jeg tenkte lykkelig at det var jammen godt vi fikk kjøpt inn pene vinglass til kantina før jul og fikk ryddet opp i garderoben i kjelleren for noen uker siden!

Fredagshilsen fra Anne

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag - om enn litt på etterskudd... Dagen startet med å ønske vinneren av Finnmarksløpet velkommen til mål i Alta, og etterhvert fikk jeg søvn utover dagen. Vel oppstanden igjen har glamouren bestått i å våkne på hotell, ha nyvaska hår og dufte av Valentina. Blant annet.

En strålende fredag innleder ei helg med litt roligere tempo her i Alta - og til sist; retur hjem. Blir stas å se hunden min igjen etter ti dager på tur!

God glamorøs fredag til hele gjenget!

Populære innlegg