fredag, april 18, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! Håper alle har en fin påske!
Vi koser oss glugg her hjemme; hjemmepåske er akkurat så fint som jeg husket. Vi ser NRK-krim, hører på Radioteatret, og ikke minst - ser Helmer og Sigurdson på nett-tv! Nitimemordet! Å se Sankthanshaugen fra 70-tallet er skikkelig koselig. Ellers går det i lange frokoster, lesing av bøker og siste ukes aviser, enkelte magasiner, små bilturer til sjøen, og nå er sola tilbake så da blir det nok en god del timer i hagen resten av ferien. Påskeliljene blomstrer til påske, det har jeg ikke opplevd i disse fem årene jeg har hatt egen hage. 

Dagens duft er Takashimaya, antrekket er hagevennlig, og humøret er på topp! Bananpannekaker til frokost!


Ha en fin fredag alle sammen, og legg igjen deres fredags- og påskerapporter i kommentarfeltet, er dere snille!

mvh
Glamourbibliotekaren. 

p.s.
Her kan hele påskeoratoriet til Bach høres, og det er virkelig utmerkede solister (Mark Padmore, Andreas Scholl, Peter Kooy, og dirigent Philippe Herreweghe! Slike jeg reiser langt for å høre!).
Og dessuten - et vemodig farvel til Gabriel Garcia Marquez. Jeg satt på trappa til det lille gule steinhuset vårt i olivenlundene i Toscana og leste "Hundre års ensomhet" da vi var på bryllupsreise.   Den leseopplevelsen glemmer jeg aldri. 11 kommentarer:

SM sa...

God påske alle sammen! Her er mannen avgårde på jobb, en herlig frokost er inntatt og jeg må gjøre noe jobb som har ligget altfor lenge. Nå skal jeg prøve å bare få jobben unna, men det er ikke så lett når jeg dras mot å gjøre alt annet og sola skinner lokkende utenfor... Men som belønning har jeg lovet meg selv en liten skogtur og lakk på neglene, "Indian summer". Parfyme frister ikke etter at jeg ble gravid, så får satse på andre glamourdetaljer! Ønsker alle en fin dag!

Josefine sa...

God glamorøs Langfredag! :) Jeg har dratt sydover med søster og foreldre i anledning påsken, så her står det sol, hav og strand med litteratur til på menyen. Dagens glamoureffekt blir derfor bikini, neglelakk på tærne og solbriller. :)

God påske!

S sa...

God fredag! Nyter dag to med ferie, og kjenner at jeg strever litt med å senke skuldrene og komme i feriemodus. Vi sitter nå og planlegger dagens utflukt, og vurderer å dra på geocaching et stykke unna. Været her nord er litt ustabilt, så vi gidder ikke dra på noen lang tur. Snøen har vi også blitt lei av, så vi søker oss heller mot havet, tross få varmegrader.

Dagens glamour er å finne på noe sammen med ungene, og ha tid til å være sammen. Har også en plan om å ta med fotoapparatet og øve på å ta bilder. Så - da må vi vel komme i gang!

Ønsker alle en fin fredag, og god påske!

S

barnebibliotekaren sa...

God formiddag! Jeg nyter rolige fridager med kjæresten. Ungene våre er spredd for alle vinder denne uken, men de har det fint, og det er godt å vite .. Jeg er kanskje litt misunnelig på 18-åringen min som er i London og suger inn museer, teater og konserter ..
I dag pusler vi rundt i huset, leser og drikker kaffe. Dagens duft er magnoliaparfymen fra Kenzo. Vårlig og fin.
God påskehelg til alle påskeglamorøse der ute!

Elisabeth sa...

God glamorøs langfredag! I Bodøbyen er det grått, men oppholdsvær i dag. Det gjør godt!

Dagen startet glamorøst nok med å kunne sove lenge, for så å nyte en rolig frokost i eget selskap (etter gårdagens lammegryte-festligheter mer 12 rundt bordet). Oppvasken og ryddinga gikk som en drøm, og deretter fikk jeg en lang og fin tur langs ukjente stier sammen med min fine firbeinte, som storkoste seg - spesielt da vi gikk oss på en elg.

Nå fyrer jeg i peisen og fikser det siste før jeg skal dra ned fra hytta igjen, siden det er jobbing helga. Men litt glamour blir det også tid til; i morgen kveld skal jeg på Sinus og se Kråkesølv. Bare et par uker siden sist jeg så dem, og de er høyst verdt et gjensyn!

God glamorøs helg til alle som en!

HildeSofie sa...

God glamorøs påskefredag! For første gang i mitt 33-årige liv tilbringes påskehelgen på en hytte i fjellet! Jeg og min Kjære har nettopp kommet inn fra en lang trugetur (jeg er ikke noe skimenneske, men liker jo å gå turer, så jeg investerte nylig i truger). Veldig fint, og ganske slitsomt, hoho :) Snart skal det grilles, og vi har fortsatt flere spørsmål igjen av Klassekampens påskequiz.

Har også medbragte bøker: Lille lord Fauntleroy, Mord på Orientekspressen og Prost Gotvins geometri. Og te og påskesnop! Tror dette blir en super helg :)

Antrekket er ull i hyttevennlige former, og duften er Body Shops moringa bodylotion.

God helg til alle, hvor enn dere er!

Ina sa...

God glamorøs fredag!
Nettopp kommet hjem fra en lang og fin fottur langs Mjøsa, nå er det beina høyt og kun høre på fuglesangen en liten stund. Har masse fin New York-relatert litteratur og gleder meg til avreise om en uke! Antrekket er først og fremst behagelig, med hullete treningsbukse og oversized ullgenser. Kanskje jeg må kle meg om til middag...
Ønsker alle fin langhelg, pass dere for morderiske påskekyllinger!

Stine Arkeologine sa...

Her kan det rapporteres om en kjempefin langfredag i strålende sol! Minstemann og jeg sto opp tidlig og spiste frokost ute med bare skravlende gjess og morgenaktive måser som selskap. Og etterpå ble vi bare værende ute, først på lang tur, så i hagen med lek og hagearbeid. Antrekket har vært turklær, skaut og solkrem og jeg tror ikke jeg rekker noen annen ytre glamour enn en dusj og litt parfyme før kveldsmat og leggeritualer og en ny tur ut for å se på langfredagsfjæra. Men det holder i lange baner på en så fin dag!

Ønsker dere alle ei fin påskehelg! :-)

Karina sa...

God kveld!
Nydelig påskevær i "perlo i Hardanger". Turer til sjøen, Jo Nesbøs "Snømannen" og nå Poirot. Bedre kan det ikke bli. God påske!

.mette sa...

Ikke mye glamorøst å meddele fra "the moors" i Yorkshire og Lancashire. Sekk, fjellstøvler og ulltøy. Men England viser seg fra sin vakreste side. Sol fra blå himmel. God påske. .mette

Glamourlektoren sa...

Glamoureffekt i dag har vært dongeriforkle og husbondens altfor store sko - ivrig letende etter vilter kattunge som synes det er topp å klatre høyt opp i gamle epletrær.. Hjelp, og nå som ungene er store og alt..

Innimellom har jeg saftet masse hittil frosne bær (konfirmasjon og eksamener i fjor høst gjorde at dette ble satt på vent..) og kost meg i sola i hagen.

Etter nydelig mat laget av min kjære, Poirot på NRK og et glass god rødvin er det på tide å lade opp til morgendagen. Jeg nyter å ha fri og å være hjemme - og at rettebunkene er unnagjort for denne gang!

Populære innlegg