lørdag, mai 03, 2014

TinoLa oss starte lørdagen med min korsikanske 30-tallshelt Tino Rossi! Jeg kjøper alle LPer jeg kommer over på markedene i Paris (og det er ikke få, han har gitt ut mange!!) - og spiller dem om sommerkveldene ute i hagen når lyktene i treet er tent og man ikke vil gå og legge seg noensinne. 


7 kommentarer:

aariho sa...

For en flott lørdagsmelodi! Sol ute, med en haglbyge i ny og ne. Da er en italiensk fløtesanger akkurat hva jeg trenger!

Stine Arkeologine sa...

Herlig, en veldig fin start på dagen!

Glamourbibliotekaren sa...

Aariho: Tino er fransk! En av Frankrikes største sangere gjennom tidene, og slett ikke bare en fløtesanger! :) Er det ikke fint? Sol og hagl er perfekt Tino-vær!

Stine A: Ja! Ååh, digger han.

Ingeborg sa...

Deilig med franske sanger! Kan jeg få anbefale en nyere (men avdødd)visesanger, Pierre Bachelet? Fine tekster og melodier, men ikke en like flott stemme og definitift ikke bare kjærlighetsmelodier.

Ingeborg sa...

Sittet for lenge ved skjemen, her ble det litt for mange skrivefeil! Uansett, setter pris på tipsene i bloggen din.

Anonym sa...

utenfor den "tino Rossi" gjør meg til å huske min bestemor som sang for glede. Jeg er også glad for at du lytter til gamle vinylplate (og som en sann rike samlinger du eier). i hagen på solfylte dager må det være flott! og så bra for oss å gjøre oss fransk, denne æren med ... takk : - belle voix , beau français ... ( bruno)

karri sa...

eg er heilt enig med deg. GP har ikkje vore det same dei siste 10-15 åra. Men, eg skal no likevel følge med på laurdag, og då mest for showet si skuld.
Ein av mine favorittar er Eres tu ( spania sitt bidrag i 1983). nydeleg låt.

Populære innlegg