lørdag, mai 24, 2014

Eføy i bokhylla Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg klarer å holde liv i eføyen som klatrer i en av bokhyllene mine! Det er ikke rart dere lurer, for slike eføyer har en tendens til å dø etter bare få dager - i allefall gjorde mine det, helt til jeg fikk et veldig godt tips fra mamma: Sett den i en glass-skål sånn at du hele tiden ser om den går tom for vann - for i såfall må du fylle på. Den skal stå i vann! Hell vann i skåla, ikke oppå jorda. Og slik lever en eføy i årevis, klatrer og har det hyggelig blant bøkene i hylla. Nå har den fått selskap av en gullranke på øverste hylle også.  
Jeg har alltid hatt mange mange grønne planter, helt siden jeg var liten. Det er så morsomt å ta avleggere og få til nye planter! Jeg har tatt flere av eføyen også, og gullranken, og de klatrer og klatrer. Ingenting gir så mye liv til et hjem som grønne planter.


3 kommentarer:

Maja sa...

Så koselig!! Elsker bøker og grønne planter, kombinasjonen er ekstra fin, og gjør et hjem så levende. Fatter ikke at folk legger vekk bøkene sine! Merkelig interiørtrend.

Anonym sa...

Bøker!! <3 Nydelig! hilsen bokelsker

Glamourbibliotekaren sa...

Maja: Takk for det! :)

Anonym: Takk - ja, bøker er nydelig!

Populære innlegg